Levante – Alavés 0:1 (kon.) | Real Madrid – Sevilla 2:1 (kon.) | Osasuna – Valladolid 0:0 (kon.)
Eibar – Atlético Madrid 2:0 (kon.)
koniec
SD Eibar
2:0 (1:0)
Atlético Madrid
Sobota 18.01.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurua, Eibar • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:52)
     
    Držanie lopty: 39 % : 61 %.
    Strely na bránu: 4:4.
    Strely mimo: 4:5.
    Rohy: 6:7.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 16:14.
     
    Eibar sa prvýkrát v LaLige dočkal výhry nad Atléticom Madrid a zdolal ho 2:0. V druhom polčase boli aktívnejším tímom hostia, ktorí si vytvorili niekoľko obrovských príležitostí. Dnes by však nedali gól, zrejme ani keby sa hralo do rána, všetky ich šance totiž buď zlikvidoval brankár Eibaru Dmitrović alebo skončili mimo domácej brány. Domáci záver zápasu zvládli takticky skvele. Loptu držali ďaleko od svojej brány a gólom Expósita v poslednej minúte riadneho hracieho času definitívne pochovali šancu Atlética Madrid na body z dnešného zápasu. Strata Atlética, ktoré je v tabuľke na treťom mieste, na vedúci Real Madrid tak po tomto kole narastie na osem bodov. Eibar je na 16. mieste, pred 18. Mallorcou má ale už sedembodový náskok.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Tak predsa len sa hostia pokúsili ešte o jeden útok. Center Ángela Correu z ľavej strany letel na Moratu do šestnástky Eibaru, loptu však zasiahol pred útočníkom Atlética Bigas, ktorý ju zrazil priamo do rúk brankára Dmitrovića.
     
    90+2
    Fanúšikovia Eibaru na tribúnach už oslavujú víťazstvo. Ich miláčikovia na hracej ploche sa nasťahovali na polovicu súpera a snažia sa zatlačiť rezignovaných hráčov Atlética do obrany.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90
    SD Eibar dáva gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku a o víťazovi dnešného zápasu je zrejme rozhodnuté! Center z rohu na prednú tyč odhlavičkoval brániaci hráč Atlética za šestnástku k EDUARDOVI EXPÓSITOVI, ktorý si loptu spracoval a tvrdou strelou po zemi ju poslal presne k pravej tyči Oblakovej brány.
     
    90
    Hosťom sa čas na vyrovnanie rýchlo kráti, navyše sa im vôbec nedarí dostať sa na útočnú polovicu. Eibar bude mať k tomu ešte i rohový kop.
     
    89
    Domáci vystihli rozohrávku hostí a preniesli hru na útočnú polovicu. Inuj si spracoval nákop z polovice Eibaru, Felipe mu ale loptu pred vlastnou šestnástkou vypichol.
     
    87
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Óscar Clemente.
     
    87
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergi Enrich, prichádza Charles.
     
    86
    Partey odhlavičkoval loptu z vlastnej šestnástky na jej hranicu k Expósitovi, ktorý z voleja namieril strelou po zemi k pravej tyči. Brankár Atlética Oblak skvelým zákrokom tento pokus vyrazil.
     
    85
    Žltú kartu pri prerušení hry za faul v strede poľa dostáva Stefan Savić (Atlético Madrid).
     
    85
    Striedajúci Camello si spracoval rukou medzi obrancami Eibaru Parteyho nákop zo stredu poľa. Hlavný rozhodca nechal hru pokračovať ďalej, Camello ale pri pokuse o strelu o loptu prišiel.
     
    84
    Držanie lopty: 36 % : 64 %
     
    83
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza João Félix, prichádza Sergio Camello.
     
    82
    Nákop od rohovej zástavky vyriešila obrana hostí, lopta sa ale odrazila naspäť k domácim. Tí držia loptu na útočnej polovici a oberajú hráčov Atlética o čas na vyrovnanie.
     
    81
    Domáci po faule Félixa získali priamy kop. Center Orellanu na prednú tyč odhlavičkoval Morata na rohový kop.
     
    80
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Fabián Orellana, prichádza Pablo De Blasis.
     
