Doneck – Bergamo 0:3 (kon.) | D. Záhreb – Manchester City 1:4 (kon.) | Paríž – Galatasaray 5:0 (kon.)
Brugge – Real Madrid 1:3 (kon.) | Bayern – Tottenham 3:1 (kon.) | Olympiakos – CZ Belehrad 1:0 (kon.)
Atlético Madrid – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Leverkusen – Juventus 0:2 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
5:0 (2:0)
Galatasaray S.K.
Streda 11.12.2019, 21:00 • Parc des Princes, Paríž • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Paríž Saint-Germain – Galatasaray S.K.. Stretnutie posledného kola skupiny A Ligy majstrov sa začne o 21:00.
     


    Paríž Saint-Germain

    Francúzsky majster sa po nevýrazných výkonoch v úvode tejto sezóny Ligue 1 rozohral do výbornej formy a posledné štyri ligové zápasy za sebou vyhral. PSG je, ako je už v posledných rokoch zvykom, na čele ligovej tabuľky s pätbodovým náskokom pred druhým Marseille. Má pritom najproduktívnejší útok súťaže (35 strelených gólov) i najlepšiu obranu ligy (9 inkasovaných gólov).

    V Lige majstrov má PSG nielen zaistený postup, ale už i výhru v skupine A. V piatich zápasoch stratilo body len raz – za remízu 2:2 s Realom Madrid. Dva góly inkasované pri remíze s Realom boli navyše jedinými gólmi, ktoré PSG v tejto sezóny Ligy majstrov zatiaľ inkasovalo.

    Zápasy PSG v skupine A:
    PSG – Real Madrid 3:0
    Galatasaray – PSG 0:1
    Club Bruggy – PSG 0:5
    PSG – Club Bruggy 1:0
    Real Madrid – PSG 2:2
     


    Galatasaray S.K.

    Turecký majster sa po zlom vstupe do domácej súťaže v posledných týždňoch zdvihol, i tak je ale po 14 odohraných kolách len na šiestom mieste so sedembodovou stratou na lídra Sivasspor. Dôvodom je predovšetkým slabá útočná produktivita, ktorá je len tesne nad 1 gólom na zápas (15 strelených gólov za 14 zápasov). Obrana je naopak najlepšou v najvyššej tureckej súťaži (11 inkasovaných gólov).

    V Lige majstrov nedokázal Galatasaray v tejto sezóne vyhrať ešte ani raz a za 5 zápasov strelil jediný gól, čo je najmenej zo všetkých účastníkov skupinovej fázy. Prehry neutrpel len v dvojzápase s Bruggami, keď sa oba vzájomné duely s belgickým tímom skončili remízami.

    Zápasy Galatasarayu v skupine A:
    Club Bruggy – Galatasaray 0:0
    Galatasaray – PSG 0:1
    Galatasaray – Real Madrid 0:1
    Real Madrid – Galatasaray 6:0
    Galatasaray – Club Bruggy 1:1
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa proti sebe v európskych pohároch postavili doteraz päťkrát a vzájomná bilancia hovorí mierne v prospech PSG, ktoré vyhralo trikrát a dvakrát prehralo. Pred týmto ročníkom sa PSG a Galatasaray stretli v Lige majstrov naposledy ešte v sezóne 2000/2001, keď vyhral Galatasaray doma 1:0 a vonku prehral 0:2. Prvý vzájomný zápas v tomto ročníku vyhrali v Istanbule Parížania 1:0.
     


    Situácia v skupine A
    (Paríž Saint-Germain, Real Madrid CF, Galatasaray S.K., Club Bruggy KV)

    O postupujúcich je v tejto skupine rozhodnuté. Skupinu vyhrá PSG, ktoré má pred posledným kolom na konte 13 bodov, pred druhým Realom Madrid s ôsmimi bodmi. Tretie Bruggy a štvrtý Galatasaray nevyhrali ani jeden zápas a body majú len za remízy. Bruggy (3 body) majú jednobodový náskok pred tureckým tímom (2 body) a k tomu výhodu vzájomných zápasov, keď po domácej remíze 0:0 remizovali v Istanbule 1:1. Galatasaray tak na postup aspoň do Európskej ligy musí dnes v Paríži vyhrať a súčasne nesmú Bruggy zvíťaziť doma v súbežne hranom zápase nad Realom Madrid.
     
