Bayern – Olympiakos 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Juventus 1:2 (kon.) | Paríž – Brugge 1:0 (kon.)
Real Madrid – Galatasaray 6:0 (kon.) | CZ Belehrad – Tottenham 0:4 (kon.) | D. Záhreb – Doneck 3:3 (kon.)
Bergamo – Manchester City 1:1 (kon.) | Leverkusen – Atlético Madrid 2:1 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
1:2 (1:1)
Juventus Turín
Streda 06.11.2019, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Lokomotiv Moskva – Juventus Turín, ktorý sa odohrá v rámci skupiny D Ligy majstrov. Stretnutie sa začne o 18:55.
     
    Lokomotiv Moskva

    Ruský vicemajster atakuje i v tejto sezóne domácej ligovej súťaže najvyššie priečky a po polovici odohraných zápasoch je na treťom mieste s trojbodovou stratou na vedúci Zenit Petrohrad. Po piatich výhrach za sebou nedokázal Lokomotiv posledné dva zápasy vyhrať, keď najskôr prehral v moskovskom derby doma so Spartakom 0:3 a potom len remizoval v Ufe 1:1. Čo sa týka Ligy majstrov, tak v tej Lokomotiv doteraz vyhral len úvodný zápas v Leverkusene 2:1 a v ďalších dvoch dueloch s Atléticom Madrid a v Turíne s Juventusom prehral. Dnes tak na udržanie reálnej postupovej nádeje potrebuje zabodovať, ideálne naplno.

    Zápasy Lokomotivu Moskva v skupine D:
    Leverkusen – Lokomotiv Moskva 1:2
    Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid 0:2
    Juventus – Lokomotiv Moskva 2:1
     
    Juventus Turín

    Juventus podľa očakávania vedie Seriu A i v tejto sezóne, tentokrát je to však len o jediný bod pred druhým Interom Miláno. V tejto sezóne ešte Juventus neprehral v žiadnej súťaži, čo je v súčte štrnásť zápasov za sebou bez prehry. V čom je taktiež v domácej súťaži najlepší, tak to je obrana. Spolu s Veronou totiž inkasoval najmenej gólov (9). V Lige majstrov zatiaľ Turínčania bez väčších problémov kráčajú za postupom. Po troch odohraných zápasov majú na konte sedem bodov za dve výhry a jednu remízu. Pokiaľ by vyhrali i dnes, tak si s predstihom zaistia postup do vyraďovacej fázy.

    Zápasy Juventusu v skupine D:
    Atlético Madrid – Juventus 2:2
    Juventus – Leverkusen 3:0
    Juventus – Lokomotiv Moskva 2:1
     
    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa doteraz stretli v európskych pohároch trikrát a všetky vzájomné zápasy vyhral s Juventusom s celkovým skóre 6:1. Jediný gól inkasoval Juventus v prvom vzájomnom zápase pred dvomi týždňami. V Turíne vtedy vyhrali domáci 2:1.
     
    Situácia v skupine D

    Skupinu D vedie dvojica Juventus – Atlético Madrid, ktorá má po sedem bodov. Tretí Lokomotiv Moskva má na konte tri body a posledný Leverkusen je bez bodu. Okrem tohto zápasu sa bude v tejto skupine hrať od 21:00 zápas Leverkusen – Atlético Madrid. Ak by Juventus a Atlético Madrid svoje dnešné zápasy vyhrali, tak by si zaistili už po štyroch kolách postup do ďalšej fázy Ligy majstrov.
     
    Úvodné zostavy:

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatev, Höwedes, Ćorluka (C), Rybus – Žemaletdinov, Krychowiak, Barinov, Mário – Al. Mirančuk, Éder.
    Náhradníci: Kočenkov – Cerqueira, Idowu, Kolomejcev, Magkejev, Tugarev, Živogljadov.

    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C), Rugani, Sandro – S. Khedira, Pjanić, Rabiot – Ramsey – Higuaín, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – Bentancur, Costa, Demiral, De Sciglio, Dybala, Matuidi.

    Rozhodca: Buquet – Debart, Pacelli (všetci Francúzsko).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu po hymne Ligy majstrov začne.
     
