Antalyaspor – Gaziantep 1:1 (kon.)
koniec
Antalyaspor
1:1 (0:1)
Gazişehir Gaziantep F.K.
cz Pondelok 25.11.2019, 18:00 • Antalya Stadyumu • Turecká Superliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Gaziantep celkem dlouho držel vedení o jednu branku, nicméně domácím se v závěru zápasu povedlo srovnat krok. Antalyaspor byl ve druhém dějství výrazně aktivnějším celkem, po zásluze se mu povedlo vstřelit vyrovnávací branku. Koncovka zápasu nám žádnou větší příležitost už nepřinesla. (19:58:27)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:18.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Paul Omo Mukairu (Antalyaspor).
     
    90+5
    V závěru utkání ještě probíhá ošetření jednoho z hostujících hráčů.
     
    90+3
    Pro změnu jsme sledovali rychlý protiútok, jenomže Diarra se nedokázal dostat ani přes středový kruh. Závěr utkání je skutečně hodně napínavý.
     
    90+2
    Jeden z posledních útoků domácích skončil pouze na pozorném Ceylanovi, od kterého šel míč do zámezí. Antalyaspor zahrával rohový kop, po kterém jeden z hráčů nastřelil tyč.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    88
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, ještě to bude hodně zajímavé. Zcela určitě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    87
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Olarenwaju Kayode, přichází Kenan Özer.
     
    86
    Rozehrávku volného kopu si vzal na starost středopolař Djilobodji, kterému se centr moc nepovedl. Naopak bleskově vyběhl z branky brankář Kaplan.
     
    85
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, stav je totiž opět nerozhodný. Antalyaspor krátce po rozehrávce soupeře sáhl k nedovolenému zákroku.
    84. Nazim SANGARÉ - 1:1
     
    84
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se nakonec dočkali vytoužené vyrovnávací branky! Antalyaspor měl skutečně velký tlak, který nakonec přinesl parádní centr ke vzdálenější konstrukci, kam si dokázal seběhnout NAZIM SANGARÉ, jenž zamířil přesně pod břevno.
     
    84
    Chahechouhe ještě přeposlal do tandemu na Blanca, který místo zakončení ještě zkoušel obejít protihráče, kterému se povedlo zakročit ve skluzu.
     
    83
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Tarik Çamdal, přichází Doğukan Sinik.
     
    82
    Posléze se málem do zakončení dostal střídající Pawlowski, kterému na poslední chvíli dokázal vzít balón Čelůstka, jenž ihned otočil hru na druhou stranu.
     
    81
    Nadějná akce hostujícího celku nakonec nepřinesla nic nebezpečného, zakončující Kayode se totiž v době nahrávky nacházel v jasném ofsajdu.
     
    77
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Furkan Soyalp, přichází Bartlomiej Pawlowski.
     
    76
    Blanco se snažil načasovat si náběh mezi obránce, jenomže finální nahrávka na jeho osobu byla příliš prudká. Toho ihned využil brankář Güvenc.
     
    75
    Z velké vzdálenosti zkoušel ohrozit branku soupeře domácí Charles, avšak ani jeho pokus nebyl vůbec povedený. Güvenc tak nemusel zasahovat.
     
    74
    Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Patrick Twumasi, přichází Raman Chibsah.
     
    73
    Güvenc se vydal ven z branky, díky čemuž se mu povedlo vyrazit prudký centr. Gaziantep má v současné době problémy s vyvezením balónu vpřed.
     
    72
    Hodně nadějný centr vypustil ze své kopačky domácí Camdal, který málem našel Özmerta. Antalyaspor si ještě zajistil zisk další standardní situace.
     
    71
    Už to vypadalo, že Kayode poběží sám na brankáře, avšak nakonec tomu tak nebylo. Naopak si hostující útočník pomohl taháním za dres soupeře.
     
    70
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Bahadir Öztürk, přichází Serdar Özkan.
     
    69
    Podél autové lajny se snažil prorazit vpřed Camdal, který si dle verdiktu sudího pomohl zákrokem proti pravidlům. Ceylan to udělal hodně zkušeně.
     
