Astana – Alkmaar 0:5 (kon.) | APOEL – Karabach 2:1 (kon.) | Bazilej – Getafe 2:1 (kon.)
Kluž – Rennes 1:0 (kon.) | Dudelange – Sevilla 2:5 (kon.) | Kodaň – D.Kyjev 1:1 (kon.)
FK Krasnodar – Trabzonspor 3:1 (kon.) | Linz – Eindhoven 4:1 (kon.) | Lazio – Celtic 1:2 (kon.)
Lugano – Malmö 0:0 (kon.) | Rosenborg – Lisabon 0:2 (kon.) | Liége – Frankfurt 2:1 (kon.)
Wolfsberger – Başakşehir 0:3 (kon.) | Braga – Besiktas 3:1 (kon.) | Espanyol – Razgrad 6:0 (kon.)
Ferencvároš – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Feyenoord – YB Bern 1:1 (kon.) | Manchester United – Partizan 3:0 (kon.)
Mönchengladbach – AS Rím 2:1 (kon.) | Rangers – Porto 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Gent 1:3 (kon.)
Wolverhampton – Slovan Bratislava sk 1:0 (kon.)
koniec
Ferencvároš Budapešť
0:0 (0:0)
CSKA Moskva
Štvrtok 07.11.2019, 21:00 • Groupama Arena, Budapešť • Európska liga • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Ferencvároš Budapešť – CSKA Moskva, ktorý sa odohrá v skupine H Európskej ligy. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Ferencvároš Budapešť

    Maďarský majster má zatiaľ veľmi sľubne rozohraný i aktuálny ročník domácej OTP Bank Ligy. V tabuľke je až na treťom mieste, má však rovnaký počet bodov ako prvý Fehérvár a druhý Mezőkövesd a k tomu zápas k dobru. V lige neprehral osemkrát za sebou, pričom v tejto sérii stratil body len dvakrát za dve remízy. Čo sa týka európskych pohárových súťaží, tak sa Ferencvároš prepadol do Európskej ligy z tretieho predkola Ligy majstrov po vypadnutí s Dinamom Záhrebom (1:1 vonku, 0:4 doma). Do skupiny Európskej ligy sa dostal cez litovskú Süduvu (0:0 vonku, 4:2 doma) a v nej si zatiaľ nevedie vôbec zle. Po troch zápasoch má napriek tomu, že strelil len dva góly, na konte štyri body a prípadnou dnešnou výhrou by sa výrazne priblížil k postupu.

    Zápasy Ferencvárošu v skupine H:
    Espanyol – Ferencvároš 1:1
    Ferencvároš – Ludogorec 0:3
    CSKA Moskva – Ferencvároš 0:1
     
    CSKA Moskva

    „Armádny klub“ zatiaľ nepredvádza v tejto sezóne výkony, na aké sme uňho zvyknutí z posledných rokov. V ruskej Premier Lige je až na piatom mieste so šesťbodovou stratou na prvý Zenit Petrohrad. Jeho aktuálna forma je navyše veľmi slabá, pretože nedokázal vyhrať štyri ligové zápasy za sebou. I výkony v Európskej lige sú zatiaľ hlboko pod štandardom tohto klubu. CSKA Moskva nemá po troch zápasoch prekvapivo na konte ani jeden bod a strelilo v nich len jeden gól. Je tak v ťažkej situácii, pretože ani tri výhry vo zvyšných troch zápasoch mu už teoreticky nemusia stačiť na postup.

    Zápasy CSKA Moskva v skupine H:
    Ludogorec – CSKA Moskva 5:1
    CSKA Moskva – Espanyol 0:2
    CSKA Moskva – Ferencvároš 0:1
     
    Vzájomné zápasy

    V európskych pohárových súťažiach sa tieto dva kluby doteraz stretli v troch zápasoch. Vzájomná bilancia hovorí mierne v prospech maďarského majstra, ktorý vyhral dvakrát a jeden zápas prehral. Prvý vzájomný zápas v tejto skupine v Moskve vyhral Ferencvároš 1:0.
     
    Situácia v skupine H

    Skupinu vedie so ziskom siedmich bodov Espanyol Barcelona a na druhom mieste je bulharský Ludogorec Razgrad so šiestimi bodmi. Tieto dve mužstvá sa stretnú v druhom dnešnom zápase tejto skupiny v Španielsku. Tretí Ferencvároš Budapešť má na konte štyri body a vzhľadom k možnému postupu dnes potrebuje zvíťaziť. CSKA Moskva, ktoré je posledné bez bodu, už má nôž na krku a musí vyhrať všetky tri zostávajúce zápasy, pričom ani to mu už teoreticky nemusí stačiť na postup.
     