    Domáci Lokomotiv bude hrať v bielych dresoch, Juventus v modrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí loptu okamžite nakopli na polovicu Juventusu. Tam sa k nej nedostal nikto v bielom a svoj prvý postupný útok tak môžu založiť hostia.
     
    2
    Krychowiak šliapol v súboji o loptu na nohu Khedirovi, ktorý musí byť po tomto zákroku ešte ošetrený.
     
    3
    Prienik Rabiota ukončil faulom Žemaletdinov. Juventus bude mať priamy kop z ľavej strany.
     
    4
    Juventus Turín dal gól!
    Hostia po obrovskej chybe domáceho brankára otvárajú skóre! Ronaldova strela letela priamo na brankára Guilhermeho, ktorému však lopta pri snahe o jej chytenie prešla pomedzi nohy a na bránkovej čiare ju za brankárom domácich dokopol do siete dobiehajúci AARON RAMSEY.
    4. Aaron Ramsey (JUV) - 0:1
     
    6
    Domáci sa snažia okamžite odpovedať na inkasovaný gól. Mirančukovu prihrávku vrátil Éder dozadu na Mária, ktorý z ľavej strany jemným oblúčikom poslal loptu nad Szczęsného bránu.
     
    7
    Juventus sa po výkope svojho brankára usadzuje na polovici domácich. Tí čakajú zoradení v obrannom postavení pred vlastnou šestnástkou.
     
    8
    Higuaín si nedokázal spracovať pas zo stredu poľa a lopta skončila u domáceho brankára Guilhermeho. Ten ju vykopol do stredu poľa, kde ju získali hostia naspäť.
     
    9
    Bonucci výborným pasom našiel Ronalda, ktorý potiahol loptu po ľavej strany do šestnástky. Jeho strelu zrazil Höwedes na rohový kop.
     
    10
    Center z neho chytil brankár Guilherme a hneď rozohral na opačnú stranu. Krychowiak vysunul kolmou prihrávkou za obranu hostí do nábehu Rybusa, ten ale prudký pas nedokázal dobehnúť.
     
    11
    Bonucciho nákop odhlavičkoval Ignatev, lopta sa ale dostala naspäť na kopačky hráčov turínskeho veľkoklubu. Ronaldo potom prihrávkou na pravú stranu vysunul Danila, ktorému však loptu vypichol Rybus.
     
    12
    Lokomotiv Moskva dal gól!
    Domáci rýchlo vyrovnávajú! Rybus ideálnym centrom z ľavej strany našiel ALEXEJA MIRANČUKA, ktorý loptu usmernil hlavou do ľavej tyče brány hostí. Lopta sa od nej potom odrazila pred odkrytú bránu, do ktorej ju dorazil práve dobiehajúci Mirančuk.
    12. Alexej Mirančuk (LMO) - 1:1
     
    14
    Juventus sa postupne prekombinoval na polovicu Lokomotivu. Sandro pasom za obranu domácich hľadal nabiehajúceho Khediru, ktorý však na loptu nedosiahol.
     
    15
    Domáci hneď otočili hru. Éder prihrávkou z pravej strany našiel Žemaletdinova, ktorého strelu zrazil jeden z obrancov Juventusu nad svoju bránu.
     
    16
    Domáci rozohrali roh na krátko a zľava napokon centroval Rybus. Jeho nákop chytil pripravený brankár Szczęsny.
     
    17
    Podobne dopadol i na opačnej strane center Sandra z ľavej strany. Domáci brankár loptu hneď rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    18
    Rozohrávku domácich však vystihol v strede poľa Pjanić a hostia pokračujú v postupnej kombinácii na útočnej polovici. Ronaldov center odkopol zo svojej šestnástky Krychowiak.
     
    19
    Rybusovu prihrávku predlžoval z prvej Éder do šestnástky na Mirančuka, ten však stál v ofsajde a nemohol pokračovať v útoku.
     
    20
    I hostia však urobili chybu pri rozohrávke a domáci získali zadarmo loptu. Na vlastnej polovici si ju zatiaľ posúva obranná štvorica Lokomotivu.
     
    21
    Mirančuk výbornou prienikovou prihrávkou na ľavú stranu našiel Mária, ktorý si loptu naviedol na pravačku. Jeho strelu zablokoval Rugani na rohový kop.
     
