K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta Praha – Vítkovice 5:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 10.01.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga (ČR) • 35. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Jan KOŠŤÁLEK - 5:3
     
    58:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    "Pátá"! Tato píseň se nyní rozléhá celou halou a diváci se radují. Obránce JAN KOŠŤÁLEK se dostal k puku v obranném pásmu a velkým lobem ho poslal až do prázdné branky. Sparťané kráčí za dalším vítězstvím. Bez asistence.
    50:15 Miroslav INDRÁK - 4:3
     
    50:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ovšem je tu rychlá korekce! Vítkovičtí hráli v signalizované výhodě, kterou využívají. Roman nahrál na MIROSLAVA INDRÁKA, který chladnou střelou pokořil Machovského. Asistence: Ondřej Roman, Peter Trška.
    49:33 David VITOUCH - 4:2
     
    49:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    A nejenom, že Sparta vede o dvě branky, ale máme tu první vstřelenou branku v extralize pro DAVIDA VITOUCHA! Sparťanský mladík dojel puk v útočném pásmu, poté si najel až před branku, kde překonal brankáře Svobodu již počtvrté v tomto utkání. Asistence: Jan Košťálek.
    39:14 Robert ŘÍČKA - 3:2
     
    39:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gól do šatny a zároveň třetí pro Spartu v tomto utkání! Domácí byli už v obrovském tlaku a vítkovická čtveřice navíc nemohla vystřídat. Forman našel na levém kruhu ROBERTA ŘÍČKU, který posílá svůj tým do vedení. Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    37:09 Michal ŘEPÍK - 2:2
     
    37:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Vítkovičtí nyní vyrobili chybu na obranné modré čáře a sparťané hned trestají. Blain našel MICHALA ŘEPÍKA, který v samostatném nájezdu překonal Svobodu bekhendovou kličkou. Asistence: Jeremie Blain.
    35:23 Šimon STRÁNSKÝ - 1:2
     
    35:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A velký pozor! Hosté se necelých pět minut před koncem druhé třetiny dostávají poprvé v dnešním utkání do vedení! Indrák posunul puk přesně na ŠIMONA STRÁNSKÉHO, který se před brankou svou střelou nemýlil. Asistence: Miroslav Indrák.
    30:21 Robert ŘÍČKA - 1:1
     
    30:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krátce po překlopení zápasu do druhé půlky se domácí radují z vyrovnání! Pech nejprve neproměnil svoji šanci, ale posléze našel Formana, který přihrál ROBERTU ŘÍČKOVI, který puk uklidil do sítě! Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    14:11 Roberts BUKARTS - 0:1
     
    14:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté se dostávají do vedení! Ondřej Roman vyhrál vhazování přesně na hůl ROBERTSE BUKARTSE, který svou ranou z hranice kruhu na vzdálenější tyč překonává Matěje Machovského. Asistence: Ondřej Roman.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 31. Říčka (Forman, Pech), 38. Řepík (Blain), 40. Říčka (Forman, Pech), 50. Vitouch (Košťálek), 59. Košťálek – 15. Roberts Bukarts (O. Roman), 36. Š. Stránský (Indrák), 51. Indrák (O. Roman, Trška)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Kalina, Blain, Jurčina, Piskáček, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Smejkal, Tomášek, Řepík – Kudrna, Rousek, Pšenička – Říčka, Pech, Forman – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Výtisk, Trška, Štencel, D. Krenželok, Kvasnička, R. Černý, L. Kovář – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš – Schleiss, Š. Stránský, Indrák – Dej, R. Veselý, Mallet – Razgals, Werbik, T. Kubalík.

    Rozhodca: Hradil, Šindel – Hlavatý, Špringl

    Diváci: 7 064