Florida – Tampa Bay 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:4 (kon.) | Buffalo – St. Louis 5:2 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Detroit 5:1 (kon.)
Dallas – NJ Devils 2:0 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:6 (kon.) | Arizona – Calgary 2:5 (kon.)
Vancouver – Toronto 1:4 (kon.) | Vegas – Chicago 5:1 (kon.) | LA Kings – NY Rangers 3:1 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
San Jose Sharks
cz Streda 11.12.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Oslabení San Jose opět končí předčasně. Tentokrát to hostům ale vadit nemusí, neboť je to dáno hákováním Filipa Forsberga.
     
    52:59
    Žraločí smečka si ve stavu nouze vyžádala challange. Nedovolené bránění se ale nenašlo a domácí zadarmo dostávají přesilovou hru. Trest si odsedí Noah Gregor.
     
    52:19
    Brent Burns zbytečně oslabil San Jose, když v souboji mimo puk dohrál Daniela Carra a řekl si o dvě minuty za faul loktem.
     
    49:05
    Goodrow se v oslabení dostal do úniku, během kterého ho fauloval Johansen. Je z toho trestné střílení!
     
    48:29
    Erik Karlsson už poněkolikáté chyboval a bez větší obranné snahy sledoval souhru mezi Granlundem a Carrem, kterého ještě předtím stihl zahákovat.
     
    42:03
    Pět na pět se hrálo skutečně jen pár vteřin. Josi si znovu neodpustil krosček na Goodrowa, jenž zase dostal trest za sevření puku. Tito dva dnes spolu na kafe asi nezajdou...
     
    39:58
    Evander Kane dostal za své činy několikanásobný trest 2+5+10. Watson pro změnu 5+10 a Hamhuis vyvázl jen s dvěma minutami za hrubost. Pokračuje se čtyři na čtyři.
     
    39:34
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel. Rozezlený domácí kapitán Roman Josi neudržel nervy na uzdě a oplatil Goodrowovi nějaký ten krosček.
     
    38:52
    Meier vyzkoušel Sarose střelou z ostrého úhlu. Po zaznění hvizdu se dostal do křížku s Fabbrem a opět z toho resultují tresty pro oba zúčastněné. I dalších třiadvacet vteřin se každopádně bude hrát čtyři na čtyři.
     
    37:15
    Znovu na ledě trochu vzplály emoce. Tentokrát už to sudí vyřešili menšími tresty za sekání pro Goodrowa a Järnkroka
     
    29:31
    Timo Meier z úhlu dorážel svou vlastní střelu, ale Saros si situaci u pravé tyče pohlídal. K tomu všemu je signalizováno sekání Denteho Fabbra.
     
    15:36
    Thornton zprava přihrával za obranu, jenže Sörensen se kvůli hákování vyloučeného Järnkroka k puku nedostal.
     
    12:51
    Rozhodčí hned po vhazování viděli nedovolené bránění Forsberga a zároveň nesportovní chování Sörensena, takže se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    08:05
    Slibná možnost pro Predators, jak otevřít skóre! Mario Ferrari trefil holí do levé tváře Smithe a vyfasoval čtyřminutový trest.
     
    00:47
    Po zablokované střele Erika Karlssona se trio ve žlutém hnalo na Jonese. Goodrow mezitím sekl Fabbra a daroval Predátorům brzkou početní výhodu.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 45. Bonino (Mikael Granlund, C. Smith), 53. Johansen (Ellis, Järnkrok), 60. Järnkrok (F. Forsberg, Josi) – 59. Meier (Hertl, Labanc)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Irwin, Hamhuis – Järnkrok, Johansen, F. Forsberg – Duchene, Turris, Carr – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Mikael Granlund.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Ferraro – Goodrow, Couture (C), E. Kane – Labanc, Hertl (A), Meier – Marleau, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.

    Rozhodca: MacDougall, Kozari – Barton, Amell

    Diváci: 17 160