    68
    Hodně prostoru měl kolem sebe Akyol, který se ihned snažil v pokutovém území najít Blanca, jenomže jeho okamžité zakončení nebylo vůbec přesné.
     
    67
    Soyalp si to namířil po své oblíbené levé straně, jenomže tam mu čistým způsobem vystavil stopku Sangaré, který navíc zakládá rychlou protiakci.
     
    66
    Hodně ostře vletěl do protihráče Twumasi, který u postranní lajny poslal k zemi Camdala. Jednoznačný faul, Antalyaspor okamžitě rozehrál standardku.
     
    61
    Je za námi zhruba hodina hry, hosté i nadále vedou o jedinou branku. Úvod druhého poločasu zatím nepřináší zrovna zajímavou podívanou.
     
    60
    Čelůstka se ujal rozehrávky volného kopu z vlastního pokutového území. Na druhé straně ale fauloval Blanco, který si ve vzduchu pomohl rukama.
     
    59
    Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl hostující Kayode, jenomže sudí se nerozhodl odpískat faul. Místo toho se hra otáčí na opačnou stranu.
     
    58
    Prudký odkop měl směřovat do míst, kam si nabíhal hostující Diarra. Před ním vše vyřešil připravený Charles, který zkušeně poslal míč ke Kaplanovi.
     
    57
    V ofsajdové pasti byl přichycen domácí Mukairu, což potvrdil také následný opakovaný záběr. Jednalo se o nesmírně těsnou záležitost na posouzení.
     
    56
    Zdravotní problémy měl domácí brankář Kaplan, přičemž sudí musel na malý moment přerušit hru. Na nic vážnějšího to v žádném případě nevypadá.
     
    55
    Navíc se kupředu hnal Soyalp, který si ale předkopl hrací předmět daleko od kopačky. To okamžitě vedlo k autovému vhazování, který si vyzkoušel Sangaré.
     
    54
    Ani v tomto případě se hostující celek neprokousal daleko na druhou stranu, naopak včas zakročil Akyol, kterému se povedlo vystihnout nahrávku.
     
    53
    Blanco si pro změnu seběhl na pravou stranu, odkud posílal míč do pokutového území. Tam si ho dokázal najít Özmert, jenž mířil vysoko nad branku.
     
    52
    Antalyaspor celkem dlouho pracoval s míčem na vlastní polovině, načež Akyol nahrával na druhou stranu, kde si o nahrávku řekl kolega Chahechouhe.
     
    51
    Opět se k míči dostal Kaplan, který tentokráte zkoušel odkopnout na levou stranu. V hlavičkovém souboji byl úspěšnější Ceylan, jenž prodlužoval do autu.
     
    50
    Dalekonosný nákop vyslal ze své kopačky hostující Kana-Biyik, který však nenašel kýženého adresáta nahrávky, nýbrž pouze pozorného Özturka.
     
    49
    Zničehonic měl vyrovnávací branku na své kopačce domácí Mukairu, který se prohnal až do šestnáctky, jenomže levačkou výrazně minul branku.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal domácí brankář Kaplan, kterému se povedlo rozehrát do strany, kde se nacházel zadák Camdal.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Djilobodji. Mimo jiné jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, přičemž o trochu aktivnějším celkem byl ten domácí, který si vypracoval daleko více šancí. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Charles (Antalyaspor).
     
    44
    Do hlavičkového souboje se pouštěl Mukairu, který byl proti Twumasimu úspěšnější. Poté se Kayode dožadoval faulu, sudí ale nařídil pouze autové vhazování.
     
    42
    Ven z branky musel domácí brankář Kaplan, který z jedničky zkoušel odkopnout daleko na opačnou polovinu, jenomže balón skončil pouze v zámezí.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Amilton, přichází Gustavo Blanco.
    37. Papy Mison Djilobodji - 0:1
     
    37
    Gaziantep právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hosté totiž zahrávali rohový kop, který sice nebyl nebezpečný, nicméně poté na zadní tyč přiletěl další centr. Ten si pro změnu dokázal najít PAPY DJILOBODJI, kterému se povedlo propálit brankáře.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Oğuz Ceylan (Gazişehir Gaziantep F.K.).
     
