Střešovice – Vítkovice 6:9 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 7:3 (kon.) | Otrokovice – Ostrava 8:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
7:3 (2:1, 1:2, 4:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Nedeľa 01.12.2019, 17:00 • SH Děkanka, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
    59:58 Daniel CABEJŠEK - 7:3
     
    59:58
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A další branku do prázdné českolipské branky dává po dlouhém výhozu Michala Kotoučka DANIEL CABEJŠEK! Asistence: Michal Kotouček.
     
    59:08
    Česká Lípa pokračuje ve hře bez gólmana.
    59:07 Jakub BURŠÍK - 6:3
     
    59:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    JAKUB BURŠÍK se na vlastní polovině zmocňuje míčku a střelou přes celou délku hřiště přidává šestou pražskou branku! Asistence: Filip Forman.
     
    58:55
    Česká Lípa bez brankáře!
    58:28 Jakub ŠÁRKA - 5:3
     
    58:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! JAKUB ŠÁRKA se dokázal u levé tyče českolipské branky zorientovat nejlépe ze všech a svou rychlou přízemní střelou procpal míček kolem těla severočeského gólmana Jana Dvořáka. Asistence: Patrik Šebek.
     
    56:46
    Radek Krajcigr (Česká Lípa) tvrdě sestřelil na polovině hřiště Jakuba Šárku, za což ho rozhodčí po právu posílá na dvě minuty na trestnou lavici. Tohle možná bude jeden z klíčových okamžiků dnešního zápasu.
    46:26 Filip FORMAN - 4:3
     
    46:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hrubky v českolipské obraně využívá FILIP FORMAN, který v samostatném úniku na branku Jana Dvořáka skóruje razantní trefou do levé šibenice! Hostující gólman se po míčku jen marně natahoval, Bohemians tak jdou už počtvrté v dnešním zápase do vedení. Asistence: Patrik Šebek.
     
    45:44
    Kryštof Krbec (FbŠ Bohemians) byl na polovině hřiště pozdě a tvrdě sestřelil jednoho z unikajících českolipských útočníků. rozhodčí tento zákrok posoudil jako bránění ve hře a poslal pražského kapitána na dvě minuty na trestnou lavici.
    39:42 Jakub KAREL - 3:3
     
    39:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak tuhle branku do kabin pražských Bohemians čekal málokdo. JAKUB KAREL se zprava napřáhl ke střele k tyči, po které se nerozhodný Michal Kotouček vydal příliš pozdě a nechal si tak míček propadnout za svá záda. Asistence: Petr Novotný.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Milan Tichý – 2 min., Bránění ve hře).
     
    36:36
    Ihned po inkasované brance se dostávají hosté do velké šance na vyrovnání. Na konci přečíslení 2 na 1 ale nedokázal Radek Krajcigr překonat přesouvajícího se Michala Kotoučka.
    36:19 Filip FORMAN - 3:2
     
    36:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Patrik Šebek našel kousek za polovinou hřiště volného FILIPA FORMANA, který svou razantní přízemní trefou k tyči propálil nejen lidský val před českolipskou klecí, ale i samotného gólmana Jana Dvořáka. Bohemians se už potřetí v dnešním zápase dostávají do vedení, podaří se jim ho tentokrát udržet? Asistence: Patrik Šebek.
     
    31:48
    Pavel Čihák (Bohemians) se teď na dvě minuty podívá na trestnou lavici za bránění ve hře.
    26:01 Milan TICHÝ - 2:2
     
    26:01
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    MILAN TICHÝ trpělivě čekal na vhodný moment pro střelu, nakonec se předním Michal Kotouček trochu nerozvážně položil na zem a zkušený českolipský obránce přes něj střelou pod víko skóroval. Bez asistence.
     
    26:01
    A máme tu trestné střílení pro Českou Lípu! Zahraje ho Milan Tichý.
    Pavel ČIHÁK - 2:1
     
    16:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jednoduše nádherná akce! Patrik Šebek dlouhou krosovou přihrávkou našel nabíhajícího PAVLA ČIHÁKA, který z první k levé tyči poslal míčem za záda přesunujícího se Jana Dvořáka. Asistence: Patrik Šebek.
     
    14:38
    Daniel Cabejšek využil chyby v hostující obraně, šikovně si potáhl míček zpoza branky do brankoviště, připraveného Jana Dvořáka ale nakonec překonat nedokázal.
    Daniel ŠTĚRBA - 1:1
     
    10:35
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak to byla florbalová paráda! DANIEL ŠTĚRBA se otočkou prosmýkl okolo svého obránce, čímž si došel pro faul, který nakonec dokázal ustát a razantní trefou švihem vymetl pravou šibenici domácí branky. Je vyrovnáno! Asistence: Jan Hřebina.
    Jakub BURŠÍK - 1:0
     
    09:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po přihrávce ze strany se před severočeskou klecí nejlépe zorientoval útočník JAKUB BURŠÍK, který svou razantní trefou pod břevno českolipské branky posílá Bohemians do jednobrankového vedení. Asistence: Matyáš Krebner.
     
    07:58
    Daniel Kněžour (Česká Lípa) to přehnal v rohu hřiště s hrubostí, když tvrdě strčil svého protihráče přes mantinely. Rozhodčí ho za to zaslouženě poslal na dvě minuty na trestnou lavici.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 10. Buršík (Krebner), 17. Čihák (Šebek), 37. Forman (Šebek), 47. Forman (Šebek), 59. Šárka (Šebek), 60. Buršík (Forman), 60. Cabejšek (Kotouček) – 11. Štěrba (Hřebřina), 27. Tichý (t.s.), 40. Karel (Novotný)


    FbŠ Bohemians: Kotouček (Hyršl) – Zezulka, Dobisík, Kuncman, Čihák, Ďopan, Krbec, Vojtíšek, Cabejšek – Forman, Šebek, Krebner – Forman, Šárka, Kopecký – Buršík, Rannanjärvi, Folauf – Myöhänen.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Ponomarev) – Mlejnek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba, Tichý – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Krajcigr – Vlček, Ekl.

    Rozhodca: Furmánek, Šolc