Brazília – Argentína 0:1 (kon.) | Maďarsko – Uruguaj 1:2 (kon.)
koniec
Brazília
0:1 (0:1)
Argentína
Piatok 15.11.2019, 18:00 • King Saud University Stadium, Rijád (Saudská Arábia) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose z medzinárodného prípravného zápasu medzi Brazíliou a Argentínou. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Brazília

    Brazílčania sa od triumfu na Copa América výrazne trápia, nasledujúce štyri prípravné zápasy totiž nedokázali vyhrať. Postupne remizovali s Kolumbiou (2:2), Senegalom (1:1) a Nigériou (1:1) a prehru z finále juhoamerického šampionátu im oplatilo Peru (0:1). Táto séria je pre Brazílčanov veľmi nezvyklá, za posledné dva roky sa totiž nestalo, že by nevyhrali dva zápasy za sebou a okrem vyššie spomenutej prehry s Peru podľahli za túto dobu už len Belgičanom vo štvrťfinále MS 2018 (1:2). Cieľ pred zápasom s juhoamerickým rivalom je tak jasný: konečne vyhrať.
     
    Argentína

    Argentína odohrala od bronzového juhoamerického šampionátu tiež štyri prípravné zápasy, narozdiel od Brazílie však ani v jednom neprehrala. V repríze súboja o bronz z tohto turnaja remizovala s Čile 0:0 a v Nemecku 2:2. Ďalšie dva zápasy jasne vyhrala – nad Mexikom 4:0 a nad Ekvádorom 6:1. V porovnaní s Brazíliou však dlhodobá forma Argentíny nie je až tak úchvatná. Len na samotnom Copa América prehrali Argentínčania dvakrát – s Kolumbiou v skupine 0:2 a v semifinále s Brazíliou tiež 0:2. Ich aktuálna séria piatich zápasov bez prehry je najdlhšou od obdobia jún – november 2017, kedy neprehrali sedemkrát za sebou.
     
    Vzájomné zápasy

    Obe reprezentácie sa stretávajú takmer každoročne, takže história ich vzájomných zápasov je veľmi bohatá. V poslednom období je však vo vzájomných súbojoch výrazne úspešnejšia brazílska reprezentácia. Od roku 2014 vyhrala Argentína zo šiestich vzájomných zápasov len jeden, naopak Brazília až štyri a zvyšný duel sa skončil remízou. Pri týchto štyroch výhrach Brazília neinkasovala ani jeden gól. Posledný súťažný zápas tiež vyhrala Brazília – v semifinále Copa América v júli tohto roku zvíťazila 2:0.
     
    Úvodné zostavy:

    Brazília: A. Becker – Danilo, Militao, Thiago Silva (C), Sandro – Arthur, Casemiro, Paquetá – Jesus, Firmino, Willian
    Náhradníci: Fuzato, Santos – Marquinhos, Richarlison, Coutinho, Felipe, Douglas Luiz, Renan Lodi, Fabinho, Wesley, Rodrygo, Emerson

    Argentína: Andrada – Foyth, Otamendi, Pezzella, Tagliafico – Ocampos, De Paul, Paredes, Lo Celso – Messi (C), L. Martínez
    Náhradníci: Musso, E. Martínez – Dybala, Domínguez, Saravia, Acuña, Mac Allister, Alario, Kannemann, Rodríguez, González, Agüero

    Rozhodca: Matthew Conger (Nový Zéland).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Brazília bude hrať v tradičných žltých dresoch. Argentína v tmavomodrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali Brazílčania. Tí začínajú svoj prvý útok rozohrávkou spred vlastnej šestnástky za prakticky neexistujúceho presingu Argentínčanov.
     
    2
    Paredes ale i tak dokázal vystihnúť prihrávku Thiaga Silvu, našťastie pre obranu Brazílie nedokázal presne prihrať do šestnástky Messimu. „Kanárici“ po opätovnom zisku lopty otáčajú hru.
     
    3
    Brazílčania sa druhým pokusom o postupnú kombináciu dostali na polovicu Argentíny, který rozvíjajú prihrávkami po zemi svoj útok.
     