    Úvodné zostavy:

    Paríž Saint-Germain: S. Rico – Kouassi, Marquinhos (C), A. Diallo, Kurzawa – Sarabia, Paredes, Bernat – Mbappé, Icardi, Neymar.
    Náhradníci: Navas – Kehrer, Silva, Draxler, Verratti, Cavani, Choupo-Moting.

    Galatasaray S.K.: Muslera (C) – Mariano, Donk, Marcão Teixeira, Nagatomo – Lemina, N'Zonzi, Seri – Bilhanda, Mor, Ö. Bayram.
    Náhradníci: Kocuk – E. Bayram, Özbayraklı, Inan, Erencan, Akgün, Falcao.

    Rozhodca: Kovács – Marinescu, Artene (všetci Rumunsko).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak po hymne Ligy majstrov začne.
     
    PSG bude hrať v bielych dresoch, Galatasaray v žltočervených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mal Galatasaray, ktorý sa hneď pri rozohrávke dostal pod veľký tlak napádajúcich domácich hráčov. Tí donútili brankára a kapitána hostí Musleru k odkopu lopty na polovicu PSG.
     
    2
    Prvý nákop domácich na Mbappého nebol úspešný a loptu chytil gólman tureckého tímu Muslera. Jeho spoluhráči sa teraz snažia o rozohrávku postupného útoku.
     
    3
    Bayramovi pri spracovávaní prihrávky pred šestnástkou PSG lopta odskočila, a tak sa k nej dostali domáci. Tí sa zatiaľ dopredu nijak neponáhľajú a loptu si prihráva obranná štvorica PSG na vlastnej polovici.
     
    4
    Bernat našiel prihrávkou pomedzi obrancov z ľavej strany na hranici šestnástky Galatasarayu voľného Sarabiu, ktorého strelu z prvej pod brvno musel výborným zákrokom vyraziť nad svoju bránu Fernando Muslera.
     
    5
    Rohový kop obrana hostí vyriešila a hráči Galatasarayu vyrazili hneď do útoku. Ten zakončil strelou spoza šestnástky Bayram, tvrdou ranou ale namieril vysoko nad Ricovu bránu.
     
    6
    Hostia vystihli už tretí nákop na Mbappého a postupnou rozohrávkou sa snažia dostať sa na polovicu PSG. Ich akciu nateraz prerušil čistým sklzom Icardi.
     
    8
    Domáci sa následne zmocnili lopty a znovu si ju prihráva pred vlastnou šestnástkou obranná štvorica parížskeho tímu. Úvod zápasu sa zatiaľ nesie vo veľmi opatrnom duchu.
     
    9
    Bayram bol faulovaný na vlastnej polovici hneď po zisku lopty. Napriek nepríjemnému pádu je zdá sa v poriadku a pokračuje v hre.
     
    10
    Mbappé vyrazil po prihrávke na pravú stranu útočnej polovice dopredu. Pri svojom prieniku však bol faulovaný a získal tak pre domácich priamy kop.
     
    11
    Z jeho rozohrávky sa však domáci nedostali k ničomu. Ich akcia na polovici istanbulského tímu potom pokračovala a zakončil ju až strelou zo strednej vzdialenosti priamo do rúk pripraveného Musleru Sarabia.
     
    12
    Icardi si výborne nabehol na pas za obranu Galatasarayu a telom si loptu spracoval, k zakončeniu sa ale kvôli ofsajdovému verdiktu nedostal.
     
    13
    Neymar sa opäť „zaskvel“ svojim tradičným spôsobom. Po minimálnom kontakte s protihráčom v pokutovom území súpera sa zrútil na trávnik, hlavný rozhodca mu ale hneď ukazuje, že za toto sa penalta kopať nebude.
     
    15
    Icardi po krásnej akcii domácich strelil gól, ten ale neplatí! Mbappé si na ľavej strane nabehol za obranu Galatasarayu a v šestnástke ešte nezištne prihral doprava Icardimu, ktorý oblúčikom prehodil už padajúceho brankára Muslera. Mbappé si však hneď na začiatku tejto akcie nabiehal na prihrávku z ofsajdu, čo potvrdil i VAR.
    15. Mauro Icardi (PSG)
     
    16
    Hostia chceli hru trochu upokojiť prihrávkami medzi hráčmi v obrane na vlastnej polovici, Bernat však výborným napádaním vypichol Leminovi loptu do autu.
     
