Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Detva – Košice 4:2 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Miškovec 10:2 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 3:0 (kon.) | Budapešť – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 24.01.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke predviedli lepší a koncentrovanejší výkon hokejisti Popradu. Najprv Zagrapan aj so šťastím skóroval v 51. minúte. Víťazstvo Popradu poistil gólom do prázdnej bránky Dalhuisen. Poprad získava tri body a pečatí šieste víťazstvo v rade. (20:26:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Puk je v obrannom pásme Popradu. Domáci kontrolujú záver zápasu a spolu so zaplneným hľadiskom si vychutnávajú pocit víťazstva.
     
    58:54
    Banskobystričania boli po inkasovanom góle úspešnejší na buly, no museli rozohrávať až spoza Melicherčíka. Hra je prerušená a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    58:24
    Poprad dal gól!
    Domáci si zrejme poisťujú víťazstvo v tomto zápase! Bystričania svoju hru bez brankára nezačali dobre a zamierili s pukom do obranného pásma. Museli nanovo rozohrávať, následne si v útočnom pásme zle prihrali. Puk na hokejku získal MIKE DALHUISEN, ktorý prepálil celé ihrisko z obranného pásma a skóroval!
    Asistencia: Colin Jacobs.
     
    57:53
    Marcel Melicherčík už odchádza na vlastnú striedačku a začína sa powerplay hostí!
     
    57:53
    Hra je v týchto chvíľach prerušená. Vhadzovať sa bude pred Vošvrdom a oddychový čas si berie tréner baranov Dan Ceman!
     
    57:38
    Svitana zamieril s pukom do útočného pásma, ale nenechal sa vyprovokovať. Bystričania sa rýchlo skoncentrovali a smerovali do útočnej tretiny.
     
    56:44
    Handlovský ponúkal puk v strednom pásme Matúšovi Paločkovi, ktorý sa však zbytočne dopredu nehrnul a iba puk posunul po mantineli.
     
    56:02
    Do útočného pásma zamierila aj elitná banskobystrická formácia na čele s Hickmottom. Spoločne s Hohmannom a Jääskeläinenom si však nerozumeli a bol z toho ofsajd.
     
    55:38
    Útočné pásmo sa podarilo udržať Žiakovi, ktorý nahadzoval puk od modrej čiary k zadnému mantinelu. Bystričania sa už k puku neprepracovali.
     
    54:58
    Mlynarovič dokázal získať puk v útočnom pásme a dostal sa k strele spoza ľavého kruhu. Jeho pokus Vošvrda dostatočne dobre videl.
     
    54:17
    Počas Ulrychovej strely od modrej čiary toho Melicherčík veľa nevidel. Preisinger mu poriadne zaclonil. Melicherčík vyrazil puk do vzduchu a následne puk spadol k zadnému mantinelu.
     
    53:46
    Teraz mali veľkú streleckú príležitosť aj hokejisti Banskej Bystrice. Adam Žiak sa dostal do dobrého postavenia medzi kruhmi a odtiaľ preveril Vošvrdu. Popradský brankár použil betóny a následne čelil aj ďalej strele z hokejky Lampera. Puk krásne zachytil semaforom do lapačky.
     
    53:04
    Vandas naskočil na ľad z trestnej lavice a okamžite sa zapojil do hry. Puk ponúkol Brejčákovi, ktorý prekorčuľoval dopredu po krídle a dával spätnú prihrávku pred bránku. Zachytili ju však len hostia.
     
    52:12
    Takáč sa zaprel v súboji s Mlynarovičom a vydoloval puk spoza jeho korčule. Opäť domáce mužstvo získalo niekoľko cenných sekúnd.
     
    51:43
    Za vlastnou bránkou sa puku zmocnil Dalhuisen. Ešte na modrú čiaru šprintoval veľmi rýchlo Cardwell, ale puk už v pásme zachytiť nedokázal.
     