    4
    Ocampos vystihol prihrávku Williana v strede poľa, po prihrávke dozadu však odkopol obranca Foyth loptu len do napádajúceho Jesusa. Hrací predmet vráti do hry brankár Argentíny Andrada.
     
    5
    Po Andradom odkope prišiel v strede poľa o loptu Lautaro Martínez. Arthur potom posunul loptu dozadu na svojich spoluhráčov v obrane a Brazílčania znovu začínajú svoj útok ich rozohrávkou.
     
    6
    Brankár Andrada poriadne zariskoval, keď sa pokúsil o kľučku proti napádajúcemu Jesusovi vo vlastnom bránkovisku. Ten mu loptu vypichol, avšak len mimo jeho brány.
     
    7
    Úvod zápasu je zatiaľ veľmi opatrný a napriek tomu, že sa jedná o priateľský zápas, tak sa odohráva vo veľmi taktickom duchu. Loptu majú pod kontrolou Brazílčania, ktorí sa však dopredu veľmi neponáhľajú.
     
    8
    Paquetá vybojoval loptu po nákope Casemira na ľavom krídle, k centru do šestnástky Argentíny sa ale nedostal. Znovu tak musel loptu posunúť len dozadu a jeho spoluhráči kombinujú v strede poľa.
     
    9
    Penalta pre Brazíliu! Foyth sa nechal obrať o loptu Firminom, ktorý loptu prihral do šestnástky na Jesusa a toho pri jeho kľučke na pravú stranu podrazil vo vlastnej šestnástke už ležiaci Paredes.
    9. Leandro Paredes (ARG), Gabriel Jesus (BRA)
     
    10
    Gabriel Jesus (Brazília) vystrelil veľmi slabo po zemi mimo ľavej tyče argentínskej brány.
    10. Gabriel Jesus (BRA)
     
    11
    Alex Sandro vypichol čistým sklzom loptu prenikajúcemu Ocamposovi. Ten sa len ťažko zdvíha zo zeme, faul ale nezískal.
     
    12
    Faulovaný bol až Lionel Messi, ktorý získava pre Argentínu pokutový kop! Messiho prienik z pravej strany ukončil podrazením vo vlastnej šestnástke Alex Sandro.
    12. Alex Sandro (BRA), Lionel Messi (ARG)
     
    13
    Slabú strelu Lionela Messiho po zemi do ľavej strany vyrazil brankár Alisson Becker!
     
    13
    Argentína dala gól!
    LIONEL MESSI otvára skóre! Jeho zle kopnutú penaltu do ľavej strany síce brankár Alisson Becker vystihol, lopta sa však po zákroku gólmana Liverpoolu odrazila k Messimu, ktorý ju dorazil do odkrytej brazílskej brány.
    13. Lionel Messi (ARG) - 0:1
     
    16
    Brazílčania sú po inkasovanom góle zjavne trochu v šoku a iniciatíva je v tejto chvíli jasne na kopačkách Argentíny, ktorá drží loptu pevne pod svojou kontrolou v strede poľa.
     
    17
    Center Lautara Martíneza z pravej strany zrazil Alex Sandro na rohový kop. Ten rozohral na krátko Lo Celso, následný center jeho spoluhráča však doletel len k Thiagovi Silvovi.
     
    19
    Až teraz sa dostali Brazílčania k lopte, Argentínčania sa ale rýchlo zoradili na vlastnej polovici a Brazília tak musí útočiť „do plných“.
     
    20
    Arthur sa pokúsil zaskočiť obranu Argentíny nákopom na rozbehnutého Firmina, pred ním však loptu chytil pripravený brankár Andrada.
     
    21
    Hra sa začína trochu kúskovať. Po niekoľkých tvrdších súbojoch, predovšetkým na brazílskej polovici, majú loptu žltí, znovu sa ale nedokážu dostať natrvalo na argentínsku polovicu.
     
