NJ Devils – Anaheim 3:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Colorado Avalanche
cz Štvrtok 19.12.2019, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Tak že by to domácí ještě přeci jen zkusili? Naskýtá se jim příležitost, za krosček je totiž vyloučen Valerij Ničuškin.
    57:04 Mikko RANTANEN - 1:4
     
    57:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! V obranném pásmu získal kotouč MIKKO RANTANEN. Finský útočník udělal kličku soupeři a z poloviny hrací plochy neomylně zamířil do prázdné svatyně. Asistence: Gabriel Landeskog a Ian Cole.
     
    53:48
    To je velká nepříjemnost pro domácí mužstvo. Čistý hit na spoluhráče se totiž vydal mstít Erik Gustafsson, který Girarda trefil pěstí do helmy. Jasné dvě minuty.
    50:06 Dylana Stroma dělily od snížení centimetry
     
    50:06
    Zvoní tyč! Jeden z obránců srazil Stromovu střelu směrem ke své bráně. Puk ještě cestou škrtl Francouzovu lapačku a následně narazil do tyčky. Nyní stáli při Coloradu všichni svatí.
     
    34:47
    Přesilovka hostů končí předčasně. Za brankou špatně rozehrál Pavel Francouz, který následně přidržel hůl protivníkovi. Na trestnou lavici jde místo gólmana Tyson Jost.
     
    33:00
    První početní převahu si zahrají i hokejisté Colorada. Za sekání usedá na trestnou lavici Brandon Saad.
    30:08 André BURAKOVSKY - 1:3
     
    30:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Bednara se ujímají vedení o dvě branky! ANDRÉ BURAKOVSKY ve středním pásmu zachytil vyhození obránce, nabruslil si do pravého kruhu a poté střelou přes Määttu pověsil puk pod břevno. Bez asistence.
    27:49 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    27:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Avalanche si berou zpět ztracené vedení! Za obranu dostal milimetrově přesnou přihrávku NATHAN MACKINNON. Kanadský forvard poslal touš od břevna do brány, Crawford neměl šanci na křižný pokus soka dosáhnout. Asistence: Mikko Rantanen a Anton Lindholm.
     
    25:49
    Chicago postupně navyšovalo svůj tlak a na jeho konci málem byla vedoucí branka! Patrick Kane si pěkně narazil se Stromem a posléze trefil horní tyč!
     
    24:14
    Přichází první trest v utkání. Colorado se špatně dohodlo při střídání, na ledě jich v jednu chvíli bylo šest. Trest odpyká Burakovsky.
    09:48 Ryan CARPENTER - 1:1
     
    09:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Vyhození jednoho z obránců zastavil DeBricat, který okamžitě nahrál do pravého kruhu RYANU CARPENTEROVI. Americký forvard zamířil a trefil se, podobně jako před malou chvílí Cole, do levého horního rohu. Asistence: Alex DeBrincat.
    08:41 Ian COLE - 0:1
     
    08:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z rostoucího tlaku Colorado vytěžilo vedoucí branku! Od modré čáry vystřelil IAN COLE, jenž zacílil neomylně do levého horního rohu! Crawford reagoval hodně pozdě, zřejmě toho moc neviděl přes clonícího Toewse. Asistence: Gabriel Landeskog a Nikita Zadorov.
     
    07:46
    Do samostatného úniku ujel Nathan MacKinnon, rychlou ránu švihem ale Corey Frawford skvěle vyrazil svoji vyrážečkou!

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 10. Carpenter (DeBrincat) – 9. Cole (Landeskog, Zadorov), 28. MacKinnon (Rantanen, A. Lindholm), 31. Burakovsky, 58. Rantanen (Landeskog, Cole)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lehner) – C. Murphy, Keith (A), E. Gustafsson, Gilbert, Boqvist, Määttä – Saad, J. Toews (C), D. Kubalík – P. Kane (A), D. Strome, A. Nylander – Carpenter, Dach, DeBrincat – Highmore, Kämpf, Z. Smith.
    Colorado Avalanche: Francouz (Grubauer) – Zadorov, Girard, Graves, Cole, Barberio, A. Lindholm – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Kadri, Landeskog (C) – Calvert, Bellemare (A), Ničuškin – Compher, Jost, Nieto.

    Rozhodca: Luxmore, Joannette – Mach, Smith

    Diváci: 21 481