    Úvodné zostavy:

    Ferencvároš Budapešť: Dibusz – Lovrencsics (C), Blažič, Botka, Ćivić – Charatin, Ignatěnko – Zubkov, Škvarka, Nguen – Boli.
    Náhradníci: Gróf – Bőle, Csonka, Frimpong, Isael, Priskin, R. Varga.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Karpov, Divejev, Magnússon – Mário Fernandes, I. Achmetov, Bijol, Obljakov – Sigurdsson, Vlašić – Čalov.
    Náhradníci: Pomazun – Bistrović, Gogoua, Kučajev, Nababkin, Santos, Ščennikov.

    Rozhodca: Stavrev – Kirovski, Kostadinov (všetci Severné Macedónsko).
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci budú hrať v zelenobielych dresoch, hostia v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí loptu okamžite nakopli na polovicu Ferencvárošu. Domáci loptu po nepresnej prihrávke Vlašića získali.
     
    2
    Hráči budapeštianskeho klubu napriek vysokému presingu hostí dokázali rozohrať, o loptu však po nepresnom nákope na útočníka Boliho prišli.
     
    3
    Ani hostia neotvárajú hru a postupná rozohrávka úspešná nebola. Nákop domácich na Boliho letel do ofsajdu.
     
    4
    Mário Fernandes stratil loptu pri útoku po pravej strane a Nguen ju potiahol na opačnú polovicu. Tam získal Ignatěnko rohový kop pre domácich.
     
    5
    Center z rohu vyboxoval brankár Akinfejev ku Nguenovi, ktorému lopta pri náprahu odskočila. Bijol sa k nej následne dostal a odkopol ju na polovicu domáceho tímu.
     
    6
    Lovrencsics prihral loptu nepresne Blažičovi a po ňom vybehol Sigurdsson. Loptu napokon domáci obranca posunul k brankárovi Dibuszovi a ten ju nakopol na polovicu CSKA.
     
    7
    Zubkov hľadal oblúčikom za obranu CSKA nabiehajúceho Boliho, dobre však vybehol brankár Akinfejev, ktorý sa k lopte dostal ako prvý.
     
    9
    Čalov si vyskočil na ideálny center zhruba na penaltovom bode. Hlavičku útočníka CSKA, letiacu do ľavého rohu brány, brankár Dibusz zlikvidoval.
     
    10
    Domáci sa prvýkrát v zápase dostali k postupnému útoku na polovici hostí, do nebezpečného zakončenia sa ale nedostali.
     
    11
    Blažič zasiahol vysokou nohou do lýtka Vlašića. Priamy kop pre CSKA z pravej strany útočnej polovice.
     
    12
    Center zo štandardky chytil brankár Ferencvároša Dibusz. Domáci gólman loptu hneď vyhodil na polovicu hostí na Boliho, ktorého center nenašiel v pokutovom území nikoho v zelenobielom.
     
    13
    Zubkov pri napádaní fauloval rozohrávajúceho Obljakova. Domáci sa zatiahli na vlastnú polovicu, kde získali loptu po nákope brankára Akinfejeva na Čalova.
     
    14
    Lovrencsicsov center z pravej strany letel veľmi nebezpečne do pokutového územia, ani jeden z hráčov maďarského tímu ho však nedokázal zasiahnuť.
     
    15
    Odrazenú loptu však získali naspäť domáci, ktorí začínajú svoj ďalší postupný útok z vlastnej polovice. Hráči Ferencvároša majú v týchto minútach iniciatívu.
     
    16
    Vlašićovu strelu zrazil brániaci hráč Ferencvároša na rohový kop. Center z neho odvrátila z vlastnej šestnástky domáca obrana.
     
    17
    Po centri z pravej strany sa dostal v hlavičkovom súboji Divejev pred domáceho kapitána Lovrencsicsa a hlavou poslal loptu do siete. V predošlom súboji však fauloval práve Lovrencsicsa, gól tak neplatí.
     
    18
    Prvú žltú kartu zápasu za podrazenie prenikajúceho Vlašića dostáva Danylo Ignatěnko (Ferencvároš Budapešť).
     
    18
    Žltú kartu za protesty dostáva Jaka Bijol (CSKA Moskva).
     