    22
    Prvú žltú kartu zápasu za šliapnutie na nohu prenikajúceho Paredesa dostáva Casemiro (Brazília).
     
    23
    Paredes ešte musel byť ošetrený, bude ale našťastie v poriadku. Messi si už pripravuje loptu na rozohrávku priameho kopu z pravej strany.
     
    24
    Messimu sa center vôbec nevydaril a loptu poslal napresným nákopom priamo za bránkovú čiaru.
     
    25
    Argentínčania však získali ďalší priamy kop po ďalšom faule Casemira na Ocamposa. Ani tentokrát sa však Messimu priamy kop nevydaril a center na prednú tyč Brazílčania bez problémov odkopli.
     
    26
    Willian zaviezol loptu na polovicu Argentíny, tam ju však jeho spoluhráči stratili. Danilo potom šliapol na nohu Lo Celsovi.
     
    27
    Žltú kartu za tento „šlapák“ na Lo Celsa dostáva Danilo (Brazília). Lo Celso je našťastie v poriadku a nepotreboval ani ošetrenie.
     
    29
    Willian prešprintoval argentínskeho obrancu na ľavom krídle a prihral presne do stredu šestnástky na Firmina, ktorý loptu posunul za seba na Paquetu. Ten vystrelil z prvej mimo Andradovej brány.
     
    30
    De Paulov center z pravej strany odvrátil Thiago Silva len na hranicu šestnástky k Messimu, ktorého strelu obranca Brazílie Militao na poslednú chvíľu zrazil aspoň na rohový kop.
     
    31
    Lo Celsov center brazílska obrana vyriešila a následný Messiho nákop do šestnástky nebol presný a skončil až za bránkovou čiarou.
     
    32
    Brazílčania sa snažia otočiť hru a zatlačiť Argentínčanov na ich polovicu. Podarilo sa im to a po faule Paredesa na Paquetu získavajú priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    33
    Willianov center odhlavičkoval Pezzella. Jesus sa potom pokúsil získať ďalšiu penaltu po zákroku obrancu pri jeho prieniku, hlavný rozhodca ale necháva hru pokračovať ďalej.
     
    35
    Brazílčania však teraz dostávajú Argentínčanov pod solídny tlak. Všetci hráči „Albiceleste“ okrem Messiho sú zoradení pred vlastnou šestnástkou a snažia sa pokryť všetky voľné priestory.
     
    36
    Danilo sa po prihrávke Arthura dostal k centru z pravej strany, jeho nákop sa ale nečakane zakrútil smerom k argentínskej bráne a len tesne ju minul.
     
    37
    Brazílčania sa po odkope Andradu od jeho brány znovu dostali k lopte a znovu sa tlačia na argentínsku polovicu.
     
    38
    Cez dobre organizovanú obranu sa však Brazílčania zatiaľ dostávajú veľmi ťažko. Argentínčania ich v posledných minútach nepúšťajú ani len k strelám z väčšej vzdialenosti.
     
    39
    Casemiro obral o loptu Paredesa a rozbehol sa dopredu. Pred argentínskou šestnástkou potom trochu zazmätkoval a namiesto prihrávky do voľného priestoru zvolil kľučku, pri ktorej o loptu prišiel.
     
    40
    Brazílčania však znovu loptu rýchlo získali naspäť, tentoraz ich ale napádajúci Argentínčania vytlačili až pred ich šestnástku.
     
    41
    Argentínčania získali na dlhšiu dobu loptu až po nepresnom odkope brankára Alissona Beckera. Lautaro Martínez sa potom pokúsil o kolmicu na rozbehnutého Tagliafica, ten však loptu nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    43
    Žltú kartu za šliapnutie zozadu na nohu Casemira dostáva Rodrigo De Paul (Argentína).
     
    44
    Tempo hry s blížiacim sa záverom prvého polčasu postupne upadá. Loptu majú pod kontrolou Argentínčania, ktorí si ju ale prihrávajú len na vlastnej polovici.
     
