Obrovský slalom žien, 1. kolo, Lienz sk Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Zjazd mužov, Bormio Vítěz: D. Paris (ITA) (kon.)
Obrovský slalom žien, 2. kolo, Linz sk Víťaz: Mikaela Shiffrinová (USA) (kon.)
koniec udalosti
SP - obrovský slalom žien, 2. kolo, Linz

Víťaz: Mikaela Shiffrinová (USA)

Sobota 28.12.2019, 13:30Zjazdové lyžovanie
     
    1
    Americká reprezentantka Mikaela Shiffrinová mala po prvom kole veľký náskok a ten v druhom kole ešte výrazne navýšila! Je tu jasné víťazstvo tejto fenomenálnej lyžiarky!
     
    2
    Ďalšia Talianka na trati – Marta Bassinová. Jej začiatok bol veľmi dobrý, záver už tak vydarený nebol, ale ide na prvé miesto! Najhoršia už teda bude dnes druhá, Petra Vlhová je momentálne na štvrtom mieste.
     
    3
    Federica Brignoneová z Talianska na jednotlivých medzičasoch bola lepšia, ale potom prišla dosť veľká chyba a Talianka sa nevyhla chybe ani v závere trate a v cieli je na druhom mieste!
     
    5
    Petra na prvom medzičase strácala 22 stotín a potom sa strata mierne zvyšovala. Cieľový svah bol z jej strany celkom vydarený, ale stačí to na druhé miesto! Zrejme to na pódium stačiť nebude.
     
    7
    Posledným zástupcom domácej krajiny v druhom kole je Katharina Liensbergerová. Tá išla naozaj veľmi dobre a napokon na radosť domáceho publika ide na predbežné prvé miesto!
     
    18
    Alice Robinsonová z Nového Zélandu dosiahla životný úspech v prvom obrovskom slalome tejto sezóny. Na druhom medzičase strácala, ale potom začala náskok zvyšovať a mladá lyžiarka ide na vedúcu pozíciu!

    Miroslav Revaj