    17
    Mbappé doslova vytancoval na ľavej strane Donka a oblúčikom na zadnú tyč hľadal Icardiho, pred ním však loptu odhlavičkoval na rohový kop jeden z obrancov Galatasarayu.
     
    18
    Diallo pri nábehu na center z rohového kopu fauloval v hlavičkovom súboji Marcãa Teixeiru. Obranca hosťujúceho tímu sa ťažko dvíha z trávnika, bude však v poriadku.
     
    20
    Lemina potiahol loptu cez dvojicu domácich hráčov zo stredu poľa k šestnástke PSG a strelou spoza nej výrazne minul Ricovu bránu.
     
    21
    Mbappé chcel vysunúť prienikovou prihrávkou medzi stopérov Galatasarayu Icardiho, ten ale nemal šancu túto prudkú prihrávku spracovať.
     
    22
    Zrejme zatiaľ najaktívnejší domáci hráč Sarabia si nabiehal za pekným oblúčikom Paredesa na pravú stranu šestnástky hostí, z prvej ale nevydareným centrom nacentroval ďaleko za Muslerovu bránu.
     
    24
    Neymar sa elegantne uvoľnil na pravej strane šestnástky a už takmer z bránkovej čiary posunul loptu za seba na Mbappého. Ten z prvej trafil zblízka brankára Musleru, od ktorého sa lopta odrazila mimo.
     
    25
    Domáci prevzali iniciatívu a v posledných minútach sú výrazne aktívnejším tímom. Neymar nakopol loptu na ľavé krídlo na Bernata, ktorému však pri spracovávaní odskočila za bránkovú čiaru.
     
    26
    Hostia, ktorí sa dlho nedostali k lopte, po jej zisku na nič nečakali a hneď ju nakopli dopredu na rozbehnutého Mora. Ani z tejto akcie Galatasarayu ale nič nebude, pretože Mor bol v momente prihrávky v ofsajde.
     
    27
    PSG sa tak po tomto krátkom prerušení hneď vrátilo na útočnú polovicu a po faule N'Zonziho na Neymara získalo priamy kop spred šestnástky Galatasarayu.
     
    29
    Rozohrávka sa poriadne natiahla kvôli zlému postaveniu hráčov Galatasarayu v múre. Napokon sa k lopte postavil Neymar, ktorý ju však zakrútil do stredu brány na pripraveného Musleru.
     
    30
    Hostia vytlačili aktívnym presingom domácich na ich polovicu, o loptu ich ale pripraviť nedokázali. Parížania sa tak znovu vrátili na polovicu Galatasarayu.
     
    31
    Sarabia centrom z ľavej strany našiel hlavu nabiehajúceho Kurzawu, ktorý však z hranice bránkoviska loptu usmernil mimo Muslerovej brány.
     
    32
    Obliehanie pokutového územia Istanbulčanov pokračuje. Neymar si vymenil pozíciu s Mbappém a teraz útočí z pravej strany.
     
    32
    Paríž dal gól!
    Domáci zaslúžene otvárajú skóre! Neymar výbornou prihrávkou za obranu Galatasarayu vysunul rýchleho Mbappého, ktorý utiekol obrancom hosťujúceho tímu a oblúčikom ponad vybiehajúceho brankára Musleru ešte posunul loptu pred bránu. Odtiaľ ju dorazil do prázdnej brány hostí dobiehajúci MAURO ICARDI.
    32. Mauro Icardi (PSG) - 1:0
     
    34
    Domáci ani po strelenom góle nepoľavujú vo svojej aktivite a naďalej sa tlačia dopredu.
     
    35
    Paríž dal gól!
    Parížania rýchlo odskakujú do dvojgólového náskoku! Neymar zaviezol loptu k šestnástke Galatasarayu, kde ju posunul doprava PABLOVI SARABIOVI, ktorý si loptu spracoval v šestnástke hostí a po kľučke presnou strelou po zemi pomedzi nohy obrancu Marcãa Teixeiru namieril k pravej tyči Muslerovej brány.
    35. Pablo Sarabia (PSG) - 2:0
     
    37
    Hostia vypadajú po dvoch rýchlych úderoch za sebou nalomene a Icardi už sa znovu dral do samostatného úniku. Neymarovu kolmicu si ale spracovával v ofsajdovej pozícii.
     