    34
    Diarrovi se povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, odkud to Jefferson zkoušel vzít sám na sebe, jenomže včasným zákrokem ho zastavil Camdal.
     
    33
    Je za námi zhruba třetina zápasu, zatím na první branku stále čekáme. Oba celky si vytvořili slušné šance, nicméně nebezpečnější zatím je Antalyaspor.
     
    32
    Domácí hráči tak vykřesali zisk rohového kopu, který si vzal na starost Özmert. Jeho vysoký centr se snášel k přední tyči, odkud hlavičkoval nad Özturk.
     
    31
    Antalyaspor se dostal do slibného přečíslení, který vzal sám na sebe Mukariu. Proti němu vyběhl Güvenc, jenž opět dokázal podržet svůj celek.
     
    30
    Menší rozruch před domácí brankou bleskově vyřešil Čelůstka, který odkopl míč do bezpečnějšího prostoru. Poté se povedlo zakročit Sangarému.
     
    29
    Hosté se málem dostali do vedení! Kayode si totiž navedl balón do střelecké pozice, odkud trefil pouze horní brankovou konstrukci.
     
    27
    Güvenc se pokoušel o rychlý odkop na druhou stranu, jenomže tam se ve vzduchu dokázal prosadit Čelůstka, kterému se povedlo oslovit Charlese.
     
    26
    Své štěstí zkoušel také domácí Özmert, jehož pohotový pokus putoval daleko vedle branky. Poté si sudí všiml dalšího nedovoleného zákroku.
     
    25
    Sangaré i tentokráte spolupracoval s Amiltonem, který se ještě pokoušel oslovit své spoluhráče pod sebou, což se ve finální fázi nepodařilo.
    24. Amilton přestřelil branku.
     
    24
    Sangaré si to namířil k hranici pokutového území, odkud se mu povedlo prohodit nahrávku na Amiltona, který v dobré pozici úplně přestřelil.
     
    23
    Antalyaspor měl k dispozici standardní situaci, která nebyla vůbec povedená. Naopak jsme sledovali rychlý kontr, jenž skončil pouze u Camdala.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou přesnou trefu. Aktivnější jsou hosté, jenomže Kaplan nemusel vážněji zasahovat.
     
    21
    Do útočení se před malým momentem zapojil také Ceylan, který se nakonec ještě rozhodl spolupracovat s Jeffersonem, který ale přišel o balón.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Jefferson (Gazişehir Gaziantep F.K.).
     
    16
    Ceylan vhazoval z pravé strany, přičemž se málem mezi obránce dokázal prodrat Kayode. Bleskově ale zakročil Özturk, který raději odklidil balón.
     
    15
    K slibnému centru se na druhé straně nadechl Jefferson, který zkoušel odcentrovat levou nohou, jenomže hrací předmět pouze proletěl do zámezí.
     
    14
    Hlavní sudí si před malým momentem všiml dalšího nedovoleného zákroku, po kterém se za míčem dostával Kayode, jenž byl opět pouze faulován.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Furkan Soyalp (Gazişehir Gaziantep F.K.).
     
    12
    U postranní lajny se pokoušel prorazit vpřed hostující Jefferson, který narazil pouze do Camdala. Hostující celek se navíc prezentoval faulem.
     
    11
    Nekompromisním způsobem zkoušel jednat domácí Özturk, který tak odkopával až ke středovému kruhu, kde se pro změnu ve vzduchu prosadil Diarra.
     
    10
    Domácí hráči měli k dispozici rohový kop, který putoval zhruba k hranici malého vápna. Nejvýše do vzduchu vyšplhal Tosca, který zažehnal nebezpečí.
     
    9
    Hodně důrazně šel do souboje domácí Chahechouhe, který ale uspěl. Tentýž hráč poté přeposlal na Amiltona, jehož dělovka putovala vysoko nad branku.
     
    8
    Nahrávka podél autové lajny nakonec narazila do domácího Sangarého, od kterého šel míč za postranní čáru. Gaziantep tak bude moci poprvé vhazovat.
     