    51:13
    Banskobystričania rozvíjali novú útočnú akciu spoza vlastnej bránky. Pri prechode útočnou modrou čiarou si však nerozumeli a Hohmann bol v ofsajdovom postavení.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3 238 divákov.
     
    50:56
    Bystrickí barani môžu ihneď prísť s odpoveďou. Michael Vandas dostáva dve minúty za držanie.
     
    50:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do vedenia v stretnutí. Ulrych si spracoval prihrávku za pravým kruhom a nahadzoval na bránku. MAREK ZAGRAPANA medzi kruhmi bol síce tiesnený, no dokázal šikovne tečovať puk a Melicherčíkovi ušiel pomedzi betóny.
    Asistencie: Petr Ulrych, Joona Erving.
     
    49:46
    Larkin ešte stihol zachrániť útočné pásmo pre svojich spoluhráčov. Jeho strela sa odrazila od zadného mantinelu a Handlovský bol prvý pri puku. Avšak iba nakrátko.
     
    48:54
    Ján Brejčák si tentokrát vyšliapol na útočníka Lapšanského. Lapšanský sa však tvrdého stretu s týmto banskobystrickým obrancom pomerne jednoducho vyhol.
     
    48:04
    Žiak sa ako obranca pomerne zaujímavo individuálne prepracúval pomedzi kruhy a dostal sa až k Vošvrdovi. Jeho strelecké zakončenie však mierilo na Vošvrdove betóny.
     
    47:18
    Takáč si s Preisingerom najprv nerozumel, ale domáci dokázali udržať puk v útočnom pásme. Strela Takáča z nemožného uhla mierila na Melicherčíka, hostia zrejme toto oslabenie prežijú.
     
    46:23
    Po odrazenom puku prekorčuľoval dopredu Lamper, ktorý sa snažil presadiť po ľavom krídle. Jeho strelecké zakončenie bolo nepresné, Vošvrda zasahovať nemusel.
     
    45:54
    Popradčania do týchto chvíľ boli po vyhratom buly usadení v útočnej tretine. Dalhuisen si však nespracoval prihrávku od Vandasa a domáci museli ísť von z pásma.
     
    45:25
    Presilovku v týchto chvíľach získavajú hokejisti Popradu. Ján Brejčák dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    45:10
    Naštartovať sa chcel Patrik Lamper, ktorý si chcel spracovať prihrávku od Jána Brejčáka. Pri Lamperovi však bol aj pozorný Larkin, ktorý mu nedovolil brejkovú prihrávku spracovať.
     
    44:26
    Matúš Paločko takým centrom zo stredného pásma prehadzoval puk na opačné krídlo Preisingerovi. Pri ňom však bol pozorný Cardwell, ktorý mu nedovolil zmocniť sa puku.
     
    44:02
    Dopredu chceli vyraziť popradskí hokejisti. Zastavila ich však modrá čiara, previnili sa postavením mimo hry a hra je prerušená.
     
    43:30
    Šikovne to teraz vymyslel fínsky krídelník Joona Jääskeläinen. Dostal sa do pozície medzi kruhmi a odtiaľ sa snažil prekvapiť Vošvrdu. Jeho zakončenie letelo priamo na výstroj popradského brankára.
     
    42:45
    Ján Brejčák ako zdatný chlap si poradil s nižším Bjalončíkom, ktorý sa chcel presadiť popri mantineli. S pukom sa dostali do rohu klziska, v súboji bol napokon úspešnejší Brejčák.
     
    42:07
    Marcelovi Melicherčíkovi takmer identicky ako pri dvoch góloch inkasovaných puk prepadol z výstroje. Teraz sa to stalo po strele Takáča spoza ľavého kruhu a bystrický gólman sa teda musel mať poriadne na pozore.
     
    41:36
    Popradský tretí útok nahodil puk do útočného pásma. Melicherčík sa zmocnil puku pri zadnom mantineli a posunul ho spoluhráčom.
     
    40:54
    Mihálik vzal puk za vlastnú bránku, keďže sa jeho spoluhráčom nepodarilo prebojovať do útočného pásma. Práve oba celky striedajú.
     
