B. Bystrica – Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Trenčín 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 2:1 (kon.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:4 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 4:1 (kon.) | Miškovec – HC Slovan 6:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
6:4 (0:3, 3:1, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 22.11.2019, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Zvolen dal gól!
    Je rozhodnuté. Hra bez brankára hosťom nevyšla, Ivan Švarný oblúčikom našiel KYLE BONISA, ten si položil obrancu hostí na ľad a blafákom poslal puk do siete – 6:4.
    Asistencia Ivan Švarný.
     
    56:09
    Zvolen dal gól!
    MILOŠ KELEMEN na milimeter presnou strelou švihom k ľavej tyči strieľa vedúci gól Zvolena. Zvolen otočil stav z 2:4 na 5:4!
    Asistencia Willie Corrin.
     
    53:25
    Zvolen dal gól!
    Tak asi som ten domáci gól rečníckou otázkou privolal. Tak či onak Thompson sa natlačil na stred pásma, vystrelil švihom, Zalivin puk vyrazil alebo ho možno niekto tečoval. Puk sa dostal k JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý strelou do prázdnej brány vyrovnáva – 4:4.
    Asistencie Garrett Thompson.
     
    36:36
    Zvolen dal gól!
    Domáci trochu šťastným gólom opäť znižujú. Tibenský tvrdo vypálil od modrej, pred Zalivinom tienil PATRIK MARCINEK a nakoniec gól pripisujú práve jemu.
    Asistencie Jozef Tibenský, Samuel Petráš.
     
    28:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia opäť odskakujú na dva góly. Piatka vyhral buly na MARCELA DLUGOŠ, ktorý prestrelil Hollého popod vyrážačku. Toto sa ale určite dalo chytiť.
    Asistencie Lukáš Lunter a Maroš Piatka.
     
    27:42
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva v poradí druhú presilovku. Brock Trotter peknou zadovkou našiel medzi kruhmi WILLIE CORRINA, ktorý následne švihom prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste – 2:3.
    Asistencie Brock Trotter a Kyle Bonis.
     
    24:29
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa konečne zobudili a znižujú. Adam Drgoň vystrelil od modrej čiary, puk zostal niekde pod Zalivinom. Marco Halama ho vydoloval, poslal pre bránku, kde stál GARRETT THOMPSON a ten už mal pred sebou iba prázdnu bránu – 1:3.
    Asistencie Marco Halama, Adam Drgoň.
     
    16:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci akoby sa ešte stále nezobudili a nepokrytý RICHARD HUNA z medzikružia strieľa tretí gól Liptákov. Fúúú toto sa už bude Zvolenu ťažko otáčať.
    Asistencia Lukáš Lunter.
     
    15:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    RUDOLF HUNA lieta po ľade ako za svojich najlepších čias. Tentokrát sa dostal do samostatného úniku, zakončil pod brvno, Hollý puk síce vyrazil vysoko nad seba, ten ho ale preskočil a skončil napokon predsalen v sieti – 0:2.
    Asistencia Vladimír Vybíral a Michal Smutný.
     
    08:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tesne po skončení presilovej hry hostia na tretí pokus predsalen otvorili skóre. Smutný puk nahodil od modrej. RUDOLF HUNA stojaci pred Hollý puk jemne tečoval a ten pomaličky docupotal až do siete.
    Asistencie Michal Smutný a Patrik Oško.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Thompson (M. Halama, Drgoň), 28. Corrin (Trotter, Bonis), 37. Marcinek (Tibenský, Petráš), 54. Tibenský (Thompson), 57. Kelemen (Corrin), 60. Bonis (Švarný) – 9. Ru. Huna (Smutný, Oško), 16. Ru. Huna (Vybíral, Smutný), 17. Ri. Huna (Piatka, L. Lunter), 29. Dlugoš (Lunter, Piatka)


    HKM Zvolen: Hollý (T. Tomek) – Fatul, Švarný (C), Tomko, Corrin, Drgoň (A), Maier – Kelemen, Špirko (A), Thompson – McPherson, Trotter, Bonis – Štrauch, M. Halama, Kolenič – Tibenský, S. Petráš, Marcinek (tréneri – Podkonický, Nachbaur)
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) – Dlugoš, Petran (A), Kurali, SMutný, Roman, Mezovský (A), Droppa – L. Lunter, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna (C), Oško, Vybíral – Nechaj, Uhrík, Ri. Huna – Haluška (tréner – Tomko)

    Rozhodca: D. Konc st., Kókai – D. Konc ml., Soltész (video – J. Konc st.)

    Diváci: 1460