    80
    Renan Lodi dostal výbornú prienikovú prihrávku na ľavú stranu šestnástky, odkiaľ i zakončoval. Z pomerne ostrého uhla vystrelil po zemi tesne mimo vzdialenejšej tyče Dmitrovićovej brány.
     
    79
    Hostia obrali rozohrávajúcich domácich a znovu sa nasťahovali na ich polovicu ihriska. Zatiaľ ich útok prebieha len v úctivej vzdialenosti od šestnástky Eibaru.
     
    78
    Félix trafil z priameho kopu múr z hráčov Eibaru. Lopta sa potom odrazila na pravú stranu k Moratovi, ktorému loptu čistým sklzom vypichol do autu Tejero.
     
    77
    Vitolov center z ľavého krídla zrazila obrana Eibaru do autu, po faule na Félixa tesne pred šestnástkou Altética ale získavajú hostia priamy kop zo zaujímavej streleckej pozície.
     
    75
    Savićov nevydarený nákop z vlastnej polovice skončil v rukaviacich pripraveného brankára Dmitrovića. Ten ju na chvíľu podržal, aby získal pre domácich čas a až potom ju nakopol na útočnú polovicu.
     
    74
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Pedro León, prichádza Sebastián Cristóforo.
     
    73
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Héctor Herrera, prichádza Renan Lodi.
     
    73
    Herrera jemným oblúčikom za múr hľadal Felipeho, ktorý však hlavou loptu len nadvihol do výšky. Vysokým oblúkom potom spadla za bránkovú čiaru.
     
    72
    Vitolo sa pustil do odvážneho prieniku pomedzi obrancov Eibaru a vybojoval na seba faul pred šestnástkou domácich, po ktorom bude Atlético zahrávať priamy kop.
     
    71
    Atlético sa následne nasťahovalo na útočnú polovicu, cez dobre fungujúcu obranu Eibaru sa ale znovu dostáva k ich pokutovému územiu len s veľkými problémami.
     
    70
    Leóna pri kľučke na pravej strane obral o loptu Partey. Ten hneď rozohral do stredu poľa, kde Félixa pri spracovávaní lopty zasiahol zozadu do nohy Cote.
     
    69
    Saäl Ñíguez sa dostal cez obrancu na ľavej strane šestnástky a centrom na zadnú tyč našiel hlavu Moratu. Ten však nedokázal loptu poriadne zasiahnuť a hlavou ju usmernil len do rúk pripraveného brankára Dmitrovića.
     
    68
    Savić zasiahol zozadu v súboji o nohu Orellanu. Napriek výrazným protestom obrancu Atlética získavajú loptu domáci.
     
    66
    Herrerov nákop sprava odhlavičkoval León. Domáci potom otočili hru na opačnú stranu, Orellana ale nedokázal loptu podržať pod svojou kontrolou a Partey ho o ňu obral.
     
    65
    Ariasov center z pravej strany zrazil Bigas priamo do rúk svojho brankára Dmitrovića. Ten loptu okamžite vyhodil na spoluhráčov do stredu poľa.
     
    64
    Center z rohu domáca obrana odvrátila do bezpečia, lopta sa ale odrazila naspäť na kopačky hostí. Tí majú v tejto chvíli jasnú prevahu.
     
    63
    Arias si nabehol na Herrerovu kolmú prihrávku na pravú stranu pokutového územia Eibaru, loptu si ale predkopol priďaleko a takmer z bránkovej čiary ju už len napálil do najbližšieho domáceho obrancu.
     
    62
    Žltú kartu za zrazenie prenikajúceho Moratu lakťom do hrude na trávnik dostáva Esteban Burgos (SD Eibar).
     
    60
    Orellanov center odhlavičkovali brániaci hráči Atlética na ľavú stranu k Inujovi, ktorému loptu vypichol pri kľučke Arias.
     
    59
    Žltú kartu za zásah lakťom do hlavy Pedra Leóna v hlavičkovom súboji dostáva Saúl Ñíguez (Atlético Madrid). Eibar bude mať k dispozícii priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    58
    Práve Félix hľadal okamžitou kolmicou za obranu Eibaru Moratu, prihrávka ale bola pre útočníka Atlética príliš prudká a skončila u brankára Dmitrovića.
     
