Columbus – Winnipeg 4:3 (kon.) | Minnesota – Detroit 4:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
4:2 (1:2, 3:0, 0:0)
Detroit Red Wings
cz Štvrtok 23.01.2020, 02:15 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    31:39 Eric STAAL - 4:2
     
    31:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak, domácí vytěžili z drtivé převahy další zásah, který se rozhodně nestane nejhezčí trefou týdne. Zuccarellův centr na zadní tyč byl ještě parádní, Howard u levé tyče vychytal Pariseho, ale pak vůbec nevěděl, že nemá puk pod kontrolou, a to umožnilo jednoduše dorážet ERICU STAALOVI. Asistence: Zach Parise, Mats Zuccarello.
    22:20 Jason ZUCKER - 3:2
     
    22:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild šli do druhé třetiny s jednogólovým mankem, ale teď už to jsou oni, kdo je o krok napřed! Fabbri ztratil kotouč uprostřed útočného pásma a pak jen sledoval rychlý kontr JASONA ZUCKERA, jenž trefil z levého kruhu přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Victor Rask, Kevin Fiala.
    21:12 Mats ZUCCARELLO - 2:2
     
    21:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pořádně svižný nástup domácího týmu končí vyrovnáním na 2:2! Dumba znovu trefil jen zadní mantinel. Staal si poté dobře pokryl puk u mantinelu a posunul ho na MATSE ZUCCARELLA. Norský útočník z úhlu trefil Howarda pod bradu a pohotovou dorážkou využil toho, že gólman Detroitu byl na chvíli dezorientovaný. Asistence: Eric Staal, Matt Dumba.
    16:39 Filip ZADINA - 1:2
     
    16:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a po další kuriózní situaci opět vedou! Daley režíroval hru od modré čáry a ve finále připravil ideální parketu pro FILIPA ZADINU. Dubnyk tvrdou ránu z pravého kruhu vyrazil, ale puk se předním odrazil od Spurgeona se Suterem do branky. Asistence: Trevor Daley, Valtteri Filppula.
    04:28 Jordan GREENWAY - 1:1
     
    04:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Náskok jednoho gólu Detroitu skutečně dlouho nevydržel! Ryan Hartman absolvoval těžký souboj u pravého mantinelu, odkud se puk dostal na modrou čáru a Dumbovo nahození od modré čáry u brankoviště dorazil do sítě dobře zorientovaný JORDAN GREENWAY. Asistence: Matt Dumba.
    03:08 Filip ZADINA - 0:1
     
    03:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red WIngs se z první střely na branku ujímají vedení! Z hostujícího pohledu to byla velmi šťastná situace, neboť FILIPA ZADINA z levého křídla přihrával na Bertuzziho, ale kotouč se od hokejky Erikssona Eka nechytatelně odrazil do sítě. Asistence: Dylan Larkin, Trevor Daley.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Greenway (Dumba), 22. Zuccarello (E. Staal, Dumba), 23. Zucker (V. Rask, Fiala), 32. E. Staal (Parise, Zuccarello) – 4. Zadina (D. Larkin, Daley), 17. Zadina (Daley, Filppula)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Soucy, Pateryn – Zuccarello, E. Staal, Parise (A) – Fiala, V. Rask, Zucker – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Greenway.
    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Hronek, Nemeth, Bowey, Daley, Biega, Cholowski – Zadina, D. Larkin (A), Bertuzzi – Fabbri, Filppula, Perlini – Erne, Glendening (A), Helm – Abdelkader (A), Ehn, Smith.

    Rozhodca: Chmielewski, Dwyer – Driscoll, Mach

    Diváci: 17 212