    38
    Mor pätičkou pred šestnástkou PSG pripravil loptu na strelu Bayramovi, ten ale trafil len obrancu Dialla. Následný Nagatomov center z ľavej strany odvrátil do bezpečia Marquinhos.
     
    39
    Seri vypichol čistým sklzom loptu prenikajúcemu Neymarovi, ten ale pri tomto súboji naňho nekoordinovane spadol. Záložník Galatasarayu zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    40
    Seri napokon odišiel za autovú čiaru po vlastných a uvidíme, či sa ešte vráti do hry. Tá teraz prebieha v strede poľa, kde loptu držia pod svojou kontrolou hráči Galatasarayu.
     
    41
    Striedanie v tíme Galatasaray S.K.: z ihriska odchádza Jean Michaël Seri, prichádza Selçuk Inan.
     
    42
    PSG napokon vyšlo zo série súbojov o loptu v strede poľa víťazne a hneď z toho bola veľká gólová príležitosť! Sarabia výborným pasom zo stredu poľa našiel Mbappého, ktorý si prvým dotykom potiahol loptu do šestnástky, pri zakončení z ľavej strany ale trochu pošmykol a Muslerovu bránu minul.
     
    43
    Muslera nakopol loptu na Leminu, ktorý ju na pravom krídle vybojoval pod kontrolu hostí. Ich akcia však nemala dlhé trvanie, pretože Nagatomo pri pokuse o prienik po ľavej strane o hrací predmet prišiel.
     
    45
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Bilhandu Layvin Kurzawa (Paríž Saint-Germain).
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45+1
    N'Zonzi zasiahol vysokou nohou do lýtka Icardiho, ktorý si spracovával loptu. Za tento zákrok mala jednoznačne nasledovať žltá karta, tú ale hlavný rozhodca záložníkovi Galatasarayu neukázal.
     
    45+2
    Mbappé si z ľavej strany navádzal loptu na os ihriska a napokon pravačkou z hranice šestnástky vystrelil, slabý pokus po zemi však brankár Muslera poľahky chytil.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Parížania zaslúžene vedú po prvom polčase 2:0 a pri lepšej streleckej efektivite mohol byť ich náskok i výrazne vyšší. Od začiatku zápasu si totiž vytvárali šancu za šancou, naopak hostí nepustili absolútne k ničomu a len sporadicky sa museli brániť ich útokom. PSG tak sebaistým krokom smeruje za ďalšími tromi bodmi.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 58 % : 42 %
    Strely na bránu: 6:0
    Strely mimo: 2:4
    Rohy: 3:0
    Ofsajdy: 3:1
    Fauly: 10:7
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mal domáci tím. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Paríž dal gól!
    Domáci rýchlo navyšujú svoj náskok! Mbappé potiahol z ľavej strany loptu do šestnástky, kde ju pätičkou posunul za seba rozbehnutému NEYMAROVI. Brazílčan si ju posunul v šestnástke doľava okolo obrancu Donka a presnou strelou po zemi k ľavej tyči nedal Muslerovi žiadnu šancu.
    46. Neymar (PSG) - 3:0
     
    49
    Neymar sa snažil hneď po góle o individuálny prienik cez obrancu Galatasarayu, s kľučkami to ale prehnal a napokon o loptu prišiel.
     
    50
    Žltú kartu za zásah do kolena Neymara dostáva Júnis Bilhanda (Galatasaray S.K.).
     
    51
    Bernatovu prihrávku na aktívneho hrajúceho Neymara zastavil pred vlastnou šestnástkou N'Zonzi, ktorý loptu potiahol do stredu poľa.
     
    52
    Hostia ju držia pod svojou kontrolou zrejme najdlhšiu dobu v zápase, až po skoro dvoch minútach sa ale postupne dostali do blízkosti pokutového územia PSG. Z ich strany zatiaľ nebezpečná strela či center neprišli.
     
    54
    Už to mohlo byť 4:0! Neymar zaviezol loptu k šestnástke Galatasarayu a tam ju posunul za obrancov hostí k Mbappému. Ten si loptu spracoval, zakrútil ju ale z pomerne ostrého uhla tesne mimo vzdialenejšej tyče.
     
    55
    Po odkope Musleru od brány sa Parížania hneď zmocnili lopty. Pokus o rýchly protiútok ukončil Neymarov ofsajd.
     
    56
    Obraz hry sa vôbec nemení. Domáci majú výraznú územnú prevahu a hostia sa za nimi v obrane akurát presúvajú zo strany na stranu.
     