    57
    Po dlhšej dobe sa dostali domáci na polovicu Atlética, do ničoho nebezpečného sa ale nedostali. Félix nakoniec vystihol Orellanovu prihrávku v strede poľa a loptu mu vypichol.
     
    56
    Félix kolmicou na ľavé krídlo vysunul do nábehu Saúla Ñígueza, ktorého center však bol zablokovaný. Hostia začínajú získavať územnú prevahu.
     
    55
    Félix dostal prihrávku od Vitola medzi obrancov Eibaru, loptu ale nechal za sebou. Nakoniec ju ešte posunul doprava na Ángela Correu, ktorý vypálil v páde nad brvno Dmitrovićovej brány.
     
    53
    Herrerov center na zadnú tyč vyrazil gólman Dmitrović na rohový kop. Domáci brankár potom vyboxoval i nákop z rohu a loptu nakoniec získali domáci po útočnom faule Moratu.
     
    52
    Burgos fauloval pri spracovávaní lopty Moratu. Priamy kop pre Atlético z ľavej strany útočnej polovice.
     
    51
    Saúl Ñíguez našiel centrom z ľavej strany na hranici pokutového územia Eibaru úplne voľného Ariasa, ktorý z voleja poslal prízemnou strelou loptu tesne mimo pravej tyče Dmitrovićovej brány.
     
    50
    Atlético sa snaží usadiť sa na polovici Eibaru, to sa mu ale zatiaľ vôbec nedarí. Domáci držia červenobielych na dištanc od svojej brány.
     
    49
    Félixa zrazila hneď dvojica napádajúcich domácich hráčov na trávnik. Hlavný rozhodca odpískal faul, navzdory protestom Portugalčana ale kartu nedal nikomu.
     
    48
    Hostia následne získali loptu a prenikli na útočnú polovicu. Útok hostí zakončil Ángel Correa spoza šestnástky, jeho pokus ale letel len do stredu brány na pripraveného Dmitrovića.
     
    47
    Orellana svojim dravým prienikom získal pre svoj tím priamy kop. Ten rozohral Pedro León centrom do šestnástky Atlética, odkiaľ dokázali obrancovia hostí loptu odhlavičkovať do bezpečia.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci hráči. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    Po prvom polčase idú do šatne spokojnejší hráči Eibaru, ktorí vedú nad favoritom zápasu 1:0. O ich najtesnejšom polčasovom náskoku rozhodol už v 10. minúte Burgos, ktorého gól po rohovom kope bol uznaný až po zásahu videoasistenta. Hostia sa rozbiehali veľmi pomaly, postupne ale prevzali iniciatívu a vytvorili si i niekoľko nádejných príležitostí, ktoré však premeniť nedokázali. V druhom polčase tak budú musieť ešte pridať, aby neodišli z Eibaru bez bodu.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 47 % : 53 %
    Strely na bránu: 2:2
    Strely mimo: 3:2
    Rohy: 3:5
    Ofsajdy: 0:3
    Fauly: 5:6
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Dmitrović i Correa ešte zostávajú sedieť na trávniku v šestnástke Eibaru, zdá sa ale, že po krátkom ošetrení budú pokračovať v zápase.
     
    45
    Arias predĺžil hlavou loptu medzi obrancov Eibaru na Vitola, ktorý ale spadol pri snahe o spracovanie lopty. Tá sa odrazila za neho ku Correovi, ktorého vychytal brankár Dmitrović. Hráč Atlética potom ešte spadol cez brankára Eibaru.
     
    44
    Parteyho center z ľavej strany chytil pripravený gólman Eibaru Dmitrović. Jeho výkop na útočnú polovicu nedokázal zastaviť ani jeden hráč v červenomodrom a lopta tak znovu končí na kopačkách hráčov Atlética.
     
    43
    Correa znovu centroval na prednú tyč, loptu však i tentokrát odhlavičkovali domáci hráči. Odrazenej lopty sa zmocnili hostia, ktorí pokračujú v kombinácii okolo pokutového územia Eibaru.
     