    40:18
    V poslednej dvadsaťminútovke už hrajú momentálne oba tímy v plnom počte. Puk nahodili do útočného pásma domáci, hostia sa však bezpečne puku zmocnili.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Zároveň sa ospravedlňujeme za menšiu početnosť príspevkov počas druhej tretiny. Môj notebook mal technické problémy a bolo potrebné ho reštartovať. Komentoval som teda cez smartfón. Dúfam, že to už v tretej tretine bude v poriadku.
     
    V prostrednej tretine sme videli tri góly. Najprv hostia zásluhou Mlynaroviča a Bubelu otočili skóre vo svoj prospech. Následne nasledovali početné vylúčenia Banskobystričanov. Southorn dostal osobný trest, v 34. minúte využil presilovku Dalhuisen a vyrovnal na 2:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:26
    Popradčania aj naďalej pokračujú v úspešnom manévrovaní s pukom v útočnom pásme, ale zatiaľ sa im nedarí vymyslieť prekvapenie pre gólmana Marcela Melicherčíka.
     
    38:44
    Kozákovu delovku od modrej čiary brankár Melicherčík bezpečne zachytil lapačkou a puk podržal vo výstroji.
     
    38:23
    Popradčania do týchto chvíľ boli usadení v pásme. Teraz o pásmo prišli.
     
    37:38
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Hohmann – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    36:54
    Lapšanského strela bola zblokovaná a mierila na zadný mantinel.
     
    35:56
    Domáci rozvíjajú ďalší útok. Svitana si však s Dalhuisenom nerozumel a skončilo sa to ofsajdom.
     
    35:07
    Domáci pokračujú v presilovke, vylúčenia pribúdajú. Larkinovu strelu teraz Melicherčík zachytil.
     
    34:48
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (J. Brejčák – 2 min., sekanie).
     
    33:45
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovku 4 proti 3 a vyrovnáva. Larkin nabil na pravý kruh MIKEOVI DALHUISENOVI, ktorého delovka prepadla Melicherčíkovi.
    Asistencie: Adam Larkin, Colin Jacobs.
     
    33:22
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Kozák – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    33:09
    Domáci sa dokázali dostať do pásma. Svitanova prihrávka však presná nebola a Poprad o pásmo prišiel.
     
    32:38
    Popradčania budú mať veľmi dlhú presilovku 5 proti 3. Kabáč dostáva 2 minúty za podrazenie.
     
    32:16
    Jordon Southorn sa zachoval veľmi nešportovo. Hodil na ľad hokejku a rukavice a dostal dokonca trest 5+20 do konca zápasu.
     
    32:16
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ihnačák – 2 min., hákovanie).
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Southorn – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    31:32
    Hostia sú v týchto chvíľach lepším tímom. Dlho teraz manévrovali s pukom v útočnom pásme. Vošvrda sa musel poriadne obracať.
     
    30:18
    Svitana sa chcel presadiť po pravom krídle, mieril to však iba na ochrannú sieť
     
    29:30
    Na modrej čiare zachytil puk Česánek, ktorý ho poslal priamo do lapačky Melicherčíka. Gólman hostí rýchlo rozohral.
     
    28:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani pomerne rýchlo otáčajú skóre vo svoj prospech. Ihnačákovu strelu ešte Vošvrda vyrazil. Odrazený puk si počkal na MILOŠA BUBELU, ktorý zblízka zakončil do prázdnej brány.
    Asistencie: Brian Ihnačák, Timotej Šille.
     
    27:58
    Zakázané uvoľnenie domácich.
     
    27:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia. Nemčík prihrávkou medzi kruhy našiel SAMUELA MLYNAROVIČA a ten strelou popri lapačke prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Martin Nemčík, Ján Brejčák.
     
    26:34
    Handlovský spoločne so Svitanom získali útočné pásmo. Od modrej strielal Dalhuisen, ale mieril iba priamo na Melicherčíka.
     
