Poruba 2011 – Nitra 2:4 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HK Nitra
cz Štvrtok 14.11.2019, 18:00 • RT TORAX ARENA • Visegrádský pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Nitra právě vstřelila branku!
    Po buly další střela k druhé tyči v podání SAMUELA BUČKA, který dává Nitře skvělou pozici do odvety, která se odehraje v úterý 19. listopadu. Asistence: Kenney Morrison a Kale Kerbashian.
     
    37:15
    Nitra právě vstřelila branku!
    SAMUEL BUČEK využívá početní výhodu střelou nad ledem. Asistence: Kale Kerbashian a Judd Blackwater.
     
    29:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK SLAVÍK prostřelil vše před sebou! Odražený puk po další střele Nejezchleba z osy hřiště míří přesně na střed brány Nitry a nejen že využívá přesilovku, ale také vyrovnává. Asistence: Richard Nejezchleb a Petr Obdržálek.
     
    19:31
    Nitra právě vstřelila branku!
    Střela LANE SCHEIDLA k první tyči vyjetému Foltánovi prošla kolem lokte. Asistence: Samuel Buček.
     
    17:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Puk se odrazem od mantinelu dostal za obranu Nitry a Porubským se nabízela rychlá útočná akce, kterou střelou z dálky ukončil vyrovnávacím gólem JAN HUDEČEK. Asistence: Tomáš Gřeš a Marek Sikora.
     
    14:09
    Nitra právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok a následná jízda dva na jednoho, kterou autor gólu PATRIK KOYŠ vyřešil s Bučkem krátkými nahrávkami až střelou do odkryté poloviny brány. Asistence: Samuel Buček.

    Gabriela Juříková

    Góly a asistencie: 18. Hudeček (Gřeš, Sikora), 30. Slavík (Nejezchleb, Obdržálek) – 15. Koyš (Buček), 20. Scheidl (Buček), 38. Buček (Kerbashian, Blackwater), 60. Buček (Morrison, Kerbashian)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Dluhoš, Urbanec, Slavík, Husák, Pastor, Dundáček, Šendera, Rudl – Sikora, Hudeček, Gřeš – Szturc, Obdržálek, Hlinka – Kanko, Zdeněk, Káňa – Nejezchleb, Jáchym, Špaček
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Morrison, Olsen, Rácz, Nemec, Rais Hrušík, Štefanka – Blackwater, Kerbashian, Schleidl – Koyš, Buček, Kollár – Fominykh, Csányi, Šimun – Minárik, Čaládi, Rác

    Rozhodca: Fiala, Cabák – Vengřín, Kořistka