    45
    Brankár Andrada katastrofálnou rozohrávkou prihral loptu voľnému Paquetovi, ktorý však zaváhal a nepresnou prihrávkou na Williana prihral naspäť Argentínčanom.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45+1
    Messi utiekol v strede poľa Militaovi a takmer osamotený sa rozbehol smerom k brazílskej bráne. Napokon zakončoval z hranice pokutového územia, strela sa mu však veľmi nevydarila a pokus po zemi chytil bez väčších problémov brankár Alisson Becker.
     
    45+2
    Prvý polčas končí ofsajdom Casemira.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas nepriniesol žiadny strhujúci futbal. Hneď v úvodnej štvrťhodine mali oba tímy penalty, ani jedna však nebola premenená. Jesus minul bránu, na opačnej strane však dokázal Messi po Alissonovom zákroku loptu doraziť do siete. Následne sme videli už len dva zaujímavejšie momenty – Danilov center, ktorý sa nečakane zakrútil smerom k argentínskej bráne, a Messiho únik v nadstavenom čase. Uvidíme, ako zareagujú Brazílčania na tento vývoj v druhom polčase, v tom prvom totiž nedokázali zo svojej územnej prevahy vyťažiť takmer nič.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 69 % : 31 %
    Strely na bránu: 1:3
    Strely mimo: 2:0
    Rohy: 0:2
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 8:16
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:07.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Lucas Paquetá, prichádza Philippe Coutinho.
     
    47
    Brazílčania rýchlo obrali rozohrávajúcich Argentínčanov o loptu, prvý útok „kanárikov“ v druhom polčase ale skončil po nepresnej prihrávke Casemira do autu.
     
    48
    Argentínčania tak odpovedajú svojou útočnou akciou. Po krátkom pobyte na útočnej polovici ich vytlačili Brazílčania naspäť za stredovú čiaru, o loptu ich ale obrať nedokázali.
     
    49
    De Paul peknou prihrávkou na pravé krídlo vysunul Ocamposa, ktorého center však bez väčších problémov chytil brankár Brazílie Alisson Becker.
     
    50
    Po Alissonovom odkope sa Argentínčania znovu dostali k lopte. V druhom polčase sú zatiaľ aktívnejším tímom.
     
    51
    Messiho kolmicu na Lautara Martíneza zastavil Militao. Casemiro potom nakopol loptu na rozbehnutého Jesusa, ktorý pripravil pozíciu na strelu Willianovi. Ten sa dral do pravej strany, v súboji o loptu však spadol na Otamendiho, ktorému zaľahol rameno.
     
    52
    Otamendi odcháza v sprievode lekárov za autovú čiaru a uvidíme, či sa vráti do hry. Tá pokračovala akrobatickým odkopom lopty Danila pred rozbehnutým Lo Celsom.
     
    54
    Tempo hry však v druhom polčase nie je veľmi vysoké. Brazílčania sa veľmi pomalou kombináciou dostali na útočnú polovicu, kde po faule na Arthura získali priamy kop z ľavej strany.
     
    55
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Arthur, prichádza Fabinho.
     
    56
    Coutinhov center zo štandardky odhlavičkoval Otamendi, v následnom súboji o loptu však podrazil na opačnej strane Tagliafica striedajúceho Fabinha.
     
    57
    Coutinho rozohral i túto štandardku, jeho center však hneď na prednej tyči odkopol na rohový kop Paredes.
     
    58
    Po Coutinhovom centri, tentokrát od rohovej zástavky, spadol v súboji s Paredesom pri nábehu na nákop Casemiro. Napriek protestom Brazílčanov sa penalta kopať nebude.
     
    59
    Striedanie v tíme Argentína: z ihriska odchádza Giovani Lo Celso, prichádza Marcos Acuña.
     
    60
    Foyth prihrávkou na pravú stranu pokutového územia našiel Ocamposa, ktorý vystrelil i z ostrého uhla cez Sandra. Jeho pokus nebol vôbec márny, skončil však tesne nad brvnom Alisssonovej brány.
     
    61
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Williana v strede poľa dostáva Nicolás Tagliafico (Argentína).
     
    63
    Hra sa trochu zasekla v strede poľa. Ani jeden z tímov nie je schopný získať loptu na dlhšiu dobu pod svoju kontrolu.
     
