Novosibirsk – Kazaň 1:4 (kon.) | Ufa – Red Star Kunlun 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 4:2 (kon.)
S.Moskva – Jaroslavľ 4:3 (1:0 po s.n.) | Viťaz – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Riga – D. Moskva 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC Dinamo Riga
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
Dynamo Moskva
cz Streda 20.11.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Vadim ŠIPAČOV - 3:4
     
    64:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí ledová sprcha. Už to vypadalo, že se dočkáme samostatných nájezdů, když do pásma vjel Jaškin, sám sice v zakončení neuspěl, nicméně na brankovišti pokračoval závar a VADIM ŠIPAČOV na poslední chvíli dostrkal puk za brankovou čáru. Rozhodčí se šli ještě podívat na video, zda gól nepadl po uplynutí času, po chvíli jej ale definitivně uznali. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    56:16 Michal ČAJKOVSKÝ - 3:3
     
    56:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté opět udeřili v přesilové hře a zase máme srovnáno. Do levého kruhu si najel MICHAL ČAJKOVSKÝ a přihrávku zpoza branky zužitkoval k prostřelení Andreje Makarova – 3:3. Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Jaškin.
    49:52 Kristaps SOTNIEKS - 3:2
     
    49:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Akce Rigy pokračovala a skončila gólem! Zpoza branky vyjel Setdikov, poslal přihrávku na najíždějícího KRISTAPSE SOTNIEKSE a ten střelou z mezikruží překonal Bočarova. Dinamo Riga vede 3:2. Asistence: Nikita Setdikov, Alexander Protapovič.
    41:18 Mikelis REDLIHS - 2:2
     
    41:18
    Riga právě vstřelila branku!
    A je zase srovnáno. Do útočného pásma si najel MIKELIS REDLIHS, našel si pozici pro zakončení a střelou přes obránce vymetl horní růžek Bočarovovy branky – 2:2. Bez asistence.
    38:16 Daniil TARASOV - 1:2
     
    38:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nakonec je ale i tato přesilovka využitá a Dynamo Moskva už vede! Čajkovského střelu od modré Makarov pouze vyrazil, puku se chopil DANIIL TARASOV a trefil odkrytý prostor branky. Asistence: Michal Čajkovský, Juuso Hietanen.
    29:33 Juuso HIETANEN - 1:1
     
    29:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je ale nakonec využitá a je srovnáno. Přihrávku zpoza branky poslal Šipačov do pravého kruhu na JUUSA HIETANENA a ten nekompromisní ranou ke vzdálenější tyčce nedal Makarovovi šanci – 1:1. Asistence: Vadim Šipačov, Michal Čajkovský.
    27:41 Brandon MCMILLAN - 1:0
     
    27:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde do vedení! Darzinš si s pukem na holi vyjel prakticky až k modré čáře a jeho následné nahození tečoval těsně před Bočarovem BRANDON MCMILLAN – 1:0. Asistence: Lauris Darzinš, Kirill Slepec.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 28. McMillan (Dārziņš, Slepec), 42. Rēdlihs, 50. Sotnieks (Setdikov, Protapovič) – 30. Hietanen (Šipačov, Čajkovský), 39. Tarasov (Čajkovský, Hietanen), 57. Čajkovský (Šipačov, Jaškin), 65. Šipačov (Jaškin)


    HC Dinamo Riga: An. Makarov (Salák) – Bartulis (C), Ališauskas, Sotnieks, Berglund, Balinskis, Zile, Mamčics – Slepec, Dārziņš, McMillan – Rēdlihs (A), Ashton, Berzinš – Setdikov, Protapovič, Meija (A) – Lipsbergs, Gillies, Trastašenkovs – Džerinš.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Čajkovský, Hietanen, Ogurcov, Ľamin (A), Volkov, Mironov (A), J. Zajcev – Jaškin, Šipačov (C), Tarasov – Petunin, Indrašis, A. Petersson – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Kruglov, Jefremov, Mojsejev – Muranov.

    Rozhodca: Beljajev, Sojn – Lazarev, Nikolajev