    57
    Žltú kartu za stiahnutie Paredesa mimo hry na trávnik dostáva Steven N'Zonzi (Galatasaray S.K.). Priamy kop pre PSG zo zhruba 35 metrov od Muslerovej brány.
     
    58
    Neymar ho rozohral s Marquinhosom na krátko a domáci radšej prešli do postupného útoku. Ten sa skončil nepresnou prihrávkou na Icardiho, ktorú odkopol jeden z brániacich hráčov Galatasarayu do autu.
     
    60
    Hostia sa usadili ku kombinácii na polovici domácich, znovu sa ale nedokážu dostať do bezprostrednej blízkosti domácej šestnástky.
     
    61
    Leminov center medzi stopérov PSG odkopol pred nabiehajúcim Bilhandom na rohový kop domáci kapitán Marquinhos.
     
    62
    Striedanie v tíme Galatasaray S.K.: z ihriska odchádza Emre Mor, prichádza Radamel Falcao.
     
    63
    Rohový kop hosťom vôbec nevyšiel a sami sa vytlačili na vlastnú polovicu. Pri rozohrávke malej domov sa pošmykol brankár Muslera, pred dobiehajúcim Icardim ale napokon dokázal loptu odkopnúť do stredu poľa.
     
    63
    Paríž dal gól!
    Parížania i za zvuku delobuchov strieľajú ďalší gól! Neymar krásnou prienikovou prihrávkou našiel v šestnástke KYLIANA MBAPPÉHO, ktorý mal čas dokonca si loptu i spracovať a zo skvelej streleckej pozície nedal gólmanovi Muslerovi strelou k bližšej tyči žiadnu šancu.
    63. Kylian Mbappé (PSG) - 4:0
     
    65
    Trávnik pokryl dym zo svetlíc, ktoré na trávnik hodili fanúšikovia za Muslerovou bránou. Domáci medzitým rozohrávajú svoj ďalší postupný útok spred vlastnej šestnástky.
     
    66
    Sarabiov nákop nenašiel adresáta a hostia otočili po zisku lopty hru. Pred šestnástkou PSG však o hrací predmet znovu prišli a po Falcaovom faule je hra prerušená.
     
    68
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Mauro Icardi, prichádza Edinson Cavani.
     
    68
    Domáci sa už futbalom vyslovene bavia. Mbappé elegantnými kľučkami obišiel dvoch protihráčov, potom však už nedokázal presne prihrať za obranu hostí rozbehnutému Neymarovi.
     
    70
    Tempo zápasu trochu opadlo. Domáci sa už nemusia nikam hnať a hostia sú v útoku úplne bezzubí.
     
    71
    Neymar získal pri napádaní loptu, tentokrát to však bolo len vďaka faulu. Hostia sa pokúsili o okamžitú rozohrávku, hráči PSG ich ale zatlačili naspäť na ich polovicu.
     
    72
    Striedanie v tíme Galatasaray S.K.: z ihriska odchádza Steven N'Zonzi, prichádza Şener Özbayraklı.
     
    73
    Sarabia výborným centrom sprava našiel na prednej tyči úplne voľného Mbappého, ktorý loptu poslal zblízka tesne mimo brány Galatasarayu.
     
    74
    Hostia sa znovu pokúsili o útok, znovu ale nepredviedli nič, čo by stálo za zmienku. Lopta po nepresnej prihrávke na Leminu skončila v aute.
     
    75
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Juan Bernat, prichádza Thilo Kehrer.
     
    75
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Tanguy Kouassi, prichádza Marco Verratti.
     
    77
    Neymar dnes rozdáva nádherné prihrávky. Ďalším oblúčkom za obranu našiel na ľavej strane šestnástky hostí Cavaniho, ktorý ale neprestrelil obrancu Donka.
     
    78
    Neymar si potom sám nabehol na pas Verrattiho za obranu Galatasarayu. Vysokú loptu si hruďou spracoval a z otočky vystrelil, trafil ale len brankára Musleru a navyše mu bol odpískaný ofsajd.
     
    80
    Rico vybehol pred svoju šestnástku, aby zastavil nákop hostí a loptu hneď prudkou prihrávkou rozohral na najbližšieho voľného spoluhráča.
     
