Columbus – Winnipeg 4:3 (kon.) | Minnesota – Detroit 4:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Štvrtok 23.01.2020, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Oliverovi Bjorkstrandovi chybělo pár centimetrů k hattricku.
     
    58:33
    Hattrick byl tak blízko! Ovšem Oliver Bjorkstrand z vlastní poloviny vystřelil pár centimetrů vedle prázdné brány!
     
    57:50
    Hosté hrají v šesti bez brankáře!
     
    56:30
    Elvis Merzlikins ani nevěděl, jak chytil nyní kotouč, protože ten jej trefil do betonu a Columbus měl velké štěstí!
    54:22 Oliver BJORKSTRAND - 4:3
     
    54:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets jdou poprvé v tomto zápase do vedení, nyní je to 4:3! OLIVER BJORKSTRAND v souboji se soupeřem na pravé straně lehce ztratil stabilitu, ale nakonec se dostal ke kotouči, který famózně zakončil pod víko Brossoita. Asistence: Seth Jones.
     
    47:13
    Columbus se vydal do protiútoku se dvěma obránci, když si Seth Jones vyměnil puk s Werenskim a následně pálil k levé tyči, ale Brossoit chytil kotouč.
    37:55 Gustav NYQUIST - 3:3
     
    37:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    A opět přišla velice rychlá odpověď ze strany Blue Jackets, kteří v přesilové hře potřetí srovnávají a nyní je to už 3:3! Pierre-Luc Dubois vypálil ránu, která Brossoitovi prošla kolem ruky a těla a následně v souboji s obráncem nakonec v pádu dokázal dotlačit kotouč do brány GUSTAV NYQUIST. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Zach Werenski.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nick Shore – 2 min., nedovolené bránění).
    35:33 Neal PIONK - 2:3
     
    35:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jdou už potřetí v tomto zápase do vedení, jelikož využívají přesilovou hru a vedou 3:2! NEAL PIONK vystřelil od modré čáry do pravé šibenice, když měl Merzlikins zakrytý výhled a opět tak nestačil zareagovat. Asistence: Blake Wheeler a Kyle Connor.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Zach Werenski – 2 min., podrážení).
     
    32:04
    Tak tohle byla velká možnost Winnipegu jít potřetí to vedení, ale Elvis Merzlikins předvedl další excelentní zákrok proti bekhendovému zakončení Blake Wheelera a následuje opět komerční přestávka!
     
    29:36
    Nyní už Brossoit musel zasahovat, jelikož se skvěle dostal do zakončení Cam Atkinson, ale hostující brankář byl připraven!
     
    27:12
    Potom co se do útoku dostal Winnipeg, šel do protiútoku Oliver Bjorkstrand, ale i on minul bránu!
     
    23:03
    Velice dobrý zákrok Elvise Merzlikinse proti střele Patrika Laineho, která mířila k pravé tyči!
     
    21:56
    No a málem šel Columbus do vedení, ovšem únik Setha Jonese skončil pouze ve výstroji Brossoita!
    21:28 Oliver BJORKSTRAND - 2:2
     
    21:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 2:2! Andrew Copp to vyřešil velmi špatně, když se snažil vyvést kotouč středem a k puku se tak dostal OLIVER BJORKSTRAND, jenž si jej vyměnil s Duboisem a posléze propálil brankáře Brossoita. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    17:06 Kyle CONNOR - 1:2
     
    17:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zpět do vedení! Anthony Bitetto vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus snad rukavicí lehce tečoval KYLE CONNOR a Elvis Merzlikins nedokázal zareagovat. Asistence: Anthony Bitetto a Luca Sbisa.
     
    12:14
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Vladislav Gavrikov – 2 min., podrážení).
     
    07:32
    Cam Atkinson předvedl nádhernou stahovačku a posléze posunul kotouč na spoluhráče, ovšem jeho střela skončila vedle svatyně soupeře.
    06:06 Seth JONES - 1:1
     
    06:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je srovnáno na 1:1! Nick Foligno u mantinelu ponechal kotouč rozjetému SETHU JONESOVI, který si to namířil rovnou na bránu a posléze dokázal procpat kotouč brankáři Brossoitovi k tyči. Asistence: Nick Foligno a Pierre-Luc Dubois.
    04:38 Mason APPLETON - 0:1
     
    04:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí byli na začátku utkání jasně lepším týmem, ale do vedení jdou hosté! Mathieu Perreault z levé strany vystřelil na bránu, ovšem ten si nešťastně tečoval Harrington a MASON APPLETON tak z dorážky zakončil do poloprázdné svatyně. Asistence: Mathieu Perreault a Luca Sbisa.
     
    00:30
    Nick Foligno se hned na začátku utkání dostal do velké šance, ale jeho průnik středem hrací plochy byl zakončen střelou do lapačky Brossoita.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 7. S. Jones (N. Foligno, Dubois), 22. Bjorkstrand (Dubois), 38. Nyquist (Dubois, Werenski), 55. Bjorkstrand (S. Jones) – 5. Appleton (Perreault, Sbisa), 18. Connor (Bitetto, Sbisa), 36. Pionk (Wheeler, Connor)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Nutivaara, Harrington – Bjorkstrand, Dubois, Nyquist – Atkinson, Wennberg, Bemström – Gerbe, Jenner (A), N. Foligno (C) – Robinson, Riley Nash, Lilja.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Pionk, Morrissey, D. Kulikov, Sbisa, Niku, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Appleton, Copp, Perreault – Harkins, G. Bourque, N. Shore.

    Rozhodca: Kendrick Nicholson, Ian Walsh – Kyle Flemington, James Tobias