Pittsburgh – NJ Devils 4:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:1 (kon.) | Washington – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.)
Philadelphia – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | LA Kings – Arizona 2:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Sobota 23.11.2019, 22:08 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    A Quick spěchá znovu na střídačku!
    58:25 Nikolaj PROCHORKIN - 2:3
     
    58:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A ještě tu je jedna zápletka! NIKOLAJ PROCHORKIN protečoval přihrávku od pravého mantinelu do levého horního růžku Raantovy klece. Asistence: Matt Roy, Sean Walker.
     
    58:10
    Quick je znovu na střídačce!
    57:50 Christian FISCHER - 1:3
     
    57:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    CHRISTIAN FISCHER se ve svém pásmu dostal k puku a vypálil prudkou střelu přes celé kluziště do prázdné branky domácích. Bez asistence.
     
    57:32
    Quick odjíždí na střídačku, Kings hrají v šesti!
     
    56:23
    Obrovská šance Arizony! Kessel se vřítil do útočného pásma, vystřelil z levého kruhu a Quickovi propadl puk do brankoviště. Ještě, než se stihl Keller dostat k dorážce, dokázal domácí brankář otočkou postavit do cesty puku svou brusli a zachytit i Kellerovu dorážku, ke které byl zády. Neskutečné.
     
    48:11
    Hosté vyrazili do úniku ve dvou proti nikomu. Už to vypadalo na dobrou přihrávku do pravé strany, ale Toffoli skočil zpoza kruhů, natáhl ruku s hokejkou a přihrávku srazil mimo. Srazil ale i Quicka, jenže hostům se nepovedlo vystřelit na prázdnou branku!
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jordan Oesterle – 2 min., hákování).
     
    35:56
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Clayton Keller – 2 min., hákování).
    35:29 Lawson CROUSE - 1:2
     
    35:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni vstřelenou brankou! Puk se snášel obloučkem k brance domácích, zakončení z levé strany od Söderberga skončilo na tyči a odrazilo se k LAWSONU CROUSEMU, který puk dorazil za záda Quicka. Asistence: Carl Söderberg, vinnie Hinostroza.
     
    28:20
    Obrovské štěstí měl Raanta po střele Lizotta z pravého kruhu. Puk ho zasáhl do ramene a odrazil se do tyčky. Misto, aby se od tyče odrazil do bezpečí, zůstal ležet v brankovišti a jen pohotový zásah bránícího hráče a odpálení puku zachránilo Arizonu od inkasování dalšího gólu.
    22:25 Anže KOPITAR - 1:1
     
    22:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru po křižné přihrávce od levého mantinelu do pravého kruhu, odkud střelou z první prostřelil Raantu ANŽE KOPITAR! Asistence: Drew Doughty, Adrian Kempe.
     
    21:54
    Kopitar z hranice kruhů vypálil parádní střelu k pravé tyči, Raanta ještě parádněji vymrštil svou lapačku a letící puk zachytil!
     
    21:16
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Christian Fischer – 2 min., podrážení).
    10:24 Phil KESSEL - 0:1
     
    10:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes sice přišli o útočné pásmo, ale předvedli velmi rychlý návrat, při kterém Kessel rozehrál do levé strany na Kellera, který mu po sjetí k brankovišti křižnou přihrávku vrátil. A PHIL KESSEL doklepl puk do odkryté branky domácích. Asistence: Clayton Keller, Derek Stepan.
     
    09:36
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Alex Iafallo – 2 min., hákování).

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 23. Kopitar (Doughty, A. Kempe), 59. Prochorkin (Roy, Walker) – 11. Kessel (Keller, Stepan), 36. Crouse (Söderberg, Hinostroza), 58. Fischer


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Walker, Doughty, B. Hutton, Martinez, J. Ryan, Roy – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Grundström, J. Carter, Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Clifford, Amadio, Prochorkin.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson, Demers, Chychrun, Goligoski, Oesterle, Ljubuškin – Dvorak, Schmaltz, Garland – Crouse, Söderberg, Kessel – Hayton, Stepan, Keller – Fischer, Richardson, Hinostroza.

    Rozhodca: St. Laurent, O'Halloran – Murchison, Gawryletz