Dortmund – Slavia 5:1 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
5:1 (3:0)
SK Slavia Praha
cz Utorok 10.12.2019, 16:03 • Dortmund Brackel Training Ground, Dortmund • UEFA Youth League
    74. TOULA - 5:1
     
    74
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak aspoň malá kosmetická změna skóre ze strany Pražanů. Lukáš Červ se odhodlal k individuálnímu průniku, dostal se až do vápna, kde připravil pozici pro ADAMA TOULU, který již jen uklidil balón do sítě – 5:1.
    64. MOUKOKO - 5:0
     
    64
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Křišťan byl na polovině faulován, poté však nerozehrál dobře. Borussia se rychle ujala míče a mířila do dalšího brejku. Reyna potáhl míč po levé straně a následně ho propasíroval přesně na volného YOUSSOUFU MOUKOKA, který si připravil míč, z bezprostřední blízkosti propálil Markoviče a zkompletoval hattrick – 5:0.
    59. REYNA - 4:0
     
    59
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Ta se však slávistům vůbec nepovedla. Naopak Borussia vyrazila ke smrtícímu protiútoku do otevřené sešívané obrany. Raschl posunul na polovině hřiště míč skrz Koska na Pheraie, který dále mířil sám na Markoviče, celou situaci navíc dobře doplnil GIOVANNI REYNA, kterému záložník Dortmundu míč posunul. Útočník Borussie přidal poté do odkryté branky druhý zásah v zápase – 4:0.
    39. REYNA - 3:0
     
    39
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to je zlé, s mladými slávisty to nevypadá vůbec dobře. Pherai se dostal až do šestnáctky Slavie, kde zpozoroval ze druhé vlny nabíhajícího GIOVANNIHO REYNU, který i přes dostoupení od stopera Štětky dokázal přesně mezi nohama Markoviče poslat míč do sešívané sítě – 3:0.
    34. MOUKOKO - 2:0
     
    34
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Velká škoda pro Slavii. Další rychlou brejkovou situaci dokázali mladí hráči Borussie sehrát naprosto přesně a po posunutí Reyny se přesně trefuje levou nohou pod brankářem Markovičem podruhé v zápase YOUSSOUFA MOUKOKO – 2:0!
    26. MOUKOKO - 1:0
     
    26
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Borussia se z ničeho nic dostává do vedení! YOUSSOUFA MOUKOKO dostal nějakých pětadvacet metrů od branky trochu volného prostoru a skákavý míč z voleje poslal přesně za Markoviče, který si sice na míč sáhl, avšak ho nedokázal již vyrazit mimo. Balón byl ještě možná tečovaný jedním ze slávistů, to však nic nemění na tom, že domácí vedou – 1:0.

    Martin Kamenik

    Góly: 26. Moukoko, 34. Moukoko, 39. Reyna, 59. Reyna, 64. Moukoko – 74. Toula

    Karty:   13. Ferjani (DOR), 33. Knauff (DOR), 45+1. Göckan (DOR), 77. Pherai (DOR) – 42. Bakir (SLA), 45. Zinhasovič (SLA), 45+1. Červ (SLA), 45+1. Douděra (SLA), 80. Kosek (SLA)


    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1.
    Borussia Dortmund: Unbehaun – Terzi, Schell (84. Kuffour), Ferjani, Göckan – Bakir (68. Khadra), Raschl (C), Pherai (84. Schlüsselburg) – Knauff (89. Rauch), Moukoko, Reyna (89. Amedick)
    Náhradníci: Schönnenbeck – Knoop, Amedick, Khadra, Schlüsselburg, Rauch, Kuffour

    SK Slavia Praha: Markovič – Hošek, Vincour (C), Štětka, Kosek – Červ, Zinhasovič, Křišťan (69. Langhamer) – Douděra (46. Zeronik), Toula, Joao Felipe
    Náhradníci: Sirotník – Prebsl, Zeronik, Vít, Krobot, Langhamer, Matys

    Rozhodca: Thorarinsson – Sigurdsson, Sigurdarson (všichni ISL)