    64
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Alex Sandro, prichádza Renan Lodi.
     
    64
    Žltú kartu za podrazenie a kopnutie do nohy Messiho dostáva Éder Militao (Brazília). Priamy kop pre Argentínu zo zaujímavej streleckej pozície, odkiaľ je Messi schopný skórovať.
     
    66
    Lionel Messi zakrútil loptu tak, že padala pod brvno a Alisson Becker musel túto strelu vyraziť nad svoju bránu.
     
    67
    Po rohovom kope sa pretlačil k lopte v strede brazílskej šestnástky Pezzella, loptu ale nedokázal dobre zasiahnuť a slabú strelu chytil brankár Alisson.
     
    68
    Casemiro výbornou prihrávkou na ľavé krídlo vysunul k šestnástke Argentíny Renana Lodiho, ktorého tečovaný center chytil brankár Andrada.
     
    69
    Na opačnej strane si spracoval výkop brankára Andradu Messi a Argentínčana stiahol viacmenej zápasníckym chvatom k zemi Thiago Silva. Ďalší priamy kop pre Messiho, tentoraz z pravej strany a bližšie k bráne.
     
    70
    Messiho strelu k bližšej tyči chytil pripravený brankár Alisson Becker. Ten chcel rýchlo rozohrať na svojich spoluhráčov, Argentínčania už sú však zoradení na vlastnej polovici.
     
    71
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Gabriel Jesus, prichádza Richarlison.
     
    71
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Willian, prichádza Rodrygo.
     
    Rodrygo práve nastupuje k svojmu prvému seniorskému reprezentačnému zápasu.
     
    73
    Žltú kartu za podrazenie Fabinha v stredovom kruhu dostáva Leandro Paredes (Argentína).
     
    74
    Striedanie v tíme Argentína: z ihriska odchádza Lucas Ocampos, prichádza Nicolás González.
     
    75
    Striedajúci González sa hneď zapojil do hry, keď hlavičkou v páde zasiahol center Tagliafica z ľavej strany. Brankár Alisson bol na mieste a loptu chytil.
     
    76
    Argentínčania však pokračujú v tlaku. Paredes tvrdo vystrelil zo strednej vzdialenosti a strelu pod brvno musel Alisson Becker vyraziť na rohový kop.
     
    77
    Center Argentíny z rohu odhlavičkovala brazílska obrana a s následným Paredesovým centrom si poradil Rodrygo, ktorý ho zrazil na rohový kop.
     
    78
    Messi sa pokúsil o individuálny prienik z pravej strany, Casemiro mu však loptu vypichol. Tá sa potom odrazila k Acuñovi, ktorý tvrdou strelou z prvej poslal loptu nad brazílsku bránu.
     
    79
    De Paulov center z pravej strany netrafil v šestnástke úplne voľný Lautaro Martínez a následnú tvrdú strelu Acuñu zrazil mimo svojej brány Casemiro.
     
    80
    Po rohovom kope sa na zadnej tyči dostal k odrazenej lopte po slabej hlavičke Militaa Lautaro Martínez, z vyloženej pozície z pravej strany ale vypálil vysoko nad.
     
    83
    Striedanie v tíme Argentína: z ihriska odchádza Leandro Paredes, prichádza Guido Rodríguez.
     
    83
    Brazílčania začínajú budiť trochu dojem, že im dochádzajú sily. Len s veľkými ťažkosťami sa dostávajú k lopte a na útočnej polovici už neboli poriadne dlho.
     
    84
    Militao zablokoval Messiho strelu a k odrazenej lopte sa znovu dostal Lautaro Martínez, ktorého pokus zablokoval pre zmenu Thiago Silva.
     
    85
    Messi ideálnym centrom na zadnú tyč hľadal Otamendiho, ktorému pred odkrytou brazílskou bránou chýbali centimetre na to, aby loptu zblízka usmernil do siete.
     
