Montreal – Columbus 3:2 (1:0 po s.n.) | Boston – Florida 4:5 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 0:4 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:4 (po pr.)
Vancouver – Nashville 5:3 (kon.) | LA Kings – Minnesota 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:3 (kon.)
koniec po predl.
New York Rangers
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
cz Streda 13.11.2019, 01:41 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Kaapo KAKKO - 3:2
     
    62:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nejprve se před branku proháčkoval Jevgenij Malkin, kterému byl puk na posledních chvíli vypíchnut, a tak se hra přelila na druhou stranu. Adam Fox vymyslel nádhernou přihrávku, po níž se KAAPO KAKKO nacházel před odkrytou brankou a rozhodl. Asistence: Adam Fox.
     
    59:58
    Bryan Rust převzal kotouč za brankou a okamžitě přihrál do nebezpečné pozice. Před branku si sjel z modré čáry Brian Dumoulin, jehož pokus po ledě vyrazil Alexandar Georgijev.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brian Dumoulin – 2 min., podrážení).
     
    53:50
    Na druhé straně mohl strhnout vedení na stranu Rangers Pavel Bučněvič, který si najel před branku a vystřelil. Jenomže Matt Murray se v brankovišti roztáhl a puk vyrazil.
     
    53:21
    Cink! Dominik Simon přihrál na modrou čáru, odkud kotouč putoval na levou stranu, odkud z jedné vypálil Bryan Rust, který orazítkoval bližší tyč!
     
    50:03
    Od modré čáry vystřelil Brian Dumoulin, jehož pokus byl sražený obráncem. K puku se probojoval Sam Lafferty, který bekhendem trefil jen brankářův beton. K dorážce z úhlu se ještě dostal Jared McCann, ale Alexandar Georgijev byl znovu na místě.
     
    49:12
    Za obranu si najel Bryan Rust, který nejprve musel zpracovat poskakující kotouč a poté trefil jen beton domácího gólmana, jenž se stává hrdinou okamžiku.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Nick Bjugstad – 2 min., podrážení).
     
    42:18
    Další zakončení vyslal od modré čáry John Marino, jehož pokus vyrazil Alexandar Georgijev před sebe. O dorážku se pokusil ještě Nick Bjugstad, ovšem opět trefil brankářův beton.
     
    39:27
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Marcus Pettersson, jehož pokus mezi kruhy tečoval Kaapo Kakko. Ovšem Alexandar Georgijev si černou gumu stejně našel a hrudí jí zastavil.
    32:33 Jared MCCANN - 2:2
     
    32:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají dost kostrbatou početní výhodu a vyrovnávají stav zápasu! Dominik Kahun hledal od branky mezi kruhy Dominika Simona, jenž černou gumu netrefil. Český útočník měl obrovskou porci štěstí, jelikož se puk od jeho nohy odrazil k JAREDU MCCANNOVI. Ten se nachází v posledních dnes ve výborné formě a znovu zaznamenal branku. Asistence: Dominik Simon.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Fox – 2 min., hákování).
     
    29:50
    Po pěkné kombinaci se u zadní tyče nacházel osamocený Pavel Bučněvič, který měl před sebou odkrytou branku. Ruský útočník v jasné pozici selhal a odmítl tak vrátit Rangers do dvoubrankového vedení.
     
    24:18
    Nepřesným pokusem od modré čáry se prezentoval Marcus Pettersson, hra se pak otočila a blízko druhému gólu v utkání byl Kaapo Kakko. Jeho pokus z levého kruhu vyrazil Matt Murray. Jednička draftu pak přihrávala před branku, kde byl kotouč obránci sražen.
    21:13 Justin SCHULTZ - 2:1
     
    21:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je raketový vstup do druhé třetiny v podání hostujícího mužstva! Jevgenij Malkin přihrál přes celou šířku do levého kruhu pro vhazování, odkud JUSTIN SCHULTZ využil clony českého spoluhráče a zamířil do vzdálenější šibenice. Alexandar Georgijev nereagoval, jelikož nemohl nic vidět. Asistence: Jevgenij Malkin a Marcus Pettersson.
    19:51 Adam FOX - 2:0
     
    19:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek odehrál opravdu skvělou třetinu a zaslouženě přidal druhý zásah! Artěmij Panarin přihrál na volného ADAMA FOXE, který zvedl hlavu a přesně zamířil do bližší šibenice. Asistence: Artěmij Panarin a Filip Chytil.
     
    17:18
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Artěmij Panarin – 2 min., hákování).
     
    13:13
    Výbornou prací se prezentoval Dominik Simon, který projel kolem soupeře a ještě přihrál před branku. V nebezpečném prostoru se kotouče chopil Jevgenij Malkin, jehož střelu z první zastavil Alexandar Georgijev.
     
    08:09
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brett Howden – 2 min., hákování).
    06:42 Kaapo KAKKO - 1:0
     
    06:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Toto rčení by se dalo použít při inkasované brance ze strany Penguins! Brendan Lemieux přesným pasem našel mezi obránci najetého KAAPA KAKKA, který dokonale rozhýbal brankáře a poté zasunul černou gumu za jeho beton. Asistence: Brendan Lemieux a Anthony DeAngelo.
     
    04:42
    Znovu přišlo zakončení z osy hrací plochy, odkud se napřáhl Chris Kreider, jehož zakončení bylo nepřesné. Po chvíli zakončoval k levé tyči také Filip Chytil, ale Matt Murray zasáhl vyrážečkou.
     
    01:49
    Za obranu si nabruslil Pavel Bučněvič, kterého ale atakoval Jack Johnson, jenž soupeře rozhodil a ten vystřelil do brankářova betonu. Následně se snažit trefit vršek brány Chris Kreider, jenomže Matt Murray si připsal neuvěřitelný zákrok.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 7. Kakko (Lemieux, DeAngelo), 20. Fox (Panarin, Chytil), 63. Kakko (Fox) – 22. J. Schultz (Malkin, M. Pettersson), 33. McCann (Simon)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast, R. Strome, Panarin – Bučnevič, Chytil, Kreider – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, McKegg.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Marino, Dumoulin, J. Schultz, M. Pettersson, Riikola, J. Johnson – Guentzel, McCann, Galchenyuk – Rust, Malkin, Simon – Lafferty, Bjugstad, Kahun – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese.

    Rozhodca: Syvret, Rooney – Rody, Murray

    Diváci: 16 904