    20
    Fauly začínajú pribúdať. Po potiahnutí Karpova za dres Boliho získavajú domáci priamy kop z ľavého krídla.
     
    20
    Žltú kartu za rozohrávku priameho kopu bez pokynu hlavného rozhodcu dostáva bývalý kapitán MŠK Žilina Michal Škvarka (Ferencvároš Budapešť).
     
    21
    Škvarkov center doletel do stredu pokutového územia, kde ho Charatin chrbtom k bráne hostí usmernil len mimo brány CSKA.
     
    22
    Domáci pokračujú v aktivite a znovu sa usadili na polovici hostí. Ich územná prevaha však zatiaľ k ničomu nevedie.
     
    23
    Okamžite po zisku lopty ju nakopol Divejev do stredu poľa na Vlašića, ktorého zrazil faulom k zemi Blažič. Je trochu zvláštne, že domáci obranca za svoje početné fauly ešte nedostal žltú kartu.
     
    25
    Žltú kartu za zásah nohy Bijola ostrým sklzom dostáva Ihor Charatin (Ferencvároš Budapešť).
     
    26
    Domáci majú loptu znovu pod svojou kontrolou, dobre napádajúci hostia ich však vytlačili až pred ich šestnástku. Blažič sa pokúsil hru zrýchliť nákopom na Boliho, loptu však Divejev odhlavičkoval do autu.
     
    27
    Škvarkov center z rohu zastavil na prednej tyči Boli, s loptou sa ale medzi dvojicou obrancov CSKA otočiť nedokázal. Divejev mu ju rezolútne odkopol až na polovicu Ferencvároša.
     
    28
    Žltú kartu za zastavenie možného rýchleho protiútoku domácich držaním Škvarku za dres dostáva Nikola Vlašić (CSKA Moskva).
     
    29
    Magnússon vystrelil zo zhruba 35 metrov, loptu však poslal vysoko nad Dibuszovu bránu.
     
    31
    Hosťom sa rozohrávka zatiaľ veľmi nedarí a i teraz loptu nepresným nákopom poslali na polovicu domácich. Obrancovia Ferencvároša zakladajú nový postupný útok.
     
    32
    Achmetov však loptu získal a preniesol spolu s Vlašićom hru na polovicu domácich. Hostia sa dostali k šestnástke domácich, kde hľadajú voľný priestor na prienik.
     
    33
    Center Mária Fernandesa z pravej strany bol veľmi nepresný a skončil až v aute na opačnej strane. Po výkope brankára Dibusza fauloval Magnússona v súboji pred šestnástkou CSKA Boli.
     
    34
    Hostia získali rohový kop, ktorý rozohrali na krátko. Čalov sa pri nábehu na prihrávku do šestnástky pošmykol a následne centroval Vlašić na Mária Fernandesa do ofsajdu.
     
    35
    Ferencvároš zase založil útok zo svojej polovice. Lovrencsics loptu nakopol na Boliho, ktorý v nábehu za touto prihrávkou fauloval Karpova.
     
    37
    Obljakov loptu zaviezol na polovicu Ferencvároša. Odtiaľ však jeho spoluhráčov domáci vytlačili dozadu a situáciu musel napokon odkopom lopty po malej domov vyriešiť brankár Akinfejev.
     
    38
    Hostia sa však rýchlo vrátili na polovicu domácich. S pribúdajúcimi minútami postupne zvyšujú svoju aktivitu.
     
    39
    Škvarka obral na ľavej strane o loptu Mária Fernandesa a kolmicou hľadal Boliho. Ten ju pri pokuse na Karpova o kľučku stratil a hostia sa znovu vracajú na polovicu domácich.
     
    40
    Čalov prihrávkou cez obrancov domácich vysunul do šestnástky Sigurdssona. Ten sa dostal k strele, jeho pokus ale v sklze zblokoval Botka.
     
    41
    Vlašićovu strelu k ľavej tyči z hranice pokutového územia vyrazil brankár Dibusz a následný center z pravej strany zrazil jeden z brániacich domácich hráčov na rohový kop.
     
    42
    Vlašićov center tečoval Fernandes za seba a Škvarka loptu odkopol zo svojej šestnástky. Pri tomto odkope sa však pošmykol a držiac sa za stehno zostáva na trávniku.
     
