Trenčín – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Michalovce – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Miškovec – Zvolen 2:6 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Poprad – Budapešť 5:3 (kon.) | HC Slovan – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Pondelok 30.12.2019, 16:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, ktorú si vylepšila aj odvolaním brankára. Od modrej pálil Starosta a PETER SOJČÍK tečoval tesne pred Beskorowanym.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Graeme McCormack.
     
    39:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Stečovaný puk ostal stáť pred bránkoviskom Dukly, obranca s útočníkom, zaklinení do seba sa k nemu dostať nemohli, tak sa brankár Valent rozhodol že poň skočí, lenže potom bystrický útočník štuchol do puku, ktorý sa popod telo bezmocného brankára dokotúľal do bránky. Gól nakoniec pripísaný oficiálne TIMOTEJOVI ŠILLEMU, ktorý zrejme bol tým hráčom, ktorý sa puku posledný dotkol.
    Asistencie: Felix Petrinec, Samuel Mlynarovič
     
    34:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica presilovku rýchlo využila. JORDAN HICKMOTT sa dostal k dvom strelám z pravého kruhu, prvú Valent vyrazil, druhá mu prepadla pomedzi lapačku a betón tesne za čiaru.
    Asistencie: Cason Hohmann
     
    33:40
    Trenčín dal gól!
    Plný trenčiansky štadión buráca nadšením, kombinovaná prvá a druhá formácia Dukly opäť zavrela súpera, Bezúch ešte brankára z uhla neprekonal, ale potom sa puk dostal medzi kruhy k MAREKOVI VALACHOVI a ten trafil presne okolo vyrážačky brankára.
    Asistencie: Marek Hecl, Brandon Alderson
     
    12:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Po vyhratom vhadzovaní Bystričania dobre rozohrali v pásme, Hohmann z krídla posunul na stred, JORDAN HICKMOTT schoval svoju strelu za brániaceho hráča a puk prepadol Valentovi do siete.
    Asistencie: Cason Hohmann, Jordan Southorn

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 34. Valach (Hecl, Alderson), 58. Sojčík (Starosta, McCormack) – 13. Hickmott (Hohmann, Southorn), 35. Hickmott (Hohmann), 40. Šille (Petrinec, Mlynarovič)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, McCormack, Štach, Bokroš, Kajínek, A.Dúžek, Janík – Bezúch, Mikyska, Alderson – Hecl, Valach, Bartovič – Lapšanský, Balán, Sojčík – Maniaček, Ferényi, Deneš – J.Haščák
    HC MONACObet Banská Bystrica: Beskorowany – Southorn, Mihálik, Cardwell, Nemčík, J.Brejčák, Petrinec, Sarvaš, Kobolka – Hohmann, Hickmott, Jääskaläinen – Lamper, Bubela, Hrnka – Gabor, Mlynarovič, Šille – Fafrák, Sojka, Mesaroš

    Rozhodca: Baluška, Štefík – J.Konc ml., D.Konc ml.