    22
    Mário pätičkou vysunul na ľavej strane Rybusa, ktorý nacentroval do šestnástky. Tam loptu nezasiahol nikto v bielom, do ohňa ju ale vrátil z druhej strany Ignatev a Mirančuk zblízka usmernil loptu tesne nad bránu hostí.
    22. Alexej Mirančuk (LMO)
     
    24
    Domáci sú zatiaľ hosťom vyrovnaným súperom a po zisku lopty znovu útočia. Mirančukov prienik zastavil Rugani, ktorý mu loptu odkopol do autu.
     
    25
    Domáci potom znovu zaútočili. Máriovi sa však individuálny prienik po ľavom krídle nevydaril a loptu musel posunúť dozadu na Ćorluku, ktorý ju nepresným nákopom poslal priamo do autu.
     
    26
    Ignatevov nákop spracoval na polovici hostí Éder. Loptu si potiahol po pravej strane k pokutovému územiu Juventusu a odtiaľ založil postupný útok domácich.
     
    27
    Krychowiak ho zakončil strelou zo strednej vzdialenosti, lopta mu ale veľmi nesadla a jeho pokus bez problémov chytil brankár Juventusu Wojciech Szczęsny.
     
    28
    Po dlhšej dobe zaútočili i hostia, ktorí získali rohový kop. Pjanićov strieľaný center do bránkoviska po rozohrávke na krátko chytil pripravený domáci brankár Guilherme.
     
    29
    Hostia začínajú zatláčať domácich do obrany a takmer všetci hráči Lokomotivu sú teraz vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány.
     
    30
    Rybus v súboji o loptu zasiahol Rabiota do nohy. Francúz zostáva ležať na zemi a jeho spoluhráči zakopli loptu do autu.
     
    32
    Rabiot napokon nepotreboval ani ošetrenie a postupný útok Juventusu môže pokračovať. Domáci nútia svojim postavením hostí, aby útočili „do plných“.
     
    33
    Sandrov center z ľavej strany letel na zadnú tyč, kde sa k lopte síce pretlačil Ronaldo, hlavou však poslal loptu výrazne minul.
     
    34
    Khedira skvelou prihrávkou za obranu Lokomotivu našiel úplne presne voľného Higuaína, ktorého strelu k ľavej tyči vyrazil skvelým zákrokom brankár moskovského tímu Guilherme.
    34. Gonzalo Higuaín (JUV)
     
    35
    Juventus má v tejto chvíli drvivý tlak a domáci majú obrovský problém dostať sa k lopte. Higuaín si spracoval pred šestnástkou Ramseyho prihrávku, namieril však len do stredu brány na pripraveného Guilhermeho.
     
    36
    Strely: 7:8
    Strely na bránu: 2:4
     
    37
    Až teraz sa domácim podarilo podržať loptu pod svojou kontrolou a obrancovia Lokomotivu majú možnosť i založiť svoju útočnú akciu. Hostia ich nenapádajú.
     
    38
    Ďaleko sa však ani teraz nedostali a Ramsey po zisku lopty zaviezol hrací predmet na polovicu domáceho celku. Hostia pokračujú v obliehaní pokutového územia domácich.
     
    39
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie Édera Leonardo Bonucci (Juventus Turín).
     
    40
    Nákop domáceho brankára Guilhermeho nenašiel jeho spoluhráčov a loptu získal Bonucci. Ten potom nepresným nákopom na Ronaldo nakopol loptu až za bránkovú čiaru.
     
    41
    Domáci hru rýchlo otočili na polovicu Juventusu. Ich akcia skončila centrom Krychowiaka z ľavej strany, ktorý na zadnej tyči usmernil Ignatev hlavou len mimo Szczęsného brány.
     
    42
    Rybus zaviezol po ľavom krídle loptu na polovicu Juventusu, tam však nedokázal presne nacentrovať a hostia hru otočili na opačnú stranu.
     
    43
    Domáci sa však bleskurýchlo vrátili dozadu a hostia museli znovu prejsť do postupného útoku. Ten zatiaľ prerušil len faul napádajúceho Barinova na Pjanića v stredovom kruhu.
     
    44
    Kombinácia Juventusu stále pokračuje a hostia sa postupne približujú k šestnástke Lokomotivu. Domáci ale naďalej dobre pokrývajú voľné priestory a nedávajú hosťom miesto na prienik k šestnástke.
     
