Čerepovec – Omsk 1:5 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Novgorod – Novosibirsk 6:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 2:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
Riga – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
6:3 (3:0, 3:0, 0:3)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Štvrtok 14.11.2019, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Ildar ŠIKSATDAROV - 6:3
     
    57:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    No vida, kdo by ještě před malou chvílí čekal, že si domácí hokejisté vyslouží od svých fanoušků pískot! ILDAR ŠIKSATDAROV už neměl kudy projít, a tak v pravém kruhu přenechal puk Padakinovi. Ten mu ho vrátil přihrávkou na zadní tyč a přesunující se Lazušin už nestačil nijak zasáhnout. Asistence: Pavel Padakin
    55:49 Jacob BERGLUND - 6:2
     
    55:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou neutichající aktivitu odměněni druhým snížením původně šestigólové ztráty! Aťušov po nahrávce Enlunda okamžitě nahazoval puk do předbrankového prostoru a tam ho za Lazušina uklidil další švédský útočník JACOB BERGLUND. Asistence: Vitalij Aťušov, Jonas Endlund.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikita Čerepanov – 2 min., faul kolenem).
    45:38 Zack MITCHELL - 6:1
     
    45:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Alexandr Lazušin si z tohoto duelu čisté konto neodnese! Po přihrávce Whitea ze zadního mantinelu jej pohotovou ranou z pravého kruhu prostřelil zámořský útočník ZACK MITCHELL. Asistence: Matt White, Pavel Porjadin.
     
    44:55
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Roman Savčenko – 2 min., podrážení).
    36:34 Grigorij DENISENKO - 6:0
     
    36:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Muži v červenomodrých dresech využívají přesilovku a vedou již 6:0! Denis Alexejev udržel puk u pravého mantinelu a posunul ho na GRIGORIJE DENISENKA, který se přesunul před branku a bekhendem překonal Barulina střelou nad lapačku. Asistence: Denis Alexejev, Alexandr Svitov.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Volgin – 2 min., držení).
     
    34:56
    Střídání v týmu Neftěchimik Nižněkamsk: ze hřiště odchází Alexandr Šaryčenkov, přichází Konstantin Barulin.
    34:56 Anton LANDER - 5:0
     
    34:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv zvyšuje náskok už na rozdíl třídy! Pääjärvi na pravém křídle přenechal puk Kronwallovi, který se s ním vydal až do mezikruží. Šaryčenkov střelu domácího kapitána vyrazil, ale nadvakrát dorážející ANTON LANDER už ho s přehledem pokořil. Asistence: Staffan Kronwall, Magnus Pääjärvi.
    32:33 Jakub NAKLÁDAL - 4:0
     
    32:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Do konce utkání zbývá ještě hafo času, ale i tak si troufám říci, že o jeho vítězi už je definitivně jasno! JAKUB NAKLÁDAL sledoval počínání svých spoluhráčů před Šaryčenkovem. Kronwall mu ve finále kotouč půjčil a český obránce prudkou ranou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Staffan Kronwall, Daniil Apalkov.
     
    20:31
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Svitov – 2 min., podrážení).
    18:37 Denis ALEXEJEV - 3:0
     
    18:37
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí gól a jen potvrzují dominantní výkon v první třetině. Kovalenko z pravého mantinelu posunul puk do kruhu pro vhazování, odkud rychlým švihem vypálil DENIS ALEXEJEV a Šaryčenkov ani nestihl pořádně zareagovat. Asistence: Nikolaj Kovalenko, Roman Savčenko.
    13:44 Anton LANDER - 2:0
     
    13:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se na několik desítek vteřin usadili v útočném pásmu a z velkého tlaku vytěžili trefu na 2:0! Po nástřelu z dílny Magnuse Pääjärviho dorazil kotouč za Šaryčenkova záda ANTON LANDER. Asistence: Magnus Pääjärvi, Jegor Averin.
     
    08:32
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Svitov.
    00:25 Stěpan SANNIKOV - 1:0
     
    00:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se už po půlminutě hry dostává do vedení! Iljenko chtěl vyjet zpoza branky před Šaryčenkova. Puk mu přitom utekl k STĚPANU SANNIKOVOVI a ten ho pohotově uklidil do sítě. Asistence: Arťom Iljenko, Alexandr Svitov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Sannikov (Iljenko, Svitov), 14. Lander (Pääjärvi, J. Averin), 19. Alexejev (Kovalenko, Savčenko), 33. Nakládal (Kronwall, Apalkov), 35. Lander (Kronwall, Pääjärvi), 37. Denisenko (Alexejev, Svitov) – 46. Z. Mitchell (White, Poriadin), 56. Berglund (Aťušov, Enlund), 58. Šiksatdarov (Padakin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Lazušin (Konovalov) – Nakládal, Kronwall (C), Savčenko, Čerepanov, M. Osipov, Rafikov, Sidorov – Sannikov (A), Svitov (A), Iljenko – J. Averin, Lander, Pääjärvi – Kudrjavcev, S. Da Costa, Denisenko – Kovalenko, Alexejev, Kajumov – Apalkov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Šaryčenkov (35. Barulin) – R. Murphy (A), Pajgin, Šaripzjanov, Bryncev, An. Sergejev (A), S. Zacharčuk (C), Aťušov, Volgin – Poriadin, Z. Mitchell, White – Chajrullin, P. Kulikov, Šiksatdarov – Enlund, Berglund, Padakin – Šafigullin, Šarifjanov, Denis Kazionov.

    Rozhodca: Fatejev, Judakov – Stroganov, Zacharov

    Diváci: 6 467