Chabarovsk – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.) | Red Star Kunlun – Novosibirsk 3:4 (kon.)
koniec
Kunlun
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
cz Pondelok 13.01.2020, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Dmitrij SAJUSTOV - 3:4
     
    58:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tomu se říká obrat jako hrom, hosté to navíc stihli ještě v řádné hrací době! Jedna z posledních kombinací přinesla nahrávku k zadní tyči, kde se důrazný DMITRIJ SAJUSTOV dostal do zakončení, které směřovalo přesně mezi nohy amerického brankáře. Sibir otočil z 0:3 na 4:3!
    Asistence: Nikita Šaškov.
    48:08 Danil ROMANCEV - 3:3
     
    48:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra, skóre je tak opět nerozhodné! Domácí obrana naprosto zapomněla na volného DANILA ROMANCEVA, který byl sám před brankářem. Tam si poradil s prudkou nahrávkou a poté se mu povedlo najít skulinku nad betonem.
    Asistence: Mikael Ruohomaa, Jyrki Jokipakka.
    32:52 Jegor MILOVZOROV - 3:2
     
    32:52
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ono to bude ještě hodně zajímavé! Hodně prostoru měl kolem sebe JEGOR MILOVZOROV, který to zkoušel nástřelem před branku, kde do jeho rány vložil brusli domácí Murphy, od kterého se kotouč dostal až za bezmocného Smitha, který byl daleko od svých konstrukcí.
    Asistence: Nikita Šaškov.
    29:40 Mikael RUOHOMAA - 3:1
     
    29:40
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté navíc snižují na rozdíl dvou branek! MIKAEL RUOHOMAA převzal nahrávku od spoluhráče, poté se s pukem dostal k vrcholku pravého kruhu, odkud se mu povedlo najít místečko pod lapačkou brankáře Smitha, který určitě nemá příliš čisté svědomí.
    Asistence: Konstantin Alexejev, Juuso Puustinen.
    28:12 Tyler WONG - 3:0
     
    28:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Celkem nenápadná akce čínského celku přináší vedení o tři branky! Do střelecké pozice se totiž dostal Foo, jehož pokus Krasikov vyrazil pouze vedle sebe, kde byl s dorážkou ze vzduchu úspěšný TYLER WONG, který bezpečně uklidil kotouč do odkryté branky.
    Asistence: Spencer Foo.
    13:53 Brandon Yip (KUN) - 2:0
     
    13:53
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí jdou hodně rychle do dvoubrankového trháku! I tentokráte byla k vidění velice pohledná akce, na jejíž konci byl sám kapitán BRANDON YIP, před kterým číhala prázdná branka Sibiru. HC Sibir Novosibirsk si pořádně komplikuje žití!
    Asistence: Andrew Miller, Jake Chelios.
    11:42 Luke LOCKHART - 1:0
     
    11:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Rychlý protiútok domácích končí vedoucí trefou! Sibir nyní naprosto propadl při bránění akce soupeře, do útočného pásma se totiž vydal Foo, kterému se povedla předávka do tandemu na LUCASE LOCKHARTA, který bezpečně překonal brankáře Säteriho.
    Asistence: Spencer Foo.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 12. Lockhart (Foo), 14. Yip (Miller, Chelios), 29. Wong (Foo) – 30. Ruohomaa (K. Alexejev, Puustinen), 33. Milovzorov (Šaškov), 49. Romancev (Ruohomaa, Jokipakka), 59. Sajustov (Šaškov)


    Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley, Šustr (A), G. Reinhart – Miller, Cracknell (A), Yip (C) – Foo, Lockhart, Wong – Brulé, Werek, Shinkaruk – Smith-Pelly, Kane, DeFazio.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (14. Krasikov) – Loginov (C), Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, K. Alexejev, J. Chabarov, Romajev – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, Michajlov – I. Makarov, V. Komarov (A), Česalin – Romancev, Torčeňuk, Šaškov.

    Rozhodca: Bělov, Kulakov – Ivanov, Lazarev