Boston – Columbus 1:2 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa Bay 1:2 (kon.)
NY Islanders – NJ Devils 1:2 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 2:3 (po pr.) | Ottawa – Florida 3:6 (kon.)
Winnipeg – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 7:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 7:5 (kon.) | Vegas – Philadelphia 5:4 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:4 (4:2, 1:1, 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 03.01.2020, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:15 Sean COUTURIER - 5:4
     
    40:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Skvělý start Letců do poslední třetiny a hlavně ještě využitá přesilová hra, když se z levého kruhu pro vhazování, střelou z voleje, prosazuje SEAN COUTURIER. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
    32:08 Sean COUTURIER - 5:3
     
    32:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování se hosté udrželi v útočném pásmu, Niskanen vypálil z pravé strany, z úhlu, Fleury jeho střelu vyrazil, čehož využil SEAN COUTURIER, k němuž se puk na brankovišti odrazil a který celkem snadno poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Matt Niskanen a Ivan Provorov.
    29:37 Cody GLASS - 5:2
     
    29:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Bránící Scott Laughton nedokázal v osobním souboji zabránit CODY GLASSOVI ve střele, ten tak vystřelil z mezikruží a možná trochu nachytal Harta, který asi střelu nečekal. Asistence: William Carrier.
    17:03 Max PACIORETTY - 4:2
     
    17:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Šestý gól v první třetině je na světě! Mark Stone si počkal na pravé straně na přihrávku, poté poslal pas na levou stranu, kde puk převzal MAX PACIORETTY. Ten si sjel před Harta, kterého překonal mezi betony. Asistence: Mark Stone.
    14:40 Travis KONECNY - 3:2
     
    14:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté přece jenom snižují, když puk na levém křídle vybojoval TRAVIS KONECNY, který si od levého mantinelu sjel před branku a poté i velmi povedeně překonal u bližší tyče zakročujícího Fleuryho. Bez asistence.
    11:27 Jon MERRILL - 3:1
     
    11:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    To se dějí věci! Obrana Letců nyní nepohlídala prostor před brankou, tam se zjevil JON MERRILL, který si počkal na odražený puk a poté si blafákem vychutnal Harta, kdy podél jeho levého betonu poslal puk do branky. Asistence: Nicolas Roy.
    10:08 Max PACIORETTY - 2:1
     
    10:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí využívají přesilovou hru poté, co Hart pouze vyráží střelu od modré, Stastny poslal z přebrankového prostoru puk na pravou stranu, odkud se do odkryté části branky trefuje MAX PACIORETTY. Asistence: Paul Stastny a Shea Theodore.
    08:42 Shea THEODORE - 1:1
     
    08:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí velmi rychle vyrovnávají! Stastny vybojoval puk za brankou Harta, poslal puk do mezikruží, kde se střelou z první prosazuje SHEA THEODORE. Asistence: Paul Stastny.
    07:33 Claude GIROUX - 0:1
     
    07:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Výborná spolupráce celého útoku Letců, kdy Couturier poslal zpoza branky puk do rohu, na Jakuba Voráčka, který hned z první poslal puk před branku, kde se zjevil CLAUDE GIROUX, který poslal puk do branky. Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 9. Theodore (Stastny), 11. Pacioretty (Stastny, Theodore), 12. Merrill (N. Roy), 18. Pacioretty (Mark Stone), 30. Glass (Carrier) – 8. Giroux (Voráček, Couturier), 15. Konecny, 33. Couturier (Niskanen, Provorov), 41. Couturier (Giroux, Provorov)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Holden, Theodore, Hague, Engelland – Tuch, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Carrier, Stastny, Glass – Merrill, N. Roy, Reaves.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Gostisbehere, Braun, Sanheim, P. Myers – Giroux, Couturier, Voráček – J. van Riemsdyk, K. Hayes, Konecny – Farabee, Laughton, Pitlick – M. Raffl, M. Vorobjov, Stewart.

    Rozhodca: Rank, L’Ecuyer – Fournier, Gibbons

    Diváci: 18 415