Toronto – Calgary 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – LA Kings 4:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 1:4 (kon.) | Washington – NJ Devils 5:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Ottawa – Vegas 2:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – San Jose 4:0 (kon.)
Vancouver – Arizona 3:1 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 17.01.2020, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:30 Connor BROWN - 2:4
     
    52:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    CONNOR BROWN si najel v mezikruží na přihrávku Colina Whitea z bodu pravého kruhu pro buly a po zpracování puku po ledě skóroval do prázdné sítě! Asistence: Colin White a Thomas Chabot.
    49:23 Ryan REAVES - 1:4
     
    49:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Craig Anderson se vydal za bránu, aby zastavil nahození Golden Knights, jenže v obležení dvou protihráčů přišel o puk a RYAN REAVES skóroval po přihrávce Williama Carriera zpoza brány do prázdné sítě – 1:4! Asistence: William Carrier.
    46:50 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:3
     
    46:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Connor Brown schytal na pravém křídle hodně ostrý hit, těsně předtím ale předal puk Chrisovi Tierneymu, který pak v pravém kruhu předvedl nádhernou stahovačku a v blízkosti přední tyče našel VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, který z úhlu skóroval do prázdné brány! Shutout nehrozí. Je to 1:3. Asistence: Chris Tierney a Connor Brown.
    45:50 Chandler STEPHENSON - 0:3
     
    45:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    CHANDLER STEPHENSON nyní vystihl rozehrávku Senators a od modré čáry se řítil do úniku, který zakončil rychlou střelou zápěstím nad vyrážečku Craiga Andersona! Vegas skórovalo v oslabení a vede na ledě Senators o tři góly! Bez asistence.
    38:55 Mark STONE - 0:2
     
    38:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Craig Anderson sice zasáhl proti střele z pravého křídla Vegas levým betonem, jenže odražený puk sebral MARK STONE a po rychlém objetí brány ho u pravé tyče zasunul do sítě! Vegas tak vede 2:0. Asistence: Max Pacioretty a Paul Stastny.
    00:34 Paul STASTNY - 0:1
     
    00:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    PAUL STASTNY si najel v mezikruží na přihrávku Marka Stonea z levého kruhu a rychlou střelou zápěstím vzápětí zamířil nad vyrážečkou Craiga Andersona k levé tyči! Vegas vede po pouhých 34 sekundách 1:0! Fantastický začátek Golden Knights. Asistence: Mark Stone a Nate Schmidt.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 47. Namestnikov (Tierney, Co. Brown), 53. Co. Brown (White, Chabot) – 1. Stastny (Mark Stone, Schmidt), 39. Mark Stone (Pacioretty, Stastny), 46. Stephenson, 50. Reaves (W. Carrier)


    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot (A), N. Zajcev, Borowiecki (A), DeMelo, Reilly – Co. Brown, Balcers, B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Namestnikov – Batherson, White, Ennis – Sabourin, Anisimov, Chlapík.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Holden, Theodore, Hague, Engelland (A) – R. Smith (A), Stephenson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, N. Roy, W. Carrier.

    Rozhodca: Dan O'Rourke, Peter MacDougall. Čároví: Scott Driscoll, Michel Cormier

    Diváci: 12412