    86
    Striedanie v tíme Brazília: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Wesley.
     
    87
    Argentína pokračuje v tlaku. Tím písaný v dnešnom zápase ako hosťujúci s prehľadom kontroluje hru, ktorá sa odohráva v posledných cca 10 minútach takmer výhradne pred brazílskou šestnástkou.
     
    88
    Striedanie v tíme Argentína: z ihriska odchádza Lautaro Martínez, prichádza Lucas Alario.
     
    89
    Brazílčania vytlačili svojho súpera až na jeho polovicu, o loptu ho ale obrať nedokázali. Brankár Andrada s prehľadom rozohráva loptu naspäť na polovicu Brazílie.
     
    90
    Striedanie v tíme Argentína: z ihriska odchádza Rodrigo De Paul, prichádza Nicolás Domínguez.
     
    90
    Bude sa hrať ešte päť minút.
     
    90+1
    Brazílčania konečne zaútočili a získali rohový kop. Center letel na Thiaga Silvu, ktorý sa zrazil hlavou s Gonzálezom. Obaja hráči zostávajú ležať na trávniku a musia byť ošetrení.
     
    90+2
    Obaja hráči sú napokon v poriadku. Coutinhov center tentokrát odhlavičkoval Foyth a Otamendiho potom v súboji o loptu fauloval Renan Lodi.
     
    90+3
    Brankár Argentíny Andrada pri rozohrávke po tomto faule poriadne naťahoval čas, napriek protestom Brazílčanov sa to ale zaobišlo bez karty. Gólman Argentíny nakoniec loptu odkopol do autu.
     
    90+4
    Nákop Militaa na Richarlisona nedokázali útočník Brazílie spracovať a loptu chytil až brankár Andrada. Ten loptu zaľahol a znovu získal pre Argentínu niekoľko sekúnd.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Argentína predviedla v druhom polčase omnoho aktívnejší výkon ako v prvom dejstve a svoj náskok, získaný gólovou dorážkou Messiho po jeho vlastnej nepremenenej penalte, udržala. Argentínčania si chvíľami vypracovali až drvivý tlak, svoje šance na druhý gól však využiť nedokázali. Naopak, Brazílčanov nepustili prakticky do ničoho nebezpečného a tí za celý zápas vystrelili na Andradovu bránu jedinýkrát. Už piatykrát za sebou tak odchádzajú z trávnika bez výhry a od Copa América nedokázali vyhrať ani jeden zápas. Argentínčania sú na tom opačne a od juhoamerického šampionátu ešte neprehrali.
     
    Držanie lopty: 65 % : 35 %.
    Strely na bránu: 1:8.
    Strely mimo: 3:3.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 15:26.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:06:47)

    Michal Sadlek

    Góly: 13. Messi

    Karty:   22. Casemiro (BRA), 27. Danilo (BRA), 64. Militao (BRA) – 43. Paul (ARG), 61. Tagliafico (ARG), 73. Paredes (ARG)

    Nepremenená penalta: 10. Jesus (BRA), mimo – 13. Messi (ARG), brankár A. Becker zneškodnil


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:26.
    Brazília: A. Becker – Danilo, Militao, Thiago Silva (C), Sandro (64. Renan Lodi) – Arthur (55. Fabinho), Casemiro (86. Wesley), Paquetá (46. Coutinho) – Jesus (71. Richarlison), Firmino, Willian (71. Rodrygo)
    Náhradníci: Fuzato, Santos – Marquinhos, Richarlison, Coutinho, Felipe, Douglas Luiz, Renan Lodi, Fabinho, Wesley, Rodrygo, Emerson

    Argentína: Andrada – Foyth, Otamendi, Pezzella, Tagliafico – Ocampos (74. González), De Paul (90. Domínguez), Paredes (83. Rodríguez), Lo Celso (59. Acuña) – Messi (C), L. Martínez (88. Alario)
    Náhradníci: Musso, E. Martínez – Dybala, Domínguez, Saravia, Acuña, Mac Allister, Alario, Kannemann, Rodríguez, González, Agüero

    Rozhodca: Matthew Conger (Nový Zéland)

    Diváci: 22 541