    45
    Higuaínov center na pravú stranu doletel na kopačku Khediru, ktorého center zrazil obranca Höwedes k Ronaldovi. Portugalčan potom z hranice šestnástky vystrelil vysoko nad Guilhermeho bránu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Zápas začal veľmi akčne, keď po chybe brankára Guilhermeho, ktorý neudržal ľahkú Ronaldovu strelu, skóroval Ramsey. Domáci však dlho neprehrávali a Mirančuk už po niekoľkých minútach vyrovnal. Hostia mali potom územnú prevahu, cez dobre organizovanú obranu domácich sa ale dostali len k jedinej veľkej príležitosti. V nej vychytal Higuaína domáci brankár Guilherme, ktorý týmto zákrokom napravil chybu z úvodu zápasu. Pred druhým polčasom sú tak šance oboch tímov na výhru rovnaké.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 37 % : 63 %
    Strely na bránu: 2:4
    Strely mimo: 3:4
    Rohy: 3:4
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 5:2
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:59.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Hostia sa s rozohrávkou nikam neponáhľali. Postupne sa dostali krátkymi prihrávkami na polovicu domácich, kde zastavil prienik Pjanića Barinov. Priamy kop pre Juventus z 27 metrov.
     
    48
    Ronaldo vyslal k ľavej tyči prízemnú strelu, ktorú brankár Guilherme vyrazil len pred seba. Loptu našťastie pre domácich odkopol zo šestnástky pred dobiehajúcim hráčom Juventusu Höwedes.
     
    49
    Žemaletdinov dobehol nákop z vlastnej polovice a zablokovaným centrom z pravej strany získal pre domácich rohový kop.
     
    50
    Domáci rozohrali roh na krátko a napokon po centri z pravej strany zakončoval nožničkami vysoko nad bránu Szczęsného Barinov.
     
    51
    Mirančukovi pri spracovávaní Guilhermeho nákopu lopta odskočila. Hostia ju získali a zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    52
    Sandrov center z ľavej strany chytil pred nabiehajúcim Ronaldom brankár Lokomotivu Guilherme. Ten loptu okamžite vykopol na Édera na ľavé krídlo, kde ju pred útočníkom domácich odkopol Bonucci do autu.
     
    53
    Po krátkej kombinácii hostí pred šestnástkou Juventusu vystrelil zo zhruba 25 metrov po zemi Barinov, bránu hostí ale výrazne minul.
     
    54
    Na opačnej strane strieľal z ľavej strany Rabiot, s jeho slabým pokusom však nemal brankár Guilherme žiadny problém.
     
    56
    Juventus začína znovu dostávať domácich pod tlak. Ronaldo vystrelil tvrdo zo strednej vzdialenosti, loptu však výborným zákrokom vyrazil brankár Guilherme.
    56. Cristiano Ronaldo (JUV), Guilherme (LMO)
     
    57
    Éder obral o loptu Sandra a rozbehol sa k šestnástke Juventus. Pred ňou si loptu narazil s Mirančukom, ktorý ju napokon nedokázal dostať z ostrého uhla na dobiehajúceho Krychowiaka.
     
    Od začiatku zápasu v Moskve prší, v druhom polčase sa ale začína tento dážď meniť na skutočný lejak. Na niektorých miestach hracej plochy sa začínajú objavovať kaluže.
     
    58
    Ronaldo dostal výbornú prihrávku za obranu Lokomotivu, loptu mu však sklzom odkopol vybiehajúci brankár Guilherme. Vzrušenie napokon bolo zbytočné, Ronaldo si nabiehal na tento pas z ofsajdovej pozície.
     
    60
    Domáci sa dostali spod tlaku hostí a získali rohový kop. Center z neho obrana hostí vyriešila, odrazenú loptu však znovu získali hráči ruského tímu.
     
    61
    Žemaletdinov prihrávkou z pravej strany našiel na hranici pokutového územia Juventusu nabiehajúceho Mirančuka, ktorému sa ale strela veľmi nevydarila a poľahky ju chytil brankár Szczęsny.
     