    43
    Škvarka napokon nepotreboval ani ošetrenie a nateraz pokračuje v hre. Hostia pokračujú v obliehaní domáceho pokutového územia.
     
    44
    Po dlhej dobe zaútočili i domáci a bol to poriadne nebezpečný útok. Nguen nacentroval presne z ľavej strany na Boliho, pred ktorým loptu na poslednú chvíľu tečoval Magnússon. Boli ju potom usmernil už len mimo brány Akinfejeva.
     
    45
    V strede poľa sa zrazil v súboji o loptu Charatin s Bijolom. Domáci záložník je na tom horšie a musí byť ošetrený.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas nepriniesol veľa zaujímavých momentov. Takticky vedený zápas sa odohrával predovšetkým medzi pokutovými územiami a ani jeden z tímov si nedokázal vytvoriť vyloženú gólovú príležitosť. Prvých cca 25 minút bol aktívnejší domáci tím, postupne však prevzal iniciatívu hosťujúci tím. Ani jeho územná prevaha však k ničomu neviedla a do šatní tak idú oba tímy so zaslúženým bezgólovým výsledkom. Nezostáva nám tak nič iné, len veriť, že druhý polčas priniesie lepší futbal.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 56 % : 44 %
    Strely na bránu: 0:2
    Strely mimo: 2:2
    Rohy: 2:4
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 6:3
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop zápasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Domáci prakticky okamžite po výkope prišli o loptu a hostia sa posunuli na polovicu maďarského celku. Fernandesov center obrana Ferencvároša odhlavičkovala a Achmetov následne v súboji o loptu fauloval Boliho.
    47. Ilzat Achmetov (CSK)
     
    48
    Ferencvároš sa postupne dostal na polovicu hostí. Lovrencsicsov center z pravej strany však v hmle z dymovníc, ktoré zapálili domáci fanúšikovia, odhlavičkoval Karpov.
     
    49
    I druhý polčas zatiaľ prináša obraz hry z prvého dejstva. Hra sa odohráva prevažne v strede poľa, kde sa ani jeden z tímov nedostáva rýchlo na opačnú stranu ihriska.
     
    50
    Až teraz sa to CSKA podarilo a bola z toho prvá skutočne veľká gólová príležitosť! Bijol skvelou kolmicou vysunul do šestnástky Čalova, ktorý loptu oblúčikom ponad vybiehajúceho brankára Dibusza usmernil tesne mimo jeho brány.
    50. Fjodor Čalov (CSK)
     
    51
    Charatin prihrávkou na pravú stranu pripravil pozíciu Škvarkovi, jeho nákop však zastavil Divejev. Obranca moskovského tímu loptu okamžite nakopol na opačnú stranu.
     
    52
    Achmetov nepresnou prihrávkou na Sigurdssona poslal loptu až za bránkovú čiaru. Domáci brankár sa sťažuje na hustú hmlu z dymovníc, ktorá sa roztiahla takmer na celé ihrisko, hlavný rozhodca ale hru neprerušuje.
     
    54
    Držanie lopty: 53 % : 47 %
     
    55
    Nguen podržal loptu pred šestnástkou CSKA a prihrávkou do druhej vlny ju posunul Charatinovi, ktorého strelu zablokoval Magnússon.
     
    56
    Fernandes viedol po ľavom krídle útok CSKA, center do šestnástky však odhlavičkoval Ćivić. Odrazenú loptu získali hostia a pokračujú v kombinácii na útočnej polovici.
     
    57
    Sigurdsson dostal výbornú prienikovú prihrávku na ľavú stranu, strelou z veľmi ostrého uhla ale minul bránu Dibusza.
     
    58
    Striedanie v tíme CSKA Moskva: z ihriska odchádza Ilzat Achmetov, prichádza Kristijan Bistrović.
     
    59
    Hostia začínajú zatláčať domácich do obrany. Vlašićov center sprava zrazil Ćivić do vlastnej šestnástky k Bijolovi, ktorého pokus z ostrého uhla chytil pripravený brankár Dibusz.
     