    42
    Vitolov pokus o individuálny prienik po ľavom krídle zastavil čistým sklzom lopty na rohový kop strelec zatiaľ jediného gólu zápasu Burgos.
     
    41
    Parteyho oblúčik za obranu domácich tečoval jeden z hráčov Eibaru na Félixa. Portugalčan zblízka strieľal z prvej, Dmitrović ale jeho pokus vyrazil a navyše mu bol nakoniec odpískaný i ofsajd.
     
    40
    Arias nakopol loptu za obranu Eibaru na Correu, ktorý však v hlavičkovom súboji strčil na trávnik Bigasa. Domáci nechávajú rozohrávku po faule na brankára Dmitrovića.
     
    39
    Hostia majú v posledných minútach územnú prevahu, z nej sa im ale nedarí vyťažiť okrem niekoľkých rohov prakticky nič.
     
    37
    Center Vitola z pravej strany poslal hlavou na bránu Eibaru Félix, jeho hlavičku ale zrazil obranca domácich do nôh Moratu, od ktorých sa lopta odrazila do rúk brankára Dmitrovića.
     
    36
    Ďalší rohový kop Atlética skončil veľmi podobne, ako predošlý. Center na prednú tyč odhlavičkoval Cote a po tom, čo lopta zasiahla hlavného rozhodcu, je hra prerušená.
     
    35
    Center na prednú tyč odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Eibaru a domáci loptu potom odkopli až k brankárovi Oblakovi.
     
    34
    Correa si nabehol na prihrávku do šestnástky, tam sa ale zamotal v kľučkách a Cote mu loptu už pri bránkovej čiare odkopol za bránkovú čiaru.
     
    33
    Domáci sa usadili pri pokutovom území Atlética, ktoré obliehajú prihrávkami zo strany na stranu. Hostia im voľný priestor príliš nenechávajú.
     
    32
    Hra sa teraz zasekla v strede poľa, kde si oba tímy rýchlo striedajú kontrolu nad loptou. Víťazne napokon zo série súbojov vyšli hráči Eibaru.
     
    30
    Correa rozohral rohový kop Atlética na krátko na Félixa, ktorý sa dostal k centru z ľavého krídla. Jeho nákop zasiahol na zadnej tyči Morata, stál ale v ofsajdovom postavení.
     
    29
    Tejero prestrčil z pravého krídla loptu do šestnástky na Enricha, ten sa ale na mokrom trávniku pošmykol. Felipe loptu odkopol na tribúnu.
     
    28
    Atlético sa okamžite dostalo pod veľký tlak vysoko napádajúcich hráčov Eibaru a nakoniec o loptu i prišlo. Domáci tak rozvíjajú svoj ďalší postupný útok.
     
    27
    Center Pedra Leóna z priameho kopu odhlavičkoval práve vinník tejto situácie Felipe do autu. Kombináciu domácich na polovici Atlética nakoniec ukončil ziskom lopty na kopačky Madridčanov Herrera.
     
    26
    Po faule Felipeho na Tejera získali domáci priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    25
    Vitolo prenikol po ľavej strane takmer až k bránkovej čiare a nacentroval na zadnú tyč na Correu. Ten ale asi nečakal, že lopta k nemu doletí a trochu krkolomne hruďou loptu usmernil tesne mimo Dmitrovićovej brány.
     
    24
    Nákop od rohovej zástavky však hostia odhlavičkovali do bezpečia a dokonca donútili domácich hráčov, aby si pomohli prihrávkou dozadu na brankára Dmitrovića.
     
    23
    Center Eibaru z pravej strany doletel až na zadnú tyč k Inujovi, ktorý z voleja trafil Ariasa do chrbta. Domáci získavajú ďalší rohový kop.
     
    21
    Bigas tvrdo vypálil zo zhruba 40 metrov, jeho strela ale nebola veľmi umiestnená a brankár Atlética Oblak ju bez väčších komplikácií vyrazil.
     
