Ottawa – Calgary 5:2 (kon.) | Toronto – Chicago 2:6 (kon.) | Detroit – Florida 1:4 (kon.)
Philadelphia – LA Kings 4:1 (kon.) | Columbus – NJ Devils 5:0 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (2:1 po s.n.)
Nashville – Buffalo 2:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:0 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Boston 4:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.)
koniec
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:3, 1:0, 2:0)
Boston Bruins
cz Nedeľa 19.01.2020, 18:40 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:35 Bryan RUST - 4:3
     
    52:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Celý stadion je na nohou, Pittsburgh čtyřmi brankami bez odezvy dokonává obrat! Charlie McAvoy trestuhodně ztratil puk za vlastní bránou, Jevgenij Malkin tak skvělou zadovkou přihrál před bránu, kde okamžitě vypálil BRYAN RUST. Jaroslav Halák absolutně netušil, kde se kotouč nachází, takže na střelu nemohl reagovat. Asistence: Jevgenij Malkin.
    41:41 Jack JOHNSON - 3:3
     
    41:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins srovnávají z 0:3 na 3:3! Pittsburgh navíc vyrovnání díky gólu v oslabení. Brandon Tanev nachystal střeleckou pozici pro JACKA JOHNSONA, který z levého kruhu skvěle vypálil pod vyrážečku Jaroslava Haláka. Asistence: Brandon Tanev.
    20:33 Teddy BLUEGER - 2:3
     
    20:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí hned na začátku třetiny snižují, je to tedy o jediný gól! TEDDY BLUEGER ihned po svém příchodu obral o puk Brada Marchanda, čímž nastartoval protiútok Pittsburghu. Ten po skvělé přihrávce Sidneyho Crosbyho i sám zakončil, blafákem překonal Jaroslava Haláka, který nemohl takřka nic dělat. Asistence: Sidney Crosby, Kris Letang.
    16:34 Dominik SIMON - 1:3
     
    16:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tento zápas bude ještě hodně zajímavý, protože Tučňáci snižují! Sidney Crosby skvěle vybojoval puk za brankou Bostonu, následně ho přihrál DOMINIKU SIMONOVI, který přesnou střelou překonal Jaroslava Haláka, který se nestíhal přesunout. Asistence: Sidney Crosby, Patric Hörnqvist.
    15:07 David PASTRŇÁK - 0:3
     
    15:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují své vedení! Brad Marchand poslal DAVIDA PASTRŇÁKA za branku, odkud český útočník vyjel a naznačil přihrávku. Poté však překvapivě zakončil, přičemž se trefil do hole Jacka Johnsona, který nešťastně srazil puk mezi betony svého brankáře. Bez asistence.
    02:02 Anders BJORK - 0:2
     
    02:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté už po dvou minutách vedou od dva góly! Bruins se po výborném zákroku Jaroslava Haláka dostali do přečíslení tři na dva, které střelou zakončil ANDERS BJORK. Rána letěla přesně nad rameno Matta Murrayho, který má tak hrůzostrašný start do tohoto zápasu. Asistence: Charlie Coyle, Jake DeBrusk.
    00:11 Patrice BERGERON - 0:1
     
    00:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se po jedenácti sekundách dostává do vedení! Po úvodním vhazování vysunul Davida Pastrňáka Brandon Carlo. Český útočník chtěl najít v mezikruží Brada Marchanda, ale skákající puk se nakonec dostal k PATRICEMU BERGERONOVI, který rychlou střelou překonal přesouvajícího Matta Murrayho. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 17. Simon (Crosby, Hörnqvist), 21. Blueger (Crosby, Letang), 42. J. Johnson (B. Tanev), 53. Rust (Malkin) – 1. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 3. Bjork (Coyle, DeBrusk), 16. Pastrňák


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – J. Johnson, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Riikola, Ruhwedel – McCann, Crosby (C), Simon – Kahun, Malkin (A), Rust – Galchenyuk, Agozzino, Hörnqvist – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev.
    Boston Bruins: Halák (A) (Vladař (A)) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Grzelcyk – Marchand (A), Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Coyle, Bjork – Heinen, P. Lindholm, Kuhlman – Nordström, Kuraly, Wagner.

    Rozhodca: Sutherland, StLaurent – Nansen, Barton

    Diváci: 18 655