Michalovce – Košice 2:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Budapešť – HC Slovan 1:5 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Trenčín – B. Bystrica 2:1 (po pr.) | Miškovec – Detva 2:3 (2:3 po s.n.)
koniec
HK Poprad
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 15.11.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Poprad dal gól!
    Domácim sa predsalen podarilo dotiahnúť na svojho súpera, avšak na vyrovnanie im veľa času neostáva. Úspešným strelcom sa stáca MIROSLAV PREISINGER, ktorému sekundoval Lukáš Kozák spoločne s Michaelom Vandasom. Stav stretnutia je 2:3! Asistencie: Lukáš Kozák, Michael Vandas.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú posledné dve minúty.
     
    52:01
    Poprad dal gól!
    Patrik Romančík našiel svojho premožiteľa. Jeho meno je LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý svojím presným zásahom dal Popradu nádej na lepší výsledok. Stav stretnutia je 1:3! Asistencie: Michael Vandas, Miroslav Preisinger.
     
    48:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mário Kurali prihral puk na hokejku RICHARDA HUNU, ktorý zbytočne nešpekuloval a poslal puk smerom k bránke. Ten si našiel cestu až za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 0:3! Asistencia: Mário Kurali.
     
    35:14
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Daniel Brejčák – 2 min., zovretie puku).
     
    29:01
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Samuel Takáč – 2 min., hákovanie).
     
    28:59
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Lukáš Handlovský, ktorý sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého však prekonať nedokázal. Nasleduje vhadzovanie v útočnom pásme Popradu.
     
    27:49
    Matej Paločko sa dostal do dobrej streleckej pozície, ale prekonať gólmana sa mu nepodarilo. Jeho strelecky pokus, ktorý smeroval k ľavej tyčke úspešny nebol.
     
    23:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia dokázali po šikovnej kombinácií využiť presilovú hru, a tak navýšiť svoj náskok nad dnešným súperom. O presný zásah sa postaral MAROŠ PIATKA, ktorému prihrával Martin Kriška a Marcel Petran. Stav stretnutia je 0:2!
     
    22:06
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Peter Bjalončík – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    12:08
    Petr Ulrych skúsil strelecké šťastie strelou od modrej čiary. Romančík stihol puk vyraziť. K dorážke sa dostal Samuel Takáč, ktorý taktiež neprekonal dobre chytajúceho Romančíka.
     
    11:03
    Ján Ťavoda zakončil z väčšej vzdialenosti. Romančík puk vyrazil len pred seba, kde si k dorážke nakorčuloval Miroslav Preisinger. Jeho následný pokusbol taktiež neúspešný.
     
    09:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia dokázali prežiť hru v oslabení a o minútu neskôr dokonca skórovali. O presný zásah sa postaral LUKÁŠ LUNTER, ktorému asistoval Vladimír Vybiral. Stav stretnutia je 0:1!
     
    06:17
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš ( – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    01:48
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ján Ťavoda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 53. Handlovský (Vandas, Preisinger), 60. Preisinger (Kozák, Vandas) – 10. Lunter (Vybiral), 24. Piatka (Kriška, Petran), 49. Huna (Kurali)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvatal) – Brejčák, Kozák, Ulrych, Erving, Ťavoda, Fabian, Magovac – Vandas, Preisinger, Handlovský – Svitana, Zagrapan, Takáč – Kunrik, Bjalončík, Mlynarovič – Nespala, Paločko, Dzivjak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Petran, Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík – Sukeľ, Piatka, Kriška – Vybiral, Oško. Lunter – Nechaj, Uhrík, Michalík – Huna Ri., Hunna Ró., Huna Ru.

    Rozhodca: Štefik, Juhász – Soltész, Konc ml.