    81
    Mbappé si nabehol na ďalšiu Neymarovu kolmicu do šestnástky a pred brankárom Muslerom ho zrazil obranca Marcão Teixeira nedovoleným spôsobom na trávnik. Penalta pre PSG!
     
    82
    Žltú kartu za protesty proti odpískanej penalte dostáva Radamel Falcao (Galatasaray S.K.).
     
    82
    Žltú kartu za protesty proti odpískanej penalte dostáva i brankár Fernando Muslera (Galatasaray S.K.).
     
    84
    Paríž dal gól!
    Deštrukcia Galatasarayu pokračuje! EDINSON CAVANI poslal brankára Musleru do ľavej strany a sám rutinérsky namieril z penaltového bodu po zemi k pravej tyči.
    84. Edinson Cavani (PSG) - 5:0
     
    85
    Ďalšiu žltú kartu za protesty dostáva Selçuk Inan (Galatasaray S.K.).
     
    85
    Žltú kartu za podkopnutie protihráča dostáva Mario Lemina (Galatasaray S.K.). Za posledné štyri minúty je to už štvrtá žltá karta pre turecký tím.
     
    87
    Po ďalšom faule hostí v strede poľa vidíme znovu protesty hráčov Galatasarayu. Hra sa po Cavaniho premenenej penalte poriadne kúskuje a ešte sa snáď nehralo ani 15 sekúnd v kuse.
     
    89
    Mbappé sa znovu rútil do šestnástky z ľavej strany, tentokrát ale centroval na zadnú tyč. Tam loptu pred Cavanim odhlavičkoval do bezpečia obranca Donk.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Mbappé sa prekľučkoval okolo Leminu i Mariana, loptu si ale pri ďalšej kľučke predkopol priďaleko a Donk mu ju odkopol až na polovicu PSG.
     
    90+2
    Verratti prihrávkou z prvej našiel za obranou hostí voľného Mbappého, ten ale stál asi v dvojmetrovom ofsajde. Hostia sa zrejme ešte pokúsia v závere o jeden útok.
     
    90+3
    Lemina sa ešte na záver pokúsil o sólový prienik z pravej strany, loptu si ale pri vniknutí do pokutového územia predkopol priďaleko a Marquinhos ju odkopol do bezpečia.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Parížania potvrdili na záver skupinovej fázy svoju dominanciu v tejto skupine a nebohému Galatasarayu naložili päť kúskov. Turci mohli dostať na cestu domov i väčší debakel, útočné hviezdy PSG ale napriek piatim streleným gólom ešte veľké množstvo gólových príležitostí spálili. Hostia nepredviedli v útoku vôbec nič a za celý zápas nedonútili domáceho brankára Rica k žiadnemu zákroku. Po zaslúženej prehre tak končia s dvomi bodmi a jediným streleným gólom na poslednom mieste skupiny. PSG už malo istotu prvého miesta pred týmto zápasom a zo šiestich zápasov v skupine udržalo čisté konto päťkrát.
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 10:0.
    Strely mimo: 4:4.
    Rohy: 3:1.
    Ofsajdy: 6:1.
    Fauly: 17:17.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:03:10)

    Michal Sadlek

    Góly: 32. Icardi, 35. Sarabia, 46. Neymar, 63. Mbappé, 84. Cavani (pen.)

    Karty:   45. Kurzawa (PSG) – 50. Bilhanda (GAL), 57. N'Zonzi (GAL), 82. Falcao (GAL), 82. Muslera (GAL), 85. Inan (GAL), 85. Lemina (GAL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 17:17.
    Paríž Saint-Germain: S. Rico – Kouassi (75. Verratti), Marquinhos (C), A. Diallo, Kurzawa – Sarabia, Paredes, Bernat (75. Kehrer) – Mbappé, Icardi (68. Cavani), Neymar.
    Náhradníci: Navas – Kehrer, Silva, Draxler, Verratti, Cavani, Choupo-Moting.

    Galatasaray S.K.: Muslera (C) – Mariano, Donk, Marcão Teixeira, Nagatomo – Lemina, N'Zonzi (72. Özbayraklı), Seri (41. Inan) – Bilhanda, Mor (62. Falcao), Ö. Bayram.
    Náhradníci: Kocuk – E. Bayram, Özbayraklı, Inan, Erencan, Akgün, Falcao.

    Rozhodca: Kovács – Marinescu, Artene (všetci Rumunsko)

    Diváci: 46 509