Jekaterinburg – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (2:1 po s.n.)
D. Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Omsk – Soči 5:2 (kon.)
Petrohrad – Barys 7:4 (kon.) | S.Moskva – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Jokerit Helsinki
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Admiral Vladivostok
cz Štvrtok 23.01.2020, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:25 Sami LEPISTÖ - 4:3
     
    63:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto. Po výborné přihrávce spoluhráče dostal kotouč snadno nasměrováním hokejky dostat za brankovou čáru SAMI LEPISTÖ. Asistence: Brian O'Neill.
    59:35 Sami LEPISTÖ - 3:3
     
    59:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, ze střední vzdálenosti viděl odkrytou část branky SAMI LEPISTÖ. Jeho rána zapadla do odkryté části branky, hostující brankář měl zakrytý výhled. Asistence: Petri Kontiola a Peter Regin.
    48:39 Markus LJUNGH - 2:3
     
    48:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hostující celek dostává znovu do jednobrankového vedení, kotouč za brankovou čáru snad poslal obranou nepokrytý MARKUS LJUNGH. Asistence: Martin Bakoš a Denis Vicharev.
    27:51 Peter REGIN - 2:2
     
    27:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí celek dokázal nyní vyrovnat, povedenou ránou Eronenově pasu poslal kotouč za brankovou čáru PETER REGIN. Jeho rána končí přesně v horní části branky. Asistence: Teemu Eronen a Brian O'Neill.
    23:26 Ivan SILAJEV - 1:2
     
    23:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, tentokrát volný kotouč viděl před brankou IVAN SILAJEV a dokázal jej přesně poslat za brankovou čáru. Janis Kalninš puk neudržel. Asistence: Nikita Korosteljov.
    14:10 Mika NIEMI - 1:1
     
    14:10
    Jokerit právě vstřelil branku!
    První domácí střelu brankář Anton Krasotkin dokázal zastavit, na dorážku z bezprostřední pozice byl už krátký. Prvním domácím střelcem je MIKA NIEMI. Asistence: Veli-Matti Savinainen a Sami Lepistö.
    13:14 Oleg LOMAKO - 0:1
     
    13:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, po chybné rozehrávce domácích se do šance dostal OLEG LOMAKO, který překonal brankáře soupeře. Admiral tak vede. Asistence: Ivan Silajev a Nikita Korosteljov.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 15. M. Niemi (Savinainen, Lepistö), 28. Regin (Eronen, O'Neill), 60. Lepistö (Kontiola, Regin), 64. Lepistö (O'Neill) – 14. Lomako (Silajev, Korosteljov), 24. Silajev (Korosteljov), 49. Ljungh (Bakoš, Vicharev)


    Jokerit Helsinki: Kalniņš (A. Niemi) – Lehtonen, D. Sklenička, Lepistö, Lööv, Kivistö, Eronen – Joensuu, O'Neill, Regin – Haapala, Kontiola, Nicklas Jensen – Moses, Savinainen, M. Niemi – Oksanen, Anttila, Pihlström – Halme.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Truškov) – Almqvist, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Osipov, Bobrjašov, Ostrovskij – Ljungh, Vicharev, Bakoš – Pilipenko, J. Petrov, Butuzov – Glazačev, V. Strelcov, K. Voronin – Lisin, Silajev, Lomako – Korosteljov.

    Rozhodca: Sergejev, Judakov – Zacharenkov, Ivanov