Bayern – Olympiakos 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Juventus 1:2 (kon.) | Paríž – Brugge 1:0 (kon.)
Real Madrid – Galatasaray 6:0 (kon.) | CZ Belehrad – Tottenham 0:4 (kon.) | D. Záhreb – Doneck 3:3 (kon.)
Bergamo – Manchester City 1:1 (kon.) | Leverkusen – Atlético Madrid 2:1 (kon.)
koniec
Dinamo Záhreb
3:3 (1:1)
Šachtar Doneck
cz Streda 06.11.2019, 21:00 • Stadion Maksimir, Záhřeb • Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
    90+8. TETÊ - 3:3
     
    90+8
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Hosté v nastavení vstřelili dvě branky a po neuvěřitelném comebacku berou veledůležitý bod! Míč si postavil TETÊ a po zemi ho poslal k pravé tyči. Livaković sice vystihl stranu, ale natahoval se marně.
    90+3. Júnior MORAES - 3:2
     
    90+3
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Tak v nastavení nás ještě čeká drama! Na centr Kovalenka z pravé straně si naběhl JÚNIOR MORAES a důraznou hlavičkou poslal míč k pravé tyči. Hostům zbývají necelé tři minuty na srovnání.
    89. Arijan ADEMI - 3:1
     
    89
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Je nejspíše rozhodnuto, Dinamo zřejmě vezme tři body a výrazně se přiblíží k postupu! Dani Olmo rozjel akci po pravé straně. Nejprve se zdálo, že ji až zbytečně zbrzdil. Ale od brankové čáry nakonec prudkou přihrávkou překvapil obranu a brankáře Pjatova, přes kterého míč prošel na zadní tyč, odkud jednoduše do prázdné branky zakončil ARIJAN ADEMI!
    83. Luka IVANUŠEC - 2:1
     
    83
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre! Petković obdržel přihrávku na hranici vápna, ale zády k brance střílet nemohl. Vrátil však míč rozběhnutému spoluhráči. Tím byl střídající LUKA IVANUŠEC, který přešel přes Matvijenka a přízemní střelou zakončil z pravé strany ke vzdálenější tyči Pjatovovy branky! Je to pro něj první gól za Dinamo Záhřeb.
    25. Bruno PETKOVIĆ - 1:1
     
    25
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Domácím se srovnat povedlo! BRUNO PETKOVIĆ se dostal do druhé velké příležitosti a tentokrát už byl úspěšný! Znovu si našel dobrý prostor v pokutovém území, naskočil si na centr Théophila-Catherina, přetlačil se před Stěpaněnka a hlavou zavěsil.
    13. Alan PATRICK - 0:1
     
    13
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    Pasivita domácích je potrestána a Šachtar se ujímá vedení! Ukrajinský celek po zisku míče ve středu hřiště rozjel rychlou akci po pravé straně, Júnior Moraes skvělou přihrávkou mezi nohama obránce našel na malém vápně naběhnutého ALANA PATRICKA, který se z první prosazuje a otevírá skóre.

    Matěj Vybíral

    Góly: 25. Petković (Théophile-Catherine), 83. Ivanušec (Petković), 89. A. Ademi (Olmo) – 13. Patrick (Júnior Moraes), 90+3. Júnior Moraes (Kovalenko), 90+8. Tetê (pen.)

    Karty:   34. Dilaver (ZAG), 41. Moro (ZAG), 90+4. A. Ademi (ZAG), 90+7. Théophile-Catherine (ZAG), 90+9. trenér Bjelica (ZAG) – 73. Marlos (SAC)   74. Moro (ZAG) – 79. Marlos (SAC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:11.
    Dinamo Záhreb: Livaković – Théophile-Catherine, Dilaver, Perić – Stojanović (72. Ivanušec), Olmo, Moro, A. Ademi (C), Leovac – Petković (90+1. Kądzior), Oršić (77. Gjira).
    Náhradníci: Zagorac – Kądzior, Moubandje, Šitum, Ivanušec, Atiemwen, Gjira.

    Šachtar Doneck: Pjatov – Dodô, Kryvcov, Matvijenko (86. Dentinho), Ismaily – Patrick (84. Tetê), Stepanenko (90. Antônio) – Marlos, Kovalenko, Taison (C) – Júnior Moraes.
    Náhradníci: O. Ševčenko – Sikan, Dentinho, Chočolava, Bolbat, Antônio, Tetê.

    Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp