Ufa – Jaroslavľ 1:2 (po pr.) | D. Moskva – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Nižnekamsk – Barys 1:5 (kon.)
S.Moskva – Helsinki 2:3 (po pr.) | Riga – Čerepovec 2:3 (0:2 po s.n.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
1:5 (0:0, 1:3, 0:2)
Barys Nur-Sultan
cz Streda 08.01.2020, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:12 Nikita MICHAJLIS - 1:5
     
    50:12
    Barys právě vstřelil branku!
    Který navíc končí další brankou v jejich síti! Alexandr Šaryčenkov s tímto nemohl vůbec nic dělat a jeho tým ho v tom znovu nechal pořádně vykoupat! Anton Sagadejev táhl rychlou protiakci, když křižným pasem našel na druhé tyčce volného NIKITU MICHAJLISE, který byl sice těsně bráněn, přesto tam stihl strčit hokejku a trefit odkrytou bránu. Asistence: Anton Sagadejev.
    41:13 Corban KNIGHT - 1:4
     
    41:13
    Barys právě vstřelil branku!
    K trestnímu střílení se postavil sám faulovaný, tedy CORBAN KNIGHT! Ten se k němu rozjel hodně rychle, trochu zakvedlal s pukem, načež ho neomylně poslal pod horní tyčku!
    36:06 Atte OHTAMAA - 1:3
     
    36:06
    Barys právě vstřelil branku!
    A dvougólový náskok opravdu přichází! Nižněkamsk naprosto vypadl z tempa, proto prohrává o dvě branky. ATTE OHTAMAA si z pozice obránce sjel až před branku, kam dostal přihrávku, kterou stihl usměrnit za brankáře. Asistence: Nikita Michajlis a Arkadij Šestakov.
    34:12 Arkadij ŠESTAKOV - 1:2
     
    34:12
    Barys právě vstřelil branku!
    Kteří se znovu v tomto zápase dostávají do vedení! ARKADIJ ŠESTAKOV táhl přečíslení dva na jednoho, které vzal nakonec na sebe. Zasekl si kotouč, dal si ho na střed hřiště a ranou zápěstím prostřelil gólmana domácích. Asistence: Curtis Valk a Alexej Makljukov.
    30:25 Arsen CHISAMUTDINOV - 1:1
     
    30:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Což mu ale nemusí vadit, jelikož na vstřelení branky stačí jedna povedenější akce! Po vyhraném souboju u mantinelu se puk dostal na Zacharčuka, jehož ránu vyrazil gólman jen před sebe. Tam se nejrychleji zorientoval ARSEN CHISAMUTDINOV, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Stěpan Zacharčuk a Damir Šaripzjanov.
    20:30 Darren DIETZ - 0:1
     
    20:30
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost! Hosté totiž využívají početní výhodu a dostávají se do jednobrankového vedení! Corban Knight byl postavený na hranici brankoviště, odkud na straně našel DARRENA DIETZE, jenž střelou z první nedal brankáři šanci. Asistence: Corban Knight a Linus Videll.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 31. Chisamutdinov (S. Zacharčuk, Šaripzjanov) – 21. Dietz (Knight, Videll), 35. Šestakov (Valk, Makljukov), 37. Ohtamaa (Michajlis, Šestakov), 42. Knight (t.s.), 51. Michajlis (Sagadejev)


    Neftechimik Nižnekamsk: Šaryčenkov (Barulin) – R. Murphy (A), Riasenskij, Aťušov (A), Čivilev, S. Zacharčuk (C), Šaripzjanov, Bryncev, Pajgin – Padakin, Enlund, Berglund – Šiksatdarov, Černikov, Chafizov – P. Kulikov, White, Chajrullin – Poriadin, Chisamutdinov, Šarifjanov.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Metalnikov, Orechov, Dietz (C), Makljukov, Šalapov, Kleščenko – Ševčenko, Akolzin, Boyd (A) – Videll, Knight, R. Starčenko (A) – Šestakov, Michajlis, Valk – Asetov, Petuchov, Sagadejev.

    Rozhodca: Oskirko, Judakov – Zacharankov, Novikov

    Diváci: 2 729