Čerepovec – Omsk 1:5 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Novgorod – Novosibirsk 6:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 2:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
Riga – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Štvrtok 14.11.2019, 17:00 • Nagorny Arena, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Damir ŽAFJAROV - 6:2
     
    59:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Kosmeticky upravit skóre ještě stihl DAMIR ŽAFJAROV. Při dvojnásobné přesilovce obdržel přihrávku u pravé tyče, odkud trefil díru nad Säteriho levým ramenem. Vítězné oslavy tak mohou v Nagorny Areně propuknout naplno! Asistence: Jordan Schroeder.
    56:24 Stanislav BOČAROV - 5:2
     
    56:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V oslabení se dostal do úniku STANISLAV BOČAROV a brankáře přelstil bekhendovou kličkou. O osudu utkání je tak pravděpodobně rozhodnuto. Asistence: Quinton Howden.
    47:13 Stanislav BOČAROV - 4:2
     
    47:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo odskakuje na rozdíl dvou tref! Přečíslení dva na jednoho bylo vyřešeno žabkou, kterou STANISLAV BOČAROV jako mávnutím kouzelného proutku proměnil v gól na 4:2. Asistence: Daniil Iljin.
    32:03 Daniil ILJIN - 3:2
     
    32:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DANIIL ILJIN převzal na modré čáře přihrávku do jízdy a po levé dálnici se projel až před Säteriho. Vracející se Morozov svému soupeři vůbec nestačil, takže Iljin měl dost času na to, aby střelou k bližší tyči poslal svůj celek podruhé do vedení. Asistence: Danil Verjajev.
    24:08 Jukka PELTOLA - 2:2
     
    24:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ve vedení však Nižnij Novgorod dlouho nevydržel. JUKKA PELTOLA si přijel pro přihrávku z druhé vlny a proti jeho ráně se Lindbäck ke své pravé tyči nestihl přesunout včas. Asistence: Nikolaj Timašov a Mikael Ruohomaa.
    23:23 Denis BARANCEV - 2:1
     
    23:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj ve svůj prospěch! DENIS BARANCEV obdržel přihrávku zprava a pohotovou střelou zblízka upravil skóre na 2:1. Asistence: Andrej Belevič a Sergej Gončaruk.
    11:17 Jordan SCHROEDER - 1:1
     
    11:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po zámořské spolupráci je přeci jen vyrovnáno! Vteřinu před vypršením přesilovky skóroval z předbrankového prostoru JORDAN SCHROEDER, jemuž tam geniální bekhendovou přihrávku poslal Rattie. Asistence: Ty Rattie.
    03:53 Mikael RUOHOMAA - 0:1
     
    03:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    V Nagorny Areně nastalo hrobové ticho! MIKAEL RUOHOMAA si sjel od pravého hrazení na střed osy hřiště a povedenou střelou švihem kolem Lindbäckovy lapačky otevřel zápasové skóre. Asistence: Andrej Jermakov a Jukka Peltola.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 12. Schroeder (Rattie), 24. Barancev (Belevič, Gončaruk), 33. Iľjin (Veriajev), 48. Bočarov (Iľjin), 57. Bočarov, 60. Žafiarov (Schroeder) – 4. Ruohomaa (Jermakov, J. Peltola), 25. J. Peltola (Timašov, Ruohomaa)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Volčenkov, Aliajev, Minejev – Schroeder (A), Rattie, Žafiarov – Šenfeld, Q. Howden, Varnakov (A) – Iľjin, Bočarov, Veriajev – Gončaruk, Urakov, Belevič.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, K. Alexejev, Jokipakka, Loginov (C), Timašov, Ilja Morozov, Jefremov, Demidov – Michajlov, Sajustov, Šarov – Milovzorov (A), Ruohomaa, J. Peltola (A) – Česalin, V. Komarov, Romancev – Pervušin, Torčeňuk, A. Jakovlev.

    Rozhodca: Sidorenko, Hribik – Nikolajev, Šeljanin

    Diváci: 5 200