Čerepovec – Omsk 1:5 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 6:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Novgorod – Novosibirsk 6:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 2:5 (kon.) | D. Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
Riga – S.Moskva 3:1 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Avangard Omsk
cz Štvrtok 14.11.2019, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Sergej ŠIROKOV - 1:5
     
    58:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    K provedení samostatného nájezdu se nakonec postavil SERGEJ ŠIROKOV, který to udělal znamenitě. Forhendovou kličkou si totiž položil brankáře a poté se mu povedlo zasunout puk vedle betonu až od branky.
    38:13 Taylor BECK - 1:4
     
    38:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom hosté využívají další přesilovou hru! Vypadalo to na zbytečně dlouhou kombinaci, nicméně nakonec to na sebe vzal TAYLOR BECK, který si sjel až k pravému kruhu, odkud velice přesnou střelou zamířil ke vzdálenější konstrukci, na což byl brankář Chakimov krátký.
    Asistence: Vjačeslav Vojnov.
    32:36 Jegor MOROZOV - 1:3
     
    32:36
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí dočkali kontaktní branky! Avangard naprosto propadl ve středním pásmu, načež jsme sledovali přečíslení dvou na jednoho. Bobkov si s pokusem z bezprostřední blízkosti dokázal poradit, jenomže poté doslova dotlačil puk do branky agilní JEGOR MOROZOV.
    Asistence: Kyle Chipchura.
    21:46 Sven ANDRIGHETTO - 0:3
     
    21:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Čerepovci se totiž ihned po vhazování nepovedlo vyhodit puk, což bylo osudové. Najednou jsme sledovali zakončení u levé tyče, které sice nevyšlo, nicméně u opačné konstrukce byl připravený SVEN ANDRIGHETTO, kterému se povedlo poslat puk do opuštěné svatyně.
    Asistence: Sergej Šumakov, Rob Klinkhammer.
    05:25 Pavel DĚDUNOV - 0:2
     
    05:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Domácí obrana si nedokázala pohlídat naprosto volného PAVLA DĚDUNOVA, který sice s prvním pokusem neuspěl, avšak poté se ještě dostal k dorážce, kterou poslal přesně za záda domácího brankáře.
    Asistence: Igor Makarov, Ville Pokka.
    03:00 Igor MAKAROV - 0:1
     
    03:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do kýženého vedení se dostávají hosté! Avangard se totiž kostrbatým způsobem prodral do pásma, kde se k volnému puku dostal IGOR MAKAROV, který si sjel až před brankáře, kterého překonal střelou mezi betony.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 33. Morozov (Chipchura) – 3. I. Makarov, 6. Dedunov (I. Makarov, Pokka), 22. Andrighetto (Šumakov, Klinkhammer), 39. Beck (Vojnov), 59. Širokov (t.s.)


    Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (6. Chakimov) – Kudako, Provolnev, N. Chlystov, Kinrade, Chabarov, Chochlov, Sizov – Morozov, Jakimov (A), Kodola – Liška, Chipchura, Kapustin – Geraskin, Trubačov (C), Markovin – Gračjov, J. Bodrov, Monachov (A) – Kazakov.
    Avangard Omsk: Sudnicin (2. Bobkov) – Pokka, Bondarev, Franson (A), Vojnov, Martynov, Manuchov – Andrighetto, Semionov, Širokov (A) – Beck, Klinkhammer, Šumakov – A. Potapov, Stas (C), Dedunov – Košelev, Pjanov, I. Makarov.

    Rozhodca: Ansons, Kulakov – Viljugin, Šislo