    7
    Navíc to bylo s nedovoleným zákrokem na domácího Özmerta, který tak neprošel přehuštěným prostorem. Antalyaspor bude zahrávat standardní situaci.
     
    6
    Do kombinace svého celku se zapojil také domácí brankář Kaplan, který to zkoušel dalekonosným pasem na druhou stranu, kde ve vzduchu uspěl Kana-Biyik.
     
    5
    Úvodní zakončení tohoto zápasu měl na svědomí domácí Chahechouhe, který si za pokutovým územím navedl balón na levou nohu, jenomže poté mířil doprostřed.
     
    4
    Naopak se ven z vlastní branky vydal brankář Güvenc, kterému se povedlo sevřít hrací předmět do své náruče. Poté přišel na řadu výhoz do volného prostoru.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se k míči dostal také domácí Amilton, který se okamžitě pokoušel nastartovat Mukariua, jenž měl k míči hodně daleko.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Antalyaspor: Kaplan – Sangaré, Čelůstka, B. Öztürk, Çamdal – Akyol, Charles – Amilton, Özmert, Chahechouhe – Mukairu.
    Náhradníci: Boffin – Ângelo, Alpsoy, Cissokho, Blanco, Dursun, Gelson, Fredy, S. Özkan, Sinik.

    Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç – Ceylan, Kana-Biyik, Tosca, Vural – Jefferson, S. Diarra, Djilobodji, Soyalp – Twumasi – Kayode.
    Náhradníci: Bozan, Lodygin – Aktaş, Ates, Chibsah, Özer, Olkowski, Pawlowski, Yurtseven, Zengin.

    Rozhodčí: Göçek – Özkara, Özaral.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    Gaziantep – Antalyaspor 1:0
    Antalyaspor – Gaziantep 3:0
    Gaziantep – Antalyaspor 0:3
    Gaziantep – Antalyaspor 1:2
    Antalyaspor – Gaziantep 2:2
     
    Gazişehir Gaziantep F.K. je na tom o něco málo lépe. Hosté zatím získali 15 bodů a nachází se na desáté pozici, takže by také dnes potřebovali vybojovat nějaký ten bodík. Z posledních čtyř kol získali čtyři body, ale v posledním kole nebodovali, protože doma prohráli s Galatasarayem 0:2.
     
    Antalyaspor si zatím nevede úplně nejlépe. Domácí celek má po jedenácti zápasech stejný počet bodů a nachází se na šestnáctém místě, tedy sestupovém místě. Z posledních čtyř kol domácí celek nezískal ani bod, takže by dnes už potřeboval nutně bodovat. Domácí mají problémy hlavně směrem dopředu, protože zatím vstřelili jen jedenáct branek.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Turecká liga má na programu poslední zápas 12. kola, ve kterém narazí Antalyaspor na Gaziantep. Mírným favoritem je domácí celek, ale uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Góly: 84. Sangaré (Sinik) – 37. Djilobodji (Kayode)

    Karty:   45+1. Charles (ANT), 90+7. Mukairu (ANT) – 13. Soyalp (GAZ), 20. Jefferson (GAZ), 34. Ceylan (GAZ)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 19:18.
    Antalyaspor: Kaplan – Sangaré, Čelůstka, B. Öztürk (70. S. Özkan), Çamdal (83. Sinik) – Akyol, Charles – Amilton (40. Blanco), Özmert (C), Chahechouhe – Mukairu.
    Náhradníci: Boffin – Ângelo, Alpsoy, Cissokho, Blanco, Dursun, Gelson, Fredy, S. Özkan, Sinik.

    Gazişehir Gaziantep F.K.: Güvenç (C) – Ceylan, Kana-Biyik, Tosca, Vural – Jefferson, S. Diarra, Djilobodji, Soyalp (77. Pawlowski) – Twumasi (74. Chibsah) – Kayode (87. Özer).
    Náhradníci: Bozan, Lodygin – Aktaş, Ates, Chibsah, Özer, Olkowski, Pawlowski, Yurtseven, Zengin.

    Rozhodca: Göçek – Özkara, Özaral