Barcelona – Real Madrid 0:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
0:0 (0:0)
Real Madrid
Streda 18.12.2019, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Žltú kartu za zrazenie prenikajúceho Fatiho na trávnik dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    83
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Anssumane Fati.
     
    80
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Federico Valverde, prichádza Luka Modrić.
     
    80
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Rodrygo.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Sergio Ramos (Real Madrid CF). Ten po páde na trávnik rukou stiahol na zem Messiho, ktorý ho chcel obísť.
     
    76
    Žltú kartu za podkopnutie Griezmanna zozadu dostáva Isco (Real Madrid CF).
     
    75
    Barcelona hneď odpovedala svojou gólovou príležitosťou. Vidal v rýchlom útoku posunul loptu na ľavú stranu šestnástky k Suárezovi, ktorý loptu zakrútil mimo Courtoisovej brány.
     
    74
    Gól neplatí! Mendy bol v momente prihrávky v ofsajde. Pokračujeme tak za stavu 0:0.
     
    73
    Real Madrid strieľa gól, ešte sa ale bude preskúmavať! Mendy si nabehol z ľavej strany do šestnástky na prihrávku Valverdeho za obranu Barcelony a z prvej prihrával pred bránu na Garetha Balea. Ten z prvej poslal loptu k ľavej tyči. Čiarový rozhodca hneď zdvihol zástavku a gól preskúmava VAR.
     
    70
    Žltú kartu za tento zákrok na Griezmanna dostáva Gareth Bale (Real Madrid CF).
     
    68
    Hostia po zisku lopty vyrazili do bleskurýchleho protiútoku. Valverdeho prihrávku na Balea na ľavú stranu najprv zastavil vracajúci sa hráč Barcelony, lopta sa ale vrátila k Valverdemu, ktorý ju dokázal na druhýkrát prestrčiť k Walesanovi. Ten strelou z prvej už zvnútra barcelonskej šestnástky namieril len do bočnej siete ter Stegenovej brány.
     
    66
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Suáreza pred vlastnou šestnástkou dostáva Casemiro (Real Madrid CF). Casemiro nebude hrať kvôli žltým kartám v ďalšom zápase. Teraz navyše získava Barcelona priamy kop, ktorý zo vzdialenosti 26 metrov od brány Realu rozohrá Lionel Messi.
     
    55
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Nélson Semedo, prichádza Arturo Vidal.
     
    45
    Žltú kartu za zastavenie prenikajúceho Isca nedovoleným spôsobom dostáva Clément Lenglet (FC Barcelona).
     
    41
    Messi nádherným oblúčikom za obranu Realu Madrid našiel ideálne z ľavej strany nabiehajúceho Albu, ktorý z prvej jemne tečoval loptu. Jeho zakončenie po zemi skončilo veľmi tesne mimo Courtoisovej brány.
     
    40
    Žltú kartu za sotenie Casemira zozadu na trávnik dostáva Luis Suárez (FC Barcelona).
     
    32
    Na opačnej strane napriahol k skvelej strele zo strednej vzdialenosti Valverde a ľavú tyč ter Stegenovej brány minul len o centimetre.
     
    31
    Albov center z ľavého krídla vyrazil pred Robertom brankár Courtois na Messiho, ktorého strelu z prvej odkopol pred vlastnou odkrytou bránou v páde Sergio Ramos. Skvelý defenzívny zákrok madridského kapitána!
     
    26
    Benzema prenikol do pokutového územia z pravej strany a jeho prihrávku do bránkoviska vyrazil brankár ter Stegen. Ten potom výborným zákrokom vyrazil i Casemirovu strelu zo strednej vzdialenosti k ľavej tyči na rohový kop.
     
    21
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Isca Ivan Rakitić (FC Barcelona). Real rozohral po faule na útočnej polovici na krátko po zemi a prechádza do postupného útoku.
     
    17
    Real rozohral rohový kop na krátko a po centri z pravej strany sa pretlačil pri zadnej tyči k hlavičke Casemiro. Loptu letiacu k vzdialenejšej tyči vyhlavičkoval na bránkovej čiare Piqué.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   21. Rakitić (BAR), 40. L. Suárez (BAR), 45. Lenglet (BAR) – 66. Casemiro (REA), 70. Bale (REA), 76. Isco (REA), 78. Ramos (REA), 90+2. Carvajal (REA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:17.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo (55. Arturo Vidal), Piqué, Lenglet, Alba – Roberto, Rakitić, F. de Jong – Messi (C), L. Suárez, Griezmann (83. Fati).
    Náhradníci: Neto – Busquets, Arturo Vidal, C. Pérez, Aleñá, Fati, Umtiti.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde (80. Modrić), Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Isco (80. Rodrygo).
    Náhradníci: Aréola – Vinícius Júnior, Nacho Fernández, Jović, Rodrygo, Modrić, Militao.

    Rozhodca: Hernández – Bengoetxea, Fernández

    Diváci: 93 426