Montpellier – Paríž 1:3 (kon.) | Monaco – Amiens 3:0 (kon.) | Nice – Metz 4:1 (kon.)
Rennes – Angers 2:1 (kon.) | Štrasburg – Toulouse 4:2 (kon.)
koniec
RC Štrasburg Alsace
4:2 (2:1)
Toulouse FC
cz Sobota 07.12.2019, 20:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Ligue 1 Uber Eats • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Štrasburk se vrací do dvoubrankového vedení, vede 4:2. Po centru Fofany z pravé strany z toho nejprve byl vlastní gól, ale Reynet ještě dokázal míč vyrazit. Na dorážku LEBOGANGA MOTHIBY ale už nemohl stačit. Bez asistence.
    50. Wesley SAÏD - 3:2
     
    50
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, hosté už opět prohrávají jen o gól – 1:2. Toulouse snižuje po poměrně jednoduché akci, kdy Sylla z levé strany předložil míč před branku a WESLEY SAÏD bez problému zakončil. Asistence: Issiaga Sylla.
    48. Ludovic AJORQUE - 3:1
     
    48
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Domácí mají skvělý start do druhého poločasu a zvyšují už na 3:1! Z levé strany odcentroval Caci a našel přesně hlavu LUDOVICA AJORQUEHO. Ten poslal míč s odrazem o zem přesně k tyči. Asistence: Anthony Caci.
    27. Adrien THOMASSON - 2:1
     
    27
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Domácí dokonali svou otočku, už vedou 2:1! Mothiba poslal z pravé strany výbornou přihrávku pod sebe, kterou našel na penaltě ADRIENA THOMASSONA. Ten už neměl problém z blízka překonat Reyneta. Asistence: Lebogang Mothiba.
    7. Lamine KONÉ - 1:1
     
    7
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Je vyrovnáno, hosté si své vedení tedy dlouho neužili. Standardní situaci z levé strany rozehrál centrem do vápna Liénard a našel naprosto přesně hlavu LAMINA KONÉHO, který zakončoval úplně sám a vyrovnal. Asistence: Dimitri Liénard.
    3. Nicolas ISIMAT-MIRIN - 0:1
     
    3
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou hned z první šance do vedení! Po rohovém kopu z pravé strany zůstal po jednom ze soubojů chvíli míč volný, čehož hned využil NICOLAS ISMAT-MIRIN a napálil ho do sítě. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Góly: 7. L. Koné (Liénard), 27. Thomasson (Mothiba), 48. Ajorque (Caci), 75. Mothiba – 3. Isimat-Mirin, 50. Saïd (Issiaga Sylla)

    Karty:   77. Leya Iseka (TOU)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:7.
    RC Štrasburg Alsace: Sels – Lala, Simakan, L. Koné (C), Caci – Sissoko (74. Fofana), Djiku, Thomasson (90+3. Zohi) – Liénard – Mothiba (85. Corgnet), Ajorque.
    Náhradníci: Kamara – Carole, Corgnet, Da Costa, Fofana, S. Mitrović, Zohi.

    Toulouse FC: Reynet – Amian, Saïd, Isimat-Mirin, Rogel, Issiaga Sylla – Dossevi, I. Sangaré, Vainqueur, Gradel (C) (73. Sanogo) – Koulouris (74. Leya Iseka).
    Náhradníci: Goicoechea – Boisgard, Diarra, Kone, Leya Iseka, Sanna, Sanogo.

    Rozhodca: Hamel – Pignatelli, Grosbost