    20
    Domáci sa snažia vymaniť sa spod tlaku hostí, príliš sa im to ale nedarí. Každý ich pokus o prienik na útočnú polovicu zatiaľ hostia zastavujú v strede poľa.
     
    19
    Herrerov center na hranicu šestnástky Eibaru zasiahol Felipe, chrbtom k bráne ale loptu nasmeroval len výrazne mimo Dmitrovićovej brány.
     
    18
    Bigas podrazil prenikajúceho Correu. Priamy kop pre Atlético Madrid z pravej strany útočnej polovice.
     
    17
    Atlético po inkasovanom góle prevzalo iniciatívu a tlačí sa na útočnú polovicu. Domáci však hostí nepúšťajú do nebezpečných pozícií a tí si prihrávajú zväčša v strede poľa.
     
    15
    Hostia rozohrali rohový kop centrom na prednú tyč, tam ale fauloval Morata Leóna. Domáci sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú, všetci brániaci hráči Atlética sa tak stihli zoradiť do obranného postavenia.
     
    14
    Félix napriahol k strele zo zhruba 30 metrov a výborným prízemným pokusom k ľavej tyči poriadne natiahol brankára Eibaru Dmitrovića. Ten vyrazil jeho strelu na rohový kop.
     
    13
    Atlético sa snaží o okamžitú odpoveď a usadilo sa na polovici Eibaru. Herrerovu strelu spoza šestnástky zablokovali obrancovia domáceho tímu, lopta sa ale odrazila naspäť k hosťom.
     
    12
    Strely: 3:0
     
    10
    SD Eibar dáva gól!
    Domáci otvárajú skóre! Center z rohu na prednú tyč tečoval hlavou Enrich k zadnej tyči na ESTEBANA BURGOSA, ktorý loptu zblízka dorazil do odkrytej brány Atlética. Gól najprv rozhodcovia neuznali kvôli ofsajdu, pri konzultácii s videoasistentom ale zistili, že Burgos v ofsajde nebol, a gól tak napokon uznali.
     
    8
    Postupný útok Eibaru skončil stratou lopty v strede poľa, útok Atlética však dlhé trvanie nemal. Morata fauloval pri nábehu na nákop Savića z vlastnej polovice.
     
    7
    Eibar predošlé príležitosti zrejme povzbudili, domáci sa totiž okamžite nasťahovali naspäť na polovicu hostí. Tejerov center z pravej strany zablokoval Savić do autu, loptu však potom znovu získali domáci hráči.
     
    6
    Na center na prednú tyč si nabehol Enrich, hlavou ale loptu nasmeroval mimo ľavej tyče Oblakovej brány.
     
    5
    Leónov prudký center trochu prekvapivo preletel cez všetkých nabiehajúcich hráčov až pred bránu a brankár Oblak musel výborným zákrokom loptu vyraziť mimo svojej brány.
     
    4
    Na opačnej strane fauloval v hlavičkovom súboji Inuja Arias. Eibar tak získava priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    3
    Herrera rozohral centrom do šestnástky priamy kop zo stredu poľa, jeho nákop ale skončil až za bránkovou čiarou.
     
    2
    Úvod zápasu sa zatiaľ nesie vo veľmi opatrnom duchu. Atlético získalo loptu pod svoju kontrolu, v hustom daždi však kombinuje len v blízkosti stredového kruhu.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorých prvý pokus o postupný útok sa skončil neúspechom. Domáci začínajú svoj útok rozohrávkou od obrancov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Eibar bude hrať v červenomodrých dresoch, Atlético v červenobielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Burgos, Bigas, Cote – S. Álvarez, Expósito – P. León, Orellana, Inuj – Enrich (C).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Quique, Cristóforo, Atienza, De Blasis, Charles, R. Correa.

    Atlético Madrid: Oblak (C) – Arias, Savić, Felipe, Saúl Ñíguez – Vitolo, Partey, H. Herrera, Á. Correa – Félix, Morata.
    Náhradníci: Adán – Lodi, Hermoso, Clemente, Camello, Riquelme, M. Llorente.