    62
    Držanie lopty: 37 % : 63 %
    Strely: 11:12
    Strely na bránu: 5:5
     
    63
    Barinov zasiahol v súboji nohu Sandra. Hostia rozohrali priamy kop rýchlo prihrávkou na Ronalda na ľavú stranu, jeho center však odhlavičkoval Höwedes.
     
    64
    Lopta sa odrazila za hranicu pokutového územia k Pjanićovi, ktorý z voleja vystrelil priamo na pripraveného brankára Guilhermeho.
     
    64
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Rodrigo Bentancur.
     
    66
    Juventus má i v druhom dejstve loptu častejšie pod svojou kontrolou, stále sa mu ale nedarí dostať sa do vyloženej streleckej pozície.
     
    67
    Krychowiak vystihol prihrávku hostí v strede poľa a založil rýchly protiútok Lokomotivu. Mário dostal loptu na ľavej strane a napriek voľnej dvojici spoluhráčov vystrelil, avšak loptu poslal vysoko nad bránu hostí.
     
    68
    Barinova obral tvrdým súbojom v strede poľa o loptu Higuaín a posunul ju dozadu. Z polovice Juventusu potom letel nákop na Ronalda, ktorý si ho ale nedokázal spracovať.
     
    70
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Sami Khedira, prichádza Douglas Costa.
     
    70
    Prvú prihrávku striedajúceho Costu vypichol pred Pjanićom do autu Barinov. Hostia sa po následnom autovom vhadzovaní znovu usadzujú k postupnej kombinácii na polovici Lokomotivu.
     
    71
    Rugani v hlavičkovom súboji zasiahol zozadu lakťom do chrbta Édera. Domáci sa s rozohrávkou neponáhľajú.
     
    72
    Hostia však loptu po nepresnosti domácich na ich polovici loptu znovu získali naspäť. Costov center z pravej strany potom odhlavičkoval pred Rabiotom Žemaletdinov do autu.
     
    73
    Domáci dobrým presingom vytlačili hostí na ich polovicu a dokonca ich donútili k malej domov na brankára Szczęsného. Od neho začína nový útok Juventusu.
     
    74
    Rabiot na ľavej strane obišiel Höwedesa, prihrávku Francúza do bránkoviska ale odkopol do bezpečia kapitán Lokomotivu Ćorluka. Domáci prechádzajú do útoku.
     
    75
    Na trávniku sa bez cudzieho zavinenia ocitol Ćorluka, ktorý sa drží za ľavú nohu. Vypadá to na svalové zranenie domáceho kapitána.
     
    77
    Ćorluka sa napokon po ošetrení vrátil na trávnik, stále však kríva. Juventus pokračuje v postupnej kombinácii na polovici Lokomotivu.
     
    78
    Mirančuk získal loptu v strede poľa, obišiel protihráča a vysunul prihrávkou doprava Krychowiaka. Toho vychytal vybiehajúci poľský reprezentačný kolega v drese Juventusu Szczęsny, ktorý loptu vyrazil k Máriovi na hranicu šestnástku. Portugalčanovu strelu k ľave tyči potom skvelým zákrokom ľavou nohou na bránkovej čiare zastavil Bonucci.
    78. Leonardo Bonucci (JUV)
     
    79
    Guilherme znovu znervóznil domácich fanúšikov. Center z pravej strany mu vypadol, našťastie preňho stihol loptu odkopnúť Ćorluka.
     
    80
    Ronaldovi sa v dnešnom zápase veľmi nedarí. Barinov ho elegantnou kľučkou obišiel a Portugalčan ho potom fauloval.
     
    81
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza Rifat Žemaletdinov, prichádza Murilo Cerqueira.
     
    81
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Cristiano Ronaldo, prichádza Paulo Dybala.
     
    82
    Ronalda striedanie poriadne rozčúlilo. Trénerovi Sarrimu ani nepodal ruku a keď okolo neho prechádzal na striedačku, tak mu len zlostne niečo odsekol.
     
    83
    Žltú kartu za podrazenie Dybalu dostáva Maciej Rybus (Lokomotiv Moskva). Juventus získava priamy kop z pravej strany.
     
    84
    Ten rozohral sám Dybala, jeho center však nebol veľmi vydarený a loptu chytil brankár Guilherme. Po jeho výkope nedokázali domáci hrací predmet udržať na svojich kopačkách a znovu útočia hostia.
     