    25:27
    Črtalo sa popradské prečíslenie troch proti jednému. Bola z toho Handlovského strela, ktorá mierila na betón Melicherčíka.
     
    24:15
    Bystrická prvá formácia sa s pukom chcela dostať do utočnej tretiny, ale puk skončil napokon na hokejkách domácich.
     
    23:14
    Hostia su naďalej aktívni. Od modrej čiary strieľal Ďatelinka, puk Vošvrdovi vypadol a skončil na brankovisku. Gólman Popradu ho okamžite prikryl.
     
    22:31
    Cason Hohmann dostal fantastickú krížnu prihrávku pred bránkovisko, ale napálil to len priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    22:05
    Banská Bystrica je už v plnom počte.
     
    21:21
    Popradská presilovka stále pokračuje, ale zatiaľ sú barani úspešní v bránení.
     
    20:24
    Popradčania začali druhu tretinu s viac ako minútovou presilovkou. Momentálne už sú nasťahovaní v útočnom pasme.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka priniesla pomerne vyrovnaný hokej. Videli sme jeden gól, do vedenia v priebehu 15. minúty poslal domácich Paločko. Uviedli sme chybného strelca, podľa štatistík bol strelcom gólu Matúš Paločko.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Prvú presilovku v zápase získava Poprad. Jacob Cardwell dostáva menší trest za hákovanie.
     
    19:31
    Matej Paločko vybojoval puk v obrannom pásme pri mantineli a okamžite ho poslal bezpečne preč von do útočnej tretiny svojho tímu.
     
    18:55
    Do útočného pásma sa dostali hostia a rozbehli menší kolotoč. Z pravého kruhu sa strelecky chcel presadiť Gabor, ale mieril mimo bránky.
     
    18:19
    Dopredu sa po pravom krídle vyrútil Samuel Takáč. Jeho strelecké zakončenie spoza pravého kruhu mierilo priamo do brankára Melicherčíka a hosťujúci gólman puk podržal.
     
    16:52
    Na ľade sa ocitol zrazený Hrnka, ktorý odchádza na striedačku s bolestivou grimasou. Ako môžeme vidieť, odišiel mimo striedačky do útrob štadióna na ošetrenie. Na ľade sa objavila aj krv, ktorá musí byť odstránená.
     
    16:07
    Videli sme nepresnú popradskú rozohrávku a pískalo sa zakázané uvoľnenie. Hra sa teda sťahuje pred gólmana Vošvrdu.
     
    15:02
    Hra je v tejto chvíli prerušená, keďže sa Popradčania vystavili do ofsajdu.
     
    14:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia v tomto stretnutí. Handlovský posunul puk spoza bránky na modrú čiaru Brejčákovi, ktorý švihom vystrelil. Puk sa obtrel o výstroj MIROSLAVA PREISINGERA a zapadol poza Melicherčíka. Gól je uznaný.
    Asistencie: Daniel Brejčák, Lukáš Handlovský.
     
    13:28
    Popradčania udržali puk v útočnom pásme a o strelu z modrej čiary sa pokúšal Dalhuisen. Mieril to však priamo na Melicherčíka, ktorý mal značne znepríjemnený výhľad.
     
    12:51
    Bjalončík zastavil v strednom pásme pohyb Gábora po ľavom krídle. K puku sa potom dostal Kundrik, ktorý zaútočil po krídle a strieľal. Jeho strela však bola mimoriadne nepresná.
     
    12:23
    Zdalo sa, že Svitana udržal útočné pásmo, no napokon to tak nebolo. Čiarový rozhodca rukou avizoval ofsajd a následne ho aj odpískal.
     
    11:32
    Popradčania zachytili rozohrávku súpera na modrej čiare a udržali puk v pásme. Po strele Handlovského Melicherčík nevedel, kde je puk. Obzeral sa na všetky svetové strany, potom ho však našiel niekde medzi betónmi.
     
