Omsk – Viťaz 3:0 (kon.) | Petrohrad – Red Star Kunlun 4:1 (kon.) | S.Moskva – Nižnekamsk 1:0 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Kunlun
cz Pondelok 25.11.2019, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Znovu mohl zakončovat do odkryté branky Igor Ožiganov, jenž z mezikruží trefil jen bránícího soupeře. Celou akci chtěl zachránit také Jeremy Smith, který lvím skokem skočil zpátky do brankoviště.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Adam Cracknell – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:40
    Za obranu čínského klubu si najel Kirill Marčenko, který předvedl pěknou kličku do forhendu. V momentě, kdy měl zakončit, tak ho úspěšně rozhodil Ryan Sproul.
     
    54:32
    Po rychlé kombinaci uvolnil Devante Smith-Pelly najetého Wonga. Hostující útočník se nacházel mezi kruhy, ale jeho pokus vyrazil ramenem do ochranné sítě Magnus Hellberg.
     
    53:40
    Domácí hráči jeli do dalšího přečíslení, o kotouč si říkal Joonas Kemppainen. Ovšem celou situaci na sebe vzal Vasilij Podkolzin, jehož pokus ze strany zamířil mimo prostor tří tyčí.
     
    51:44
    Tři domácí hráči jeli na dva obránce, celou akci na sebe vzal Dmitrij Kagarlickij, který zamířil těsně vedle vzdálenější tyče. SKA hraje od druhé třetiny opravdu skvěle.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
    48:56 Joonas KEMPPAINEN - 4:1
     
    48:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nejprve to vypadalo, že Kunlun půjde do přečíslení, ale Andrew Miller nezvládl přihrávku, a tak byl na tahu Petrohrad. JOONAS KEMPPAINEN přihrál na Dmitrije Kagarlickijého, který černou gumu finskému střelci vrátil a celá situace skončila brankou SKA. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    48:04
    Pěknou průnikovou přihrávku přebral za obranou Jevgenij Ketov, který tak mířil sám na amerického gólmana. Domácí útočník si hodil černou gumu do bekhendu, ale po ledě trefil jen Smithův beton.
     
    43:51
    Před domácí branku si najel Devante Smith-Pelly, kterému soupeři nedali dostatek klidu pro zakončení. Magnus Hellberg se obrovskou porcí štěstí zasáhl.
     
    41:55
    Přihrávku na levý kruh pro vhazování dostal Andrej Kuzmenko, jehož pokus mířil do vzdálenějšího horního rohu branky. Jeremy Smith vytáhl perfektní zákrok lapačkou.
     
    41:04
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Luke Lockhart – 2 min., podrážení).
     
    37:48
    Na modré čáře se napřáhl Trevor Murphy, jehož pokus vyrazil švédský brankář. Následně z pravé strany střílel také Wojtek Wolski, kterého znovu vychytal Magnus Hellberg.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    35:38
    Kunlun se vydal do přečíslení, kdy si jeden z hostů položil obránce a přihrál před branku. Po puku se ale marně natahoval Tyler Wong, čínskému celku by kontaktní branka hodně pomohla.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:20
    Anton Bělov přihrál před branku, kam si najel Igor Ožiganov, který se pokusil o bekhendovou kličku. Jenomže Jeremy Smith vytáhl parádní zákrok.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jori Lehterä – 2 min., krosček).
    25:22 Kirill MARČENKO - 3:1
     
    25:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další akce Petrohradu končí zásahem do černého a najednou favorit vede o dva zásahy. Po prohození od mantinelu si mezi kruhy najel nikým nehlídaný KIRILL MARČENKO, jehož zakončení mířilo přesně nad lapačku amerického brankáře. Asistence: Ilja Kablukov.
    24:56 Anton BURDASOV - 2:1
     
    24:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Favorit zápasu se rychle dostal do vedení! U mantinelu velmi dobře zapracoval Andrej Kuzmenko, jenž našel mezi kruhu najetého Jarna Koskirantu. Finský útočník už byl před brankou, kde dal kotouč ještě pod sebe, odkud se střelou do odkryté branky nemýlil ANTON BURDASOV. Asistence: Jarno Koskiranta a Andrej Kuzmenko.
     
    24:10
    Výpadem na levé straně se prezentoval jeden z domácích hráčů, jehož pokus vyrazil Jeremy Smith betonem. Po chvíli dal z předbrankového branku Jarno Koskiranta, jenž černou gumu kopl bruslí za brankovou čáru! Branka tudíž nemůže platit, a tak pokračujeme za vyrovnaného stavu.
     
    22:45
    Výbornou prací se prezentoval Jevgenij Ketov, který po dlouhé kličce objel brankáře a poslal černou gumu do brankoviště. Jeden z hostů si málem kotouč srazil do branky, ale výborně se vrátil Jason Fram a situaci na brankové čáře zmařil.
     
    13:08
    Sergej Plotnikov prohodil obránce a našel za ním Karpova. Ruský útočník musel rychle zakončit, ale jeho bekhendový zákrok byl vyražen americkým brankářem v barvách čínské organizace.
     
    10:58
    V obrovské příležitosti selhal Dmitrij Kagarlickij, který z levého kruhu trefil místo prázdné branky hokejku amerického brankáře, která byla tak divně upuštěna.
     
    08:15
    Rychlá kombinace skončila střelou z nebezpečné pozice. Sergej Plotnikov nahrával na hranici brankoviště, kde se nacházel Anton Burdasov, jehož pokus vyrazil americký gólman.
     
    06:39
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Adam Cracknell – 2 min., sevření puku rukou).
    02:50 Arťom ZUB - 1:1
     
    02:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je velmi rychle vyrovnáno! Přihrávka z pravého kruhu mířila na vrchol levého kruhu, kde se nacházel ARŤOM ZUB. Mezitím Jevgenij Ketov srazil amerického brankáře, a tak domácí obránce zakončil do odkryté klece. Asistence: Kirill Marčenko.
     
    02:50
    Red Star Kunlun si vyžádal trenérskou výzvu. Bude branka Petrohradu platit?
    01:19 Spencer FOO - 0:1
     
    01:19
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to je hodně nešťastná branka, situaci Petrohrad hodně podcenil! SPENCER FOO ve středním pásmu byl obratnější než Dinar Chafizullin, kterého obral o kotouč. Hostující útočník pak nahodil puk zpoza brány do brankoviště, kde si jej do pokladnice srazil nešťastný Magnus Hellberg. Asistence: Trevor Murphy a Tyler Wong.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 3. Zub (Marčenko), 25. Burdasov (Koskiranta, Kuzmenko), 26. Marčenko (Kablukov), 49. Kemppainen (Kagarlickij) – 2. Foo (T. Murphy, Wong)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Zub, Belov, Chafizullin, Galeňuk, Ožiganov, Tokranov, Zemčonok – S. Plotnikov (C), Lehterä (A), Karpov – Podkolzin, Kemppainen, Kagarlickij – Burdasov, Koskiranta, Kuzmenko – Ketov (A), Kablukov, Marčenko – Barabanov.
    Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Fram, Bartley, Šustr (A), G. Reinhart – Wolski, Cracknell (C), Miller (A) – Foo, Lockhart, Wong – Smith-Pelly, Kane, DeFazio – Palola, Werek, Hunt.

    Rozhodca: Birin, Sidorenko – Gorděnko, Sjsujev

    Diváci: 11 344