    Rozhodca: Manzano – Montero, de Ceraín.
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Atlética Madrid, ktoré z 11 vzájomných súbojov v LaLige vyhralo až deväť. Eibar sa výhry v najvyššej španielskej súťaži proti Atléticu zatiaľ nedočkal, zvyšné dva zápasy totiž skončili remízami. Zápasy tejto dvojice sú ale napriek tomu v poslednej dobe veľmi tesné a už šesťkrát za sebou bol vo výsledku maximálne jednogólový rozdiel. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne vyhralo Atlético doma 3:2.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    13.1.2018: Eibar – Atlético Madrid 0:1
    20.5.2018: Atlético Madrid – Eibar 2:2
    15.9.2018: Atlético Madrid – Eibar 1:1
    20.4.2019: Eibar – Atlético Madrid 0:1
    1.9.2019: Atlético Madrid – Eibar 3:2
     


    Atlético Madrid

    Atlético Madrid stráca z tretieho miesta tabuľky na vedúcu dvojicu Barcelona – Real Madrid 5 bodov, potrebuje tak nutne vyhrať, aby sa udržalo čo najbližšie za hlavnými favoritmi na titul. Minulý týždeň síce prehralo finále Španielskeho superpoháru s mestským rivalom Realom, jeho ligová forma je ale veľmi dobrá. Za posledné tri mesiace prehralo Atlético jediný zápas (doma 0:1 s Barcelonou) a posledné tri zápasy za sebou vyhralo. Ako je už zvykom, Atlético ťahá nahor hlavne obrana, ktorá je spolu s obranou Realu Madrid najlepšou v lige (12 inkasovaných gólov). Naopak útok zatiaľ nijak nežiari a 22 strelených gólov za 19 odohraných kôl je skôr podpriemerný výsledok. Vonku je Atlético šiestym najlepším tímom ligy, na cudzích ihriskách zbiera ale hlavne remízy (5 remíz z 9 zápasov vonku).

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Atlético Madrid – Barcelona 0:1
    Villarreal – Atlético Madrid 0:0
    Atlético Madrid – Osasuna 2:0
    Betis – Atlético Madrid 1:2
    Atlético Madrid – Levante 2:1
     


    SD Eibar

    Na rozdiel od predošlých sezón, ktoré Eibar strávil v strede tabuľky, sa v tejto pohybuje nebezpečne blízko zostupových priečok. V tabuľke je na 16. mieste, na ktorom má pred 18. Mallorcou len štvorbodový náskok. Jeho ligová forma nie je vôbec dobrá, z posledných 11 zápasov totiž prehral až sedem a celkovo v nich získal len 10 bodov. Problémom je predovšetkým útok, ktorý patrí medzi najmenej produktívne v LaLige (18 strelených gólov) a ktorý za vyššie zmienených posledných 11 zápasov strelil len osem gólov. Z posledných štyroch zápasov Eibar dokonca až v troch nestrelil gól. Doma je Eibar štvrtým najhorším tímom súťaže, keď z deviatich zápasov na vlastnom ihrisku prehral až päť.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Real Sociedad – Eibar 4:1
    Eibar – Getafe 0:1
    Athletic Bilbao – Eibar 0:0
    Eibar – Granada 3:0
    Valencia – Eibar 1:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu SD Eibar – Atlético Madrid. Stretnutie 20. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 10. Burgos, 90. Expósito

    Karty:   62. Burgos (EIB) – 59. Saúl Ñíguez (ATM), 85. Savić (ATM)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 16:14.
    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Burgos, Bigas, Cote – S. Álvarez, Expósito – P. León (74. Cristóforo), Orellana (80. De Blasis), Inuj – Enrich (C) (87. Charles).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Quique, Cristóforo, Atienza, De Blasis, Charles, R. Correa.

    Atlético Madrid: Oblak (C) – Arias, Savić, Felipe, Saúl Ñíguez – Vitolo (87. Clemente), Partey, H. Herrera (73. Lodi), Á. Correa – Félix (83. Camello), Morata.
    Náhradníci: Adán – Lodi, Hermoso, Clemente, Camello, Riquelme, M. Llorente.

    Rozhodca: Manzano – Montero, de Ceraín

    Diváci: 6 429