    85
    Rabiotov center z pravej strany zasiahol pred Ćorlukom Dybala, loptu však sklzom usmernil mimo brány Lokomotivu.
     
    85
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza João Mário, prichádza Alexandr Kolomejcev.
     
    86
    Krychowiak vystrelil po rýchlom prechode domácich na útočnú polovicu zo strednej vzdialenosti. Jeho pokus skončil vysoko nad bránou Juventusu.
     
    87
    Hostia začínajú byť trochu frustrovaní. Nedarí sa im dostať sa do tlaku na útočnej polovici a domáci ich držia v úctivej vzdialenosti od Guilhermeho brány.
     
    88
    Pjanić sa pokúsil zaskočiť obranu domácich kolmicou na Higuaína, prihrávka ale bola príliš prudká a skončila u brankára Guilhermeho.
     
    89
    Domáci však pri rozohrávke urobili chybu a Higuaín sa rozbehol po ľavom krídle k šestnástke. Jeho center zrazil na rohový kop Höwedes.
     
    90
    Dybalov center z rohu odhlavičkoval Éder, odrazenú loptu ale získali hostia. Mirančuk potom v strede poľa pri napádaní fauloval Sandra.
     
    90
    Higuaín sklepol hlavou center z pravej strany na hranicu šestnástky k Pjanićovi, ktorého strela bola zrazená Ćorlukom na rohový kop.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90+1
    Dybalov center z rohu chytil brankár Guilherme. Ako je už v posledných minútach tradíciou, tak domáci nedokázali loptu udržať a hostia začínajú dostávať domácich pod poriadny tlak.
     
    90+2
    Costa nedokázal spracovať kolmicu Pjanića na ľavú stranu. Domáci trochu naťahujú čas pri autovom vhadzovaní.
     
    90+3
    Juventus Turín dal gól!
    Hostia v úplnom závere rozhodujú zápas! DOUGLAS COSTA si prevzal loptu na ľavej strane, obišiel troch protihráčov a pred šestnástkou si ju narazil s Higuaínom. Ten mu ju vrátil pätičkou a rozbehnutý Costa obišiel v šestnástke i Ćorluku a napokon prekonal i vybiehajúcieho brankára Guilhermeho. Krásny gól!
    90+3. Douglas Costa (JUV) - 1:2
     
    90+3
    Žltú kartu za vyzlečenie dresu pri oslave gólu dostáva Douglas Costa (Juventus Turín).
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Zápas končí pre sympaticky hrajúcich domácich veľmi krutou prehrou. Juventus bol i v druhom polčase častejšie pri lopte, domáci ale hrali v obrane výborne a hostí nepustili takmer do ničoho. Naopak sami mali niekoľko nádejných protiútokov, ktoré ale nedokázali dotiahnuť do konca. Keď už sa zdalo, že zápas skončí remízou, tak predviedol v nadstavenom čase svoje zrejme životné sólo Douglas Costa a rozhodol ním o troch bodoch pre Juventus. Pre Turínčanov je tento gól i postupovým, vďaka výhre si totiž zaistili postup už po štyroch kolách.
     
    Držanie lopty: 34 % : 66 %.
    Strely na bránu: 5:9.
    Strely mimo: 7:6.
    Rohy: 6:6.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 14:7.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:56:18)

    Michal Sadlek

    Góly: 12. Al. Mirančuk – 4. Ramsey, 90+3. Costa

    Karty:   83. Rybus (LMO) – 39. Bonucci (JUV), 90+3. Costa (JUV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:7.
    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatev, Höwedes, Ćorluka (C), Rybus – Žemaletdinov (81. Cerqueira), Krychowiak, Barinov, Mário (85. Kolomejcev) – Al. Mirančuk, Éder.
    Náhradníci: Kočenkov – Cerqueira, Idowu, Kolomejcev, Magkejev, Tugarev, Živogljadov.

    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C), Rugani, Sandro – S. Khedira (70. Costa), Pjanić, Rabiot – Ramsey (64. Bentancur) – Higuaín, Ronaldo (81. Dybala).
    Náhradníci: Buffon – Bentancur, Costa, Demiral, De Sciglio, Dybala, Matuidi.

    Rozhodca: Buquet – Debart, Pacelli (všetci Francúzsko)

    Diváci: 26 861