Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – LA Kings 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa Bay – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – NJ Devils 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 15.12.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Aleksander Barkov v souboji s McAvoem ztratil stabilitu a nohama napřed nepříjemně padl do mantinelů. Hostující obránce dostal menší trest za nedovolené bránění, zatímco se finský útočník stále nezvedá...
    57:50 David PASTRŇÁK - 2:4
     
    57:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Stačily čtyři vteřiny a Boston po buly v obranném pásmu dostal puk do branky na druhém konci kluziště! Bergeron dostal kotouč na Marchanda, který neváhal s přihrávkou na DAVIDA PASTRŇÁKA a ten ze středního pásma zřejmě definitivně rozhodl o triumfu Bruins. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    57:46
    Carlo rozehrál po prknech na Marchanda, který protečoval puk až na zakázané uvolnění. Bobrovskij před buly pouští na led šestého hráče do pole!
    49:13 Keith YANDLE - 2:3
     
    49:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Panthers opět snižují a rázem ztrácí už jenom jeden gól! Ekbladovu střelu srazil Krug do rohu, kde si kotouč vzal Trocheck a přihrál ho KEITHU YANDLEOVI, který překvapil Haláka střelou zpoza levého kruhu. Slovenský gólman nastavoval lapačku, jenže vůbec neodhadl směr letu rychlého projektilu. Asistence: Vincent Trocheck, Aaron Ekblad.
     
    46:29
    Šance Panthers ještě žijí! David Pastrňák při svém třetím trestném střílení v kariéře vystřelil pouze do pravého betonu ruského gólmana.
     
    46:29
    David Pastrňák byl vyslán do úniku, ve kterém nedostal puk za Bobrovského levý beton. Ještě předtím však byl lehounce zahákován Ekbladem a sudí k nelibosti Panterů nařídili trestné střílení!
    42:46 Mark PYSYK - 1:3
     
    42:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Čtyřiatřicetiletý gólman Bostonu čisté konto neudrží! Yandle po nahrávce Scevioura naznačil střelu a u osy hřiště ještě přenechal kotouč Ekbladovi, jehož střelu Halák betonem vyrazil a dnes zaskakující útočník MARK PYSYK z dorážky zažehl domácí jiskřičku domácí naděje na bodový zisk. Asistence: Aaron Ekblad, Keith Yandle.
    27:30 David PASTRŇÁK - 0:3
     
    27:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dělají další krok k přerušení pětizápasové série proher! Krug tradičně režíroval hru od modré, kde si tentokrát vybral jako adresáta přihrávky Marchanda. Ten z levého kruhu ještě dával křižný pas na zadní tyč a tam čekal s poměrně snadnou tečí DAVID PASTRŇÁK. Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
     
    26:50
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
    23:14 David KREJČÍ - 0:2
     
    23:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston odskakuje na 2:0! Panthers prohráli několik vhazování za sebou. Krugovu střelu Bobrovskij ještě zastavil, jenže vzápětí propustil ránu DAVIDA KREJČÍHO a Strålman už odehrával kotouč ve chvíli, kdy byl jednoznačně celým objemem za brankovou čarou. Asistence: JakeDeBrusk, John Moore.
     
    18:39
    Brett Connolly z nulového úhlu trefoval jenom boční síť za levou tyčkou Halákovy branky. V následném souboji navíc podrazil Moorea a vysloužil si menší trest.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., nedovolené bránění).
    14:41 Jake DEBRUSK - 0:1
     
    14:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se v patnácté minutě dostávají do vedení! Velkou chybu vyrobil zkušený obránce Strålman, kterému v roli posledního hráče propadl puk přes hokejku a toho okamžitě využil JAKE DEBRUSK, jenž se ocitl sám u Bobrovského. Ten se mu snažil puk vypíchnout, ale útočník Bostonu jej stihl přehodit. Asistence: Charlie McAvoy, David Krejčí.
     
    11:13
    Brad Marchand byl po vhazování podražen Markem Pysykem, což znamená první početní výhodu také pro Boston.
     
    02:10
    Anders Bjork neuhlídal svou hokejku, která se zjevila ve tvářil Strålmana. Panters mají k dispozici první přesilovou hru.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 43. Pysyk (Ekblad, Yandle), 50. Yandle (Trocheck, Ekblad) – 15. DeBrusk (McAvoy, Krejčí), 24. Krejčí (DeBrusk, J. Moore), 28. Pastrňák (Marchand, Krug), 58. Pastrňák (Marchand, Bergeron)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strålman, Yandle, Brown, Matheson, Pysyk – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Connolly, Trocheck (A), Hoffman – Malgin, Acciari, Vatrano – Sceviour, B. Boyle.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Backes, Krejčí, DeBrusk – Bjork, Coyle, Heinen – Wagner, Kuraly, Nordström.

    Rozhodca: Luxmore, Kozari – Nagy, Tobias

    Diváci: 15 157