    11:11
    Hostia rozvinuli útočnú akciu. Po pravom krídle sa chcel presadiť Bubela. Jeho pohyb bol celkom dobrý. Následná strela skončila na zadnom mantineli.
     
    10:26
    Jacobs zastavil rozohrávku hostí v ich obrannom pásme. Ponúkol puk Vandasovi, ktorý to chcel dať pred bránku Lapšanskému, tam však už zapracovala defenzíva hostí.
     
    09:44
    Opäť sa Banskobystričania dostali s pukom do obranného pásma a o rozvoj novej akcie sa pokúsia spoza svojho gólmana Melicherčíka. Striedajú oba tímy.
     
    09:19
    Šilleho krížna prihrávka mala smerovať na ľavý kruh, kde si nakorčuľoval Kabáč. Rýchlosť mal dostatočnú, ale prudkú prihrávku si spracovať nedokázal. Vošvrda pohľadom odkontroloval letiaci puk.
     
    08:57
    Dalhuisen sa dostal do priameho súboja o puk na modrej čiare s Bartánusom. Popradský obranca to chcel posunúť späť po mantineli za bránku, no puk vyletel na striedačku Banskobystričanov a čaká nás prvá reklamná prestávka.
     
    08:28
    Larkin ako defenzívny hráč podporil útočnú aktivitu Popradčanov. Zamieril s pukom do útočného pásma a následne mu už pomáhali Zagrapan so Svitanom.
     
    07:55
    Preisinger ideálne nabil za pravý kruh Lukášovi Handlovskému, ktorý sa rozhodol páliť delovkou. Jeho strelecké zakončenie mierilo na rýchly pravý Melicherčíkov betón.
     
    07:16
    Southorn spolupracoval s Mihálikom a Lapšanskému nedovolili preniknúť a vybojovať puk pri zadnom mantineli. Southorn pokojne vzal puk za Melicherčíka a oba tímy znovu striedajú.
     
    06:37
    Popradskú rozohrávku v strednom pásme sa podarilo banskobystrickým útočníkom zachytiť. Hostia to rozohrali cez obrancov a začínajú striedať. Podobne tak robia aj domáci.
     
    06:01
    Ján Brejčák sa s pukom zamotal pri vlastnom bránkovisku a puk sa dostal na hokejku Takáča. Jeho zakončenie skončilo na Melicherčíkovi. Gólman Bystrice si nebol istý, či puk zachytil. Napokon sa radšej zvalil na zem a zaľahol ho. Hra bola prerušená.
     
    05:34
    Lamper spoločne s Mlynarovičom napádali a forčekovali popradskú rozohrávku. Puk si napokon dokázali popradskí hokejisti udržať.
     
    04:58
    Hra pokračuje v obrannom pásme Popradu. Na modrej čiare si priestor na strelu vytvoril obranca Jacob Cardwell. Jeho strela švihom mierila mimo priestoru bránky.
     
    03:25
    Z rohu klziska sa dokázal pred bránku pretlačiť Cason Hohmann, ktorý sa dostal do bezprostrednej blízkosti Vošvrdu, ale puk mu v poslednej chvíli ušiel z čepele.
     
    02:00
    Do dobrej pozície sa zo strany domácich hokejistov dostal Patrik Svitana. Spracoval si prihrávku medzi kruhmi, mieril to však na ľavý betón Melicherčíka.
     
    01:26
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme sa k strele spoza ľavého kruhu dostal Ivan Ďatelinka. Kapitán baranov mieril dobre na Vošvrdove betóny.
     
    00:44
    Ako prvý vyskúšal defenzívu domácich Miloš Bubela, ktorý sa pretlačil dopredu po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Mieril však ponad bránu.
     
