Tampa Bay – NY Rangers 9:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 3:4 (kon.) | Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.)
Minnesota – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
Anaheim – San Jose 3:5 (kon.) | LA Kings – Detroit 3:2 (po pr.)
koniec
Anaheim Ducks
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
San Jose Sharks
cz Piatok 15.11.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Logan COUTURE - 3:5
     
    59:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE vybojoval puk a zamířil si to k brance Anaheimu. John Gibson byl již na cestě na střídačku, tak se ještě musel rychle vrátit zpět, před najíždějícím útočníkem San Jose couval, čehož Couture využil ke střele mezi betony, gólman neměl šanci zasáhnout. Bez asistence.
    55:50 Max JONES - 3:4
     
    55:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nešťastný Radim Šimek (San Jose) bránil MAXE JONESE, jehož střelu poté levou rukou nešťastně tečuje, na což již gólman San Jose nestihl zareagovat a je to pouze o gól. Asistence: Carter Rowney a Sam Steel.
    50:32 Evander KANE - 2:4
     
    50:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Při vlastním oslabení pláchal dvojice Logan Couture a EVANDER KANE. Ondřej Kaše už neměl sílu dostihnout Kaneho, který, po parádní přihrávce Coutureho z levé strany, poslal lehkou tečí puk do branky Anaheimu. Asistence: Logan Couture.
    48:05 Brent BURNS - 2:3
     
    48:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS zaskočil všechny, když si navedl puk do mezikruží, vypadalo to, že bude přihrávat, ale místo toho švihem vypálil a poslal puk neomylně do branky. Asistence: Evander Kane a Erik Karlsson.
    38:28 Tomáš HERTL - 2:2
     
    38:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už to neplatí, domácí nevedou, hosté opět vyrovnávají! A nutno dodat – ještě štěstí, že má San Jose TOMÁŠE HERTLA! Český forvard se dostal ke střele z pravého kruhu pro vhazování a krásnou střelou vymetl vzdálenější růžek domácí branky. Asistence: Timo Meier a Brent Burns.
    33:00 Jakob SILFVERBERG - 2:1
     
    33:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell (Anaheim) vypálil od modré, Jones puk neměl pod kontrolou, za jeho záda ho dorazil důrazný JAKOB SILFVERBERG. Asistence: Adam Henrique a Rickard Rakell.
    07:04 Tomáš HERTL - 1:1
     
    07:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec rozhodčí gól uznal, TOMÁŠ HERTL si tak připisuje první gól v tomto zápase, kterým hosté vyrovnávají na 1:1. Asistence: Barclay Goodrow a Timo Meier.
    01:09 Rickard RAKELL - 1:0
     
    01:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Radim Šimek (San Jose) chybuje v rozehrávce, puk získává RICKARD RAKELL, který si z pravé strany sjel blíže k brance a právě přes českého obránce posílá puk do vzdálenějšího růžku branky San Jose. Asistence: Jakob Silfverberg.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 2. Rakell (Silfverberg), 33. Silfverberg (Henrique, Rakell), 56. Jones (Rowney, Steel) – 8. Hertl (Goodrow, Meier), 39. Hertl (Meier, Burns), 49. Burns (E. Kane, E. Karlsson), 51. E. Kane (Couture), 60. Couture


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Fowler, Mahura, Gudbranson, Guhle, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf, O. Kaše – Rakell, Henrique, Silfverberg – Jones, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – R. Šimek, Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Prout – E. Kane, Couture, Labanc – Meier, Hertl, Goodrow – Sörensen, J. Thornton, Marleau – Radil, Gambrell, M. Karlsson.

    Rozhodca: Pollock, Kozari – Baker, Knorr

    Diváci: 16 007