Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – LA Kings 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 13.12.2019, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Clayton KELLER - 5:2
     
    57:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je hotovo, Arizona nepouští soupeře ani do hry bez brankáře! CLAYTON KELLER zůstal úplně volný u pravé tyči, po přihrávce si tak připravil bekhendové zakončení, kterým nechytatelně poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Christian Dvorak a Carl Söderberg.
    52:58 Dylan STROME - 4:2
     
    52:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jako první využívají přesilovou hru, stále se tak pokouší o vyrovnání! Alex DeBrincat tvrdě vypálil, Darcy Kuemper skvěle zasáhl ramenem, ale puk srazil jen před odkrytou branku, kde se skvěle angažoval DYLAN STROME, který bekhendem doklepl kotouč do sítě. Asistence: Alex DeBrincat a Erik Gustafsson.
    28:25 Nick SCHMALTZ - 4:1
     
    28:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí nechtějí připustit žádné drama a je to opět o tři góly! Po vyhraném vhazování se puku chopil NICK SCHMALTZ, který se dostal přes Paticka Kanea, poté zakončil přesně do pravé šibenice. Asistence: Christian Dvorak.
    26:02 Jonathan TOEWS - 3:1
     
    26:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se ještě rozhodně mohou pokusit o srovnání! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, které Dominik Kubalík zakončil nepříjemnou střelou. Tu Darcy Kuemper vyrazil jen před sebe, tam byl nejrychleji JONATHAN TOEWS, který dorážkou dostal puk do sítě. Asistence: Dominik Kubalík a Dennis Gilbert.
    15:04 Brad RICHARDSON - 3:0
     
    15:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti už vedou o tři branky! Jakob Chychrun skvěle vypálil od modré čáry, i když mířil přímo do lapačky Robina Lehnera. Do rány však ještě hokejkou sáhl BRAD RICHARDSON, který tečoval kotouč přesně mezi betony gólmana Chicaga. Asistence: Jakob Chychrun a Vinnie Hinostroza.
    05:03 Clayton KELLER - 2:0
     
    05:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí už po pěti minutách vedou o dva góly! Tentokrát dostal dobrou přihrávku na útočnou modrou čáru CLAYTON KELLER, ten se protlačil až před Robina Lehnera, kterému propadl kotouč do sítě pod betony. Asistence: Jordan Oesterle a Vinnie Hinostroza.
    02:56 Michael GRABNER - 1:0
     
    02:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes jdou rychle do vedení, využívají jednu ze svých prvních šancí! MICHAEL GRABNER dobře převzal přihrávku na útočné modré, následně se natlačil k pravé tyčce, odkud bekhendem poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Brad Richardson a Vinnie Hinostroza.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 3. Grabner (Richardson, Hinostroza), 6. Keller (Oesterle, Hinostroza), 16. Richardson (Chychrun, Hinostroza), 29. Schmaltz (Dvorak), 58. Keller (Dvorak, Söderberg) – 27. J. Toews (D. Kubalík, Gilbert), 53. D. Strome (DeBrincat, E. Gustafsson)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Ness, Oesterle – Schmaltz, Dvorak, Fischer – Keller, Stepan (A), Hinostroza – Crouse, Söderberg, Kessel (A) – Grabner, Richardson, Garland.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – E. Gustafsson, C. Murphy, Määttä, Seabrook (A), Gilbert, Boqvist – Saad, J. Toews (C), D. Kubalík – DeBrincat, D. Strome, P. Kane (A) – Z. Smith, Kämpf, Highmore – A. Nylander, Dach, Carpenter.

    Rozhodca: Peel, Nicholson – Shewchyk, Mach

    Diváci: 13 150