    61
    Nguena zrazil pri snahe o prienik k zemi Bistrović. Priamy kop pre Ferencvároš z ľavej strany.
     
    62
    Škvarkov center z priameho kopu nedokázali hostia dostať zo svojej šestnástky a po zablokovanej Boliho strele sa dostal k dorážke spred bránkoviska voľný Blažič. Ten loptu napálil do ležiaceho Akinfejeva, od ktorého sa odrazila mimo.
    62. Miha Blažič (FTC)
     
    63
    Striedanie v tíme CSKA Moskva: z ihriska odchádza Jaka Bijol, prichádza Konstantin Kučajev.
     
    64
    Vlašić v rýchlom protiútoku dostal loptu na polovicu Ferencvároša. Hostia však z tejto skcie nevyťažili nič, len jeden nevydarený Fernandesov center z ľavej strany, ktorý odhlavičkoval Škvarka do autu.
     
    65
    Brankár Dibusz vyboxoval center sprava slabo priamo k Vlašićovi, ktorý loptu posunul pred odkrytú bránu Sigurdssonovi. Ten ju z prvej poslal nad bránu domáceho tímu!
    65. Arnór Sigurdsson (CSK)
     
    67
    Škvarka kolmou prihrávkou za obranu CSKA vysunul Nguena, ten však vybiehal z postavenia mimo hry.
     
    68
    Hostia tak znovu útočia. Loptu držia na polovici domáceho tímu, ktorý je zoradený v obrannom postavení.
     
    69
    Vlašić prízemnou prihrávkou našiel na hranici pokutového územia voľného Fernandesa, ktorého strelu tečoval Botka priamo k svojmu brankárovi Dibuszovi.
     
    70
    Ignatěnko ostrým sklzom pri rohovej zástavke zasiahol Oblakova do nohy. Domácemu záložníkovi teraz hlavný rozhodca doslova odpustil druhú žltú kartu...
     
    71
    Sám faulovaný Obljakov rozohral štandardku centrom na zadnú tyč, kde sa však k lopte dostal len Ćivić. Ten skvelou prihrávkou na opačnú stranu vysunul Nguena, ktorý loptu posunul na Charatina a toho držal za dres Magnússon. Priamy kop zo zhruba 30 metrov tak budú mať domáci.
     
    72
    Zubkovova strela letela priamo na brankára Akinfejeva, tesne pred ním však lopta zaplávala a brankár CSKA ju na poslednú chvíľu nohou zastavil pred bránkovou čiarou.
    72. Olexandr Zubkov (FTC)
     
    74
    Žltú kartu za podrazenie Divejeva v súboji o loptu dostáva Endre Botka (Ferencvároš Budapešť).
     
    75
    Hostia sa znovu vracajú na polovicu domácich. Fernandesov center zastavil Ćivić a Škvarka potom loptu odkopol až na polovicu ruského tímu.
     
    76
    Obljakov si na pravej strane narazil loptu s Fernandesom a potom ju posunul Vlašićovi, ktorý vystrelil zo strednej vzdialenosti vysoko nad domácu bránu.
     
    77
    Domáci brankár odkopol loptu na polovicu CSKA, kde ju získali jeho spoluhráči. Tí tak kombinujú pred pokutovým územím hostí.
     
    78
    Fernandesov center sprava tečovalo niekoľko hráčov oboch tímov pred Čalovom, ktorý loptu zasiahol veľmi zle. Lopta potom preletela pomedzi nohy obrancu a až na bránkovej čiare ju zastavil brankár Dibusz.
    78. Fjodor Čalov (CSK)
     
    79
    Nguen pätičkou vysunul na ľavom krídle do nábehu Ćivića, ktorého strela z ostrého uhla zaskočila brankára Akinfejeva a skončila na pravej tyči brány hostí.
     
    80
    Domáci brankár po mizernej malej domov od Botku musel loptu odkopnúť do autu. Hra je prerušená kvôli striedaniam oboch tímov.
     
    81
    Striedanie v tíme CSKA Moskva: z ihriska odchádza Hördur Magnússon, prichádza Kirill Nababkin.
     
    81
    Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Franck Boli, prichádza Isael.
     
    83
    Tlak hostí sa postupom času stále zvyšuje. Domáca obrana musela odvrátiť center Mária Fernandesa i Bistrovića a loptu pred napádajúcimi hráčmi CSKA odkopla len na polovicu domácich.
     
    84
    Vlašić si naviedol loptu pred šestnástkou na pravačku a vystrelil k ľavej tyči. Brankár Dibusz strelu vyrazil mimo svojej brány.
     
    84
    Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza Roland Varga.
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie Zubkova sklzom dostáva Kirill Nababkin (CSKA Moskva).
     
