Tampa Bay – NY Rangers 9:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 3:4 (kon.) | Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.)
Minnesota – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 3:5 (kon.) | LA Kings – Detroit 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Los Angeles Kings
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
cz Piatok 15.11.2019, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:23 Alex IAFALLO - 3:2
     
    60:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí vyhrávají tento zápas, tvrdá rána Doughtyho od modré čáry se odrazila od mantinelu za brankou do pozice, kde byl volný ALEX IAFALLO. Jeho dorážka byla přesná. Druhý bod z tohoto zápasu pro Kings. Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    58:12 Adrian KEMPE - 2:2
     
    58:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, domácí už při hře bez brankáře srovnávají. Střelu Ryana vyrazil brankář před sebe, a pak dorážel ADRIAN KEMPE. Asistence: Matt Roy a Anže Kopitar.
    42:58 Tyler BERTUZZI - 1:2
     
    42:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek otáčí vývoj zápasu a dostává se do vedení. Po pěkné kombinaci našel Larkin před brankou najetého TYLERA BERTUZZIHO, jehož rána nebyla nejpovedenější, ale kotouč vzduchem doplachtil až do brány. Asistence: Dylan Larkin a Anthony Mantha.
    24:36 Tyler BERTUZZI - 1:1
     
    24:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek vyřešil situaci dva na jednoho výborně. Anthony Mantha našel TYLERA BERTUZZIHO, který si zpracoval kotouč a poslal jej přesně pod horní tyčku. Asistence: Anthony Mantha.
    05:47 Anže KOPITAR - 1:0
     
    05:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, první střelu odrazila branková konstrukci z brankáři, který nevěděl, kde je puk. Kotouč dojel a snadno dorazil za brankovou čáru neobsazený ANŽE KOPITAR. Asistence: Alex Iafallo a Sean Walker.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 6. Kopitar (Iafallo, Walker), 59. A. Kempe (Roy, Kopitar), 61. Iafallo (Doughty, Kopitar) – 25. Bertuzzi (Mantha), 43. Bertuzzi (D. Larkin, Mantha)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Martinez, Doughty, B. Hutton, Walker, Roy, J. Ryan – Iafallo, Kopitar, D. Brown – J. Carter, Amadio, Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Luff, Prochorkin, Clifford.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Bowey, Green, Biega, Cholowski, Ericsson, McIlrath – Bertuzzi, D. Larkin, Mantha – Fabbri, Filppula, Athanasiou – Perlini, Nielsen, Erne – Helm, Ehn, Smith.

    Rozhodca: O'Rourke, Dwyer – Berg, Nansen

    Diváci: 16.871