Toronto – Calgary 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – LA Kings 4:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 1:4 (kon.) | Washington – NJ Devils 5:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Ottawa – Vegas 2:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – San Jose 4:0 (kon.)
Vancouver – Arizona 3:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Buffalo Sabres
cz Piatok 17.01.2020, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Zemgus GIRGENSONS - 1:4
     
    59:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak ještě jedna branka v podání hostů do prázdné! Okposo vybojoval kotouč za bránou, který naservíroval na zlatém podnosu ZEMGUSOVI GIRGENSONSOVI a ten zakončil do prázdné klece. Asistence: Kyle Okposo.
    57:44 Michael FROLÍK - 1:3
     
    57:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo jde do dvoubrankového vedení a pravděpodobně je hotovo! Lazar získal kotouč v rohu kluziště a následně se k němu dostal český útočník MICHAEL FROLÍK, jenž z úhlu trefil odkrytou klec. Asistence: Curtis Lazar a Rasmus Ristolainen.
    36:10 Rasmus DAHLIN - 1:2
     
    36:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle je velice ledová sprcha pro domácí, jelikož Buffalo ze třetí střely na bránu ve druhé třetině dává gol a jde tak zpět do vedení! RASMUS DAHLIN vyslal od modré tvrdou střelu, která zapadla k pravé tyči. Asistence: Henri Jokiharju a Kyle Okposo.
    24:28 Jamie BENN - 1:1
     
    24:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! Tlak ze strany domácích už byl obrovský a po střele Heiskanena se kotouč odrazil od zadního mantinelu proti holi JAMIEHO BENNA jenž zakončil do prázdné svatyně. Asistence: Miro Heiskanen a Tyler Seguin.
    07:01 Jimmy VESEY - 0:1
     
    07:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto utkání, kterou dává Buffalo! Eichel našel na levé straně Reinharta, jenž skvělou zadovkou našel před bránou JIMMYHO VESEYHO a ten zakončil do poloprázdné svatyně. Asistence: Sam Reinhart a Jack Eichel.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 25. Ja. Benn (Heiskanen, Seguin) – 8. Vesey (S. Reinhart, Eichel), 37. Dahlin (Jokiharju, Okposo), 58. Frolík (Lazar, Ristolainen), 60. Girgensons (Okposo)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Kiviranta, Pavelski, Hintz – Comeau, Dickinson, Cogliano – Perry, Dowling, Gurianov.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Pilut, Jokiharju, Dahlin, Montour, McCabe (A), Bogosian – S. Reinhart (C), Eichel, Girgensons – Frolík (A), Ma. Johansson, Sheary – Okposo, Lazar, Jo. Larsson – Vesey, Asplund.

    Rozhodca: Furman South, Dan O'Halloran – Travis Gawryletz, Bryan Pancich