Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – NJ Devils 3:4 (po pr.) | Minnesota – NY Islanders 1:3 (kon.)
Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 2:1 (kon.) | Florida – Montreal 6:5 (kon.)
Arizona – Dallas 2:4 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:5 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
New York Islanders
cz Pondelok 30.12.2019, 00:08 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Tom KÜHNHACKL - 1:3
     
    57:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle už vypadá pro hosty hodně dobře! Po buly v hostujícím útočném pásmu se dostal mezi kruhy ke kotouči TOM KÜHNHACKL a střelou na lapačku zvyšuje na rozdíl dvou branek. Pro německého útočníka je to vůbec první trefa v sezóně. Asistence: Brock Nelson.
    46:01 Matt MARTIN - 1:2
     
    46:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle je dokonalý obrat hostí! Leo Komarov dojel puk v rohu hřiště, odkud ho bekhendem poslal před branku a zcela volný MATT MARTIN ho zblízka poslal do poloodkryté klece domácích – 1:2. Asistence: Leo Komarov a Nick Leddy.
     
    44:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté vyrovnávají! Nahození RYANA PULOCKA tečoval jeden z bránících hráčů. Puk se snesl mezi betony brankáře Dubnyka a vypadalo to, že tam zůstane. Přeci jen se ale vykutálel za záda gólmana Wild a doklouzal se až za brankovou čáru. Dubnyk ještě reklamoval kontakt s Derickem Brassardem, gól ale bude platit. Asistence: Mathew Barzal a Adam Pelech.
    15:43 Ryan DONATO - 1:0
     
    15:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení gólem, který by se dal lidově nazvat haluzí. I takové trefy ale platí! Tečovaný puk se snesl do hostujícího brankoviště, kde do něj šťouchali RYAN DONATO s Ryanem Suterem a gumový předmět nakonec projel pod betony brankáře Varlamova až za brankovou čáru. Jako autor branky je označen Donato. Asistence: Ryan Suter a Joel Eriksson Ek.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 16. Donato (Suter, J. Eriksson Ek) – 45. Pulock (Barzal, Pelech), 47. M. Martin (Komarov, Leddy), 58. Kühnhackl (B. Nelson)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Soucy, Brodin, Dumba, Hunt – Zuccarello, E. Staal (A), Parise (A) – Fiala, J. Eriksson Ek, Donato – Kunin, Sturm, Greenway – Hartman, V. Rask, M. Foligno.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk (A), Leddy (A), Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee (C) – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Kühnhackl, Komarov, Jo. Bailey – Johnston, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodca: Rehman, Lambert – Tobias, Gawryletz

    Diváci: 17 506