Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Trenčín – Miškovec 5:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Detva – Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK Detva
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
MAC Budapešť
Piatok 20.12.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:59
    Budapešť dáva gól!
    Detva sa z gólu dlho neradovala, ešte v tej istej minúte sa Budapešti podarilo znížiť a drží sa v hre! Nagy poslal prudkú prihrávku od mantinelu do predbránkového priestoru, kde sa v skrumáži puk odrazil k JOSHOVI PITTOVI a ten zblízka prekonal Petríka!

    Asistencie: István Terbócs, Krisztián Nagy
     
    54:36
    Detva dala gól!

    Sýkora potiahol útočnú akciu po pravom krídle, počkal si a vo vhodnom momente poslal puk do jazdy PETROVI ZUZINOVI, ktorý sa mohol Halásza opýtať, kam to chce, puk napálil nekompromisne pod brvno!

    Asistencie: Ján Sýkora, Ladislav Ščurko
     
    31:01
    Detva dala gól!

    Domáci skórujú dve sekundy pred návratom Orbána z trestnej lavice! Žilka vnikol po pravej strane do útočného pásma a aj bekhendom zakončil, jeho pokus Halász vyrazil pred seba, tam bol však len RASTISLAV GAŠPAR, ktorý z dorážky rozvlnil sieť!

    Asistencia: Jakub Žilka
     
    21:54
    Detva dala gól!

    Rýchly útok Detvy po osi Král, Žilka, Podešva končí za Halászovým chrbtom! Král roztiahol hru na pravú stranu, odtiaľ prišla prihrávka na os klziska a MARTIN PODEŠVA si v súboji jeden na jeden poradil s Halázsom! Detva vyrovnáva na 2:2.

    Asistencie: Jakub Žilka, Zdeněk Král
     
    19:05
    Budapešť dáva gól!
    Hostia vyhrali buly, puk smeroval na modrú čiaru, odkiaľ MCNally prihrával CHARLESOVI GREGORYMU STRECHOVI, ktorý strelou švihom prestrelil Petríka a Budapešť ide po prvýkrát v zápase do vedenia!

    Asistencia: Patrick McNally
     
    07:33
    Budapešť dáva gól!
    CHARLES GREGORY STRECH vystrelil z veľkého uhla, takmer z bránkovej čiary a nachytal Petríka na hruškách! Ten len neveriacky krúti hlavou.

    Asistencia: Tamás Pozsgai
     
    00:36
    Detva dala gól!

    Hneď prvý útok Detvy je zakončený gólom! Jeho autorom je PETER ZUZIN, asistenciu si pripisuje Martin Chovan.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Zuzin (Chovan), 22. Podešva (Žilka, Král), 32. Gašpar (Žilka), 55. Zuzin (Sýkora, Ščurko) – 8. Strech (Pozsgai), 20. Strech (McNally), 55. Pitt (Terbócs, Nagy)


    HK Detva: Petrík – Chovan, Andersons, Lalík, Kuklev, F. Fekiač, Jendroľ, Turan, Gachulinec – Ščurko, Zuzin, Sýkora – Král, Podešva, Žilka – Gašpar, Valent, Török – Čenka, Čacho, Ľupták
    MAC Budapešť: Halász – McNally, Pozsgai, Garát, Macaulay, Carlisle, Fejes, Orbán – Nagy, Pitt, Terbócs – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Pápa, Majoross, Kreisz

    Rozhodca: Müllner, D. Konc st. – Stanzel, Šoltés