CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
cz Utorok 24.12.2019, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:46 Michail GRIGORENKO - 3:2
     
    48:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté využívají početní výhodu a dostávají se poprvé v tomto zápase do vedení! MICHAIL GRIGORENKO dostal nabito na vrcholek kruhu a jeho dělová rána skončila v síti, pro tohoto útočníka je to druhá branka v zápase! Asistence: Nikita Nestěrov a Kirill Kaprizov.
    39:55 Maxim ŠALUNOV - 2:2
     
    39:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže pět vteřin před koncem této tetiny je stejně srovnáno! MAXIM ŠALUNOV si vlastně celou akci začal. Našel totiž skvělým pasem spoluhráče a dojel si až do úročného pásma. Tam vzniklo přečíslení a právě Šalunov se trefil mezi betony gólmana. Asistence: Konstantin Okulov.
    32:24 Andrej NESTRAŠIL - 1:2
     
    32:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže po chybě domácích se hostí znovu dostávají do vedení! Sergej Mozjakin získal kotouč v útočném pásmu a poslal ho na ANDREJE NESTRAŠILA. Ten si na středu hřiště srovnal kotouč a poslal ho přesně do rohu branky. Asistence: Sergej Mozjakin.
    31:50 Michail GRIGORENKO - 1:1
     
    31:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už je srovnáno, což je pro Moskvu zcela zasloužená branka! Kirill Kaprizov se dostal až před gólmana, ale jeho střelu zastavil obránce. K puku se však nejrychleji dostal MICHAIL GRIGORENKO, jehož střela zápěstím skončila v síti. Asistence: Kirill Kaprizov.
    09:56 Sergej MOZJAKIN - 0:1
     
    09:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se v poslední sekundě při hře čtyři na čtyři dostávají do vedení! Viktor Antipin totiž skvělým pasem od modré našel před brankou najíždějícího SERGEJE MOZJAKINA, kterém jen stačilo nastavit hůl a mohl jít slavit. Asistence: Viktor Antipin a Jegor Jakovlev.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 32. Grigorenko (Kaprizov), 40. Šalunov (Okulov), 49. Grigorenko (Nesterov, Kaprizov) – 10. Mozjakin (Antipin, J. Jakovlev), 33. A. Nestrašil (Mozjakin)


    CSKA Moskva: Sorokin (Treťjak) – Kiselevič, Nesterov, Naumenkov, Marčenko, Dahlbeck, M. Robinson, Čmychov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Telegin, Slepyšev, Svetlakov – Tolčinskij, M. Kempe, Mamin.
    Metallurg Magnitogorsk: Demčenko (57.–58. Košečkin) – Antipin, Bereglazov, J. Jakovlev, Vereščagin, Dronov, Pivcakin, Matuškin – Mozjakin, A. Nestrašil, Filippi – Kozun, O'Dell, Rasmussen – N. Kuljomin, Loktionov, Potěchin – Rožkov, Několenko, Ľubimov – Timkin.

    Rozhodca: Akuzovskij, Gofman – Zacharov, Ponamarenko

    Diváci: 7 731