    86
    Domáci sa ale tiež ešte snažia rozhodnúť zápas vo svoj prospech. Zubkovov prienik ukončil Fernandes odkopom na rohový kop, ktorý však dokázala obrana hostí bez väčších problémov vyriešiť.
     
    87
    Striedajúci Varga posielal z pravej strany výborný strieľaný center a pred odkrytou bránou CSKA chýbali Nguenovi snáď dva kroky na to, aby loptu zasiahol.
     
    88
    Hostia loptu hneď zaviezli na polovicu hostí. Aktívne hrajúci Fernandes dostal prihrávku na pravú stranu, center z prvej ale chytil brankár Dibusz.
     
    89
    Ten loptu vyhodil čo najďalej od svojej brány, čím ju však v podstate vrátil hosťom. Tí sa bleskurýchlo vracajú na polovicu hostí a po ruke Ćivića získavajú priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    90
    Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Tokmac Nguen, prichádza Abraham Frimpong.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90+1
    Center Obljakova odhlavičkoval jeden z brániacich hráčov Ferencvároša na rohový kop.
     
    90+1
    Žltú kartu za postrkovanie sa s Nababkinom vo vlastnej šestnástke pri rohovom kope CSKA dostáva Abraham Frimpong (Ferencvároš Budapešť).
     
    90+1
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za postrkovanie sa s Frimpongom Kirill Nababkin (CSKA Moskva). Táto červená karta je veľmi prísna, hostia ale budú dohrávať zápas v oslabení.
     
    90+2
    Domáci odvrátili center zo šestnástky do stredu poľa, kde ich rýchly protiútok zastavil Bijol. Hostia loptu znovu potiahli naspäť na útočnú polovicu.
     
    90+3
    Obljakovov nákop medzi obrancov Ferencvároša zastavil Frimpong. Ten pred napádajúcim Čalovom loptu odkopol na polovicu hostí.
     
    90+4
    Vlašić prihrávkou z pravej strany poslal loptu za šestnástku na Bistrovića, ktorého strela z prvej skončila tesne mimo Dibuszovej brány.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas priniesol omnoho viac zaujímavých momentov pred bránami oboch tímov, gól sme však nevideli. Brankári Dibusz i Akinfejev podržali svoje tímy, aj keď v prípade ruského brankára to bolo i s obrovskou dávkou šťastia. S blížiacim sa koncom zápasu sa tlačili čoraz viac do útoku hráči CSKA Moskva, ani z tohto tlaku ale nedokázali hostia udrieť. Bezgólová remíza je tak logickým výsledkom tohto zápasu.
     
    V druhom dnešnom zápase tejto skupiny vyhral Espanyol Barcelona doma nad Ludogorcom Razgrad 6:0. Skupinu tak vedie Espanyol so ziskom 10 bodov a už má istotu postupu do ďalšej fázy. Na druhom mieste je Ludogorec so šiestimi bodmi a o postup bude v zostávajúcich dvoch zápasoch bojovať s tretím Ferencvárošom, ktorý má jednobodovú stratu na Ludogorec. Posledné CSKA Moskva dnes uhralo svoj vôbec prvý bod a jeho šanca na postup je už len teoretická.
     
    Držanie lopty: 47 % : 53 %.
    Strely na bránu: 1:5.
    Strely mimo: 3:5.
    Rohy: 4:6.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 12:9.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:12:07)

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   18. Ignatěnko (FTC), 20. Škvarka (FTC), 25. Charatin (FTC), 74. Botka (FTC), 90+1. Frimpong (FTC) – 18. Bijol (CSK), 28. Vlašić (CSK), 85. Nababkin (CSK)   90+1. Nababkin (CSK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.
    Ferencvároš Budapešť: Dibusz – Lovrencsics (C), Blažič, Botka, Ćivić – Charatin, Ignatěnko – Zubkov, Škvarka (84. R. Varga), Nguen (90. Frimpong) – Boli (81. Isael).
    Náhradníci: Gróf – Bőle, Csonka, Frimpong, Isael, Priskin, R. Varga.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Karpov, Divejev, Magnússon (81. Nababkin) – Mário Fernandes, I. Achmetov (58. Bistrović), Bijol (63. Kučajev), Obljakov – Sigurdsson, Vlašić – Čalov.
    Náhradníci: Pomazun – Bistrović, Gogoua, Kučajev, Nababkin, Santos, Ščennikov.

    Rozhodca: Stavrev – Kirovski, Kostadinov (všetci Severné Macedónsko)

    Diváci: 18 153