Novosibirsk – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavľ – Chabarovsk 2:0 (kon.)
Novgorod – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | S.Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | D. Moskva – Red Star Kunlun 2:0 (kon.) | Helsinki – Petrohrad 6:0 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
cz Piatok 03.01.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:33 Martin BAKOŠ - 4:1
     
    52:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se gólu dočkali! Obránce Alexandr Osipov zajel s pukem za branku, odkud našel MARTINA BAKOŠE a brankář Bobkov se už nestačil vrátit zpět ke své bližší tyčce, odkud se přesouval za Osipovem – 4:1. Asistence: Alexandr Osipov.
    50:35 Semjon RUČKIN - 4:0
     
    50:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 4:0! Hráči Omsku vyhráli buly v útočném pásmu. Puk se pak dostal na modrou čáru k SEMJONOVI RUČKINOVI, který zápěstím vystřelil a kotouč zapadl do horního růžku nad vyrážečkou Truškova. Asistence: Sergej Šumakov.
    44:11 Sven ANDRIGHETTO - 3:0
     
    44:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí radují! Hráči Omsku předvedli parádní přesilovkovou souhru. Sergej Šumakov si u levého mantinelu vyměnil puk se Zernovem a poté přenesl hru na SVENA ANDRIGHETTA, který z pravého kruhu vymetl vzdálenější horní růžek Truškovovy branky Asistence: Denis Zernov a Sergej Šumakov.
    27:56 Sergej ŠUMAKOV - 2:0
     
    27:56
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tohle sehráli domácí parádně! Kirill Semjonov poslal od levého mantinelu puk před branku, kde byl na vzdálenější tyčce zcela volný SERGEJ ŠUMAKOV. Ten si stáhl kotouč na bekhend a zasunul ho za záda bezmocného Truškova – 2:0. Asistence: Semjon Košelev a Kirill Semjonov.
    06:09 Brandon MCMILLAN - 1:0
     
    06:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a ujímají se tak vedení! Taylor Beck posunul na modré čáře puk k Codymu Fransonovi, který vypálil a letící kotouč usměrnil za záda brankáře Truškova u brankoviště clonící BRANDON MCMILLAN. Asistence: Cody Franson a Taylor Beck.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 7. McMillan (Franson, Beck), 28. Šumakov (Košelev, Semionov), 45. Andrighetto (Zernov, Šumakov), 51. Ručkin (Šumakov) – 53. Bakoš (Osipov)


    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Pokka, Bondarev, Manuchov, Franson, Martynov, Ručkin – Beck, Zernov (A), Širokov (A) – Andrighetto, Pjanov, McMillan – Šumakov, Semionov, Košelev – Dedunov, Stas (C), Gračov.
    Admiral Vladivostok: Truškov (51. Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Ugolnikov (A), Miščenko, Osipov, Želdakov, Bobrjašov, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Butuzov, J. Petrov, Pilipenko (C) – Glazačev, Mereskin (A), K. Voronin – Korosteljov, Sidljarov, Drobin.

    Rozhodca: Ravodin, Ščeňov – Zacharov, Ponomarenko

    Diváci: 5431