    00:20
    Hneď v úvode stretnutia sa do útočného pásma chceli dostať domáci hráči, no prihrali si rukou. Hra je prerušená a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu ako prví vychádzajú popradskí hokejisti v modrých dresoch. Bystričania prichádzajú na ľad v bielych dresoch. Čaká nás štátna hymna a úvodné buly.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Kristín) – Dalhuisen, Larkin, Erving, Ulrych, D. Brejčák (A), Kozák, Česánek – Vandas, Jacobs, Lapšanský – Matúš Paločko, Preisinger, Handlovský – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Kundrik, Bjalončík, Matej Paločko

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Melicherčík (Beskorowany) – Southorn, Mihálik (A), Ďatelinka (C), Cardwell, Žiak, J. Brejčák, Nemčík, Lopejský – Jääskeläinen, Hickmott, Hohmann – Hrnka, Bubela, Ihnačák – Bartánus (A), Mlynarovič, Lamper – Kabáč, Gabor, Šille

    Rozhodca: Štefik, Stano – Šoltés, Smrek.
     
    Prajem vám príjemný piatkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z ťaháku 43. kola Tipsport ligy. HK Poprad bude na domácom štadióne hostiť majstra HC 05 iClinic Banská Bystrica. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti úspešne pokračujú v päťzápasovej šnúre víťazstiev. Séria začala doma proti Novým Zámkom 6. januára, ktoré Poprad zdolal 3:2 po predĺžení, následne Popradčania doma porazili aj Trenčín 3:1 a po predĺžení zvíťazili v Liptovskom Mikuláši 3:4. V dôležitom zápase taktiež ťahali za dlhší koniec a zdolali Zvolen 4:3. V poslednom kole Tipsport ligy kamzíci cestovali pod Poľanu do Detvy, kde zápas obrátili vo svoj prospech a zvíťazili 3:5. V tabuľke Popradu patrí momentálne 4. miesto so ziskom 69 bodov a skóre 117:92.

    Banskobystrickí barani sa v poslednom mimoriadne dôležitom zápase predstavili na ľade Slovana Bratislava. Barani síce už po šiestich minútach hry prehrávali 2:0, napokon však predviedli súperovi svoju silu a otočili stretnutie vo svoj prospech. Zápas však pokračoval aj po 60 minútach. V predĺžení rozhodol o triumfe baranov Hickmott a zaistil Banskobystričanom aktuálnu druhú pozíciu v tabuľke. Bystrica sa bodovo dotiahla na vedúci Slovan Bratislava, v porovnaní s ktorým má mierne horšie skóre. Predtým však barani zaváhali na ľade Michaloviec, kde prehrali 3:2 po predĺžení. Ešte pred týmto zápasom Banská Bystrica brala tri body v zápasoch s Miškovcom, Detvou a Zvolenom. Pred tretími Košicami majú Bystričania krehký dvojbodový náskok.

    Pôjde o posledné vzájomné meranie síl v tejto sezóne. 13. septembra Bystrica triumfovala pod Tatrami 2:3, následne zdolala kamzíkov na domácom ľade 4:1. V poslednom zápase pod Urpínom sa zrodilo víťazstvo Popradu, ktorý zdolal Banskobystričanov 1:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Preisinger (D. Brejčák, Handlovský), 34. Dalhuisen (Larkin, Jacobs), 51. Zagrapan (Ulrych, Erving), 59. Dalhuisen (Jacobs) – 28. Mlynarovič (Nemčík, J. Brejčák), 29. Bubela (Ihnačák, Šille)


    HK Poprad: Vošvrda (Kristín) – Dalhuisen, Larkin, Erving, Ulrych, D. Brejčák (A), Kozák, Česánek – Vandas, Jacobs, Lapšanský – Matúš Paločko, Preisinger, Handlovský – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Kundrik, Bjalončík, Matej Paločko
    HC´ 05 Banská Bystrica: Melicherčík (Beskorowany) – Southorn, Mihálik (A), Ďatelinka (C), Cardwell, Žiak, J. Brejčák, Nemčík, Lopejský – Jääskeläinen, Hickmott, Hohmann – Hrnka, Bubela, Ihnačák – Bartánus (A), Mlynarovič, Lamper – Kabáč, Gabor, Šille

    Rozhodca: Štefik, Stano – Šoltés, Smrek

    Diváci: 3 238