Nitra – Trnava 1:0 (kon.) | Michalovce – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Dunajská Streda – Sereď 0:0 (kon.)
Pohronie – Ružomberok 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 2:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:0 (0:0)
ŠKF Sereď
Sobota 02.11.2019, 17:00 • MOL Aréna • Niké liga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 14. kola Fortuna ligy, v ktorom FC DAC Dunajská Streda v MOL Aréne privíta ŠKF iClinic Sereď. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    FC DAC Dunajská Streda
    Dunajskostredčania sú momentálne tímom, ktorý má najlepšiu formu. Futbalisti DAC dokázali vyhrať štyri po sebe idúcich zápasov. Najprv zdolali Žilinu najtesnejším rozdielom 1:0, potom bodovali aj v Trnave, ktorú porazili 1:2, zdolali Zlaté Moravce 2:1 a zvíťazili aj nad nováčkom súťaže FK Pohronie 0:2. Aktuálne im v tabuľke patrí úctyhodné 3. miesto so ziskom 28 bodov a štvorbodovou stratou na vedúci Slovan Bratislava.

    ŠKF iClinic Sereď
    Minuloročný nováčik zo Serede tiež na tom tabuľkovo nie je veľmi najhoršie. Sereďčania sa v tabuľke nachádzajú na 7. mieste so ziskom 17 bodov. Rovnaký počet bodov má na konte aj šiesty Ružomberok, ktorý však má tesne lepšie skóre. Sereď vyhrala posledné dva zápasy, predtým prehrala a dvakrát remízovala. V poslednom kole získala všetky tri body na pôde Senice, ktorú zdolala tesne 0:1.

    V tejto sezóne sa už odohral jeden vzájomný zápas medzi Sereďou a Dunajskou Stredou. Stalo sa tak 4. augusta 2019 a Sereď vtedy doma prekvapivo zdolala Dunajskú stredu pomerne jasne 3:1.
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Davis, Beskorovajnyj, Kružliak, Rodolfo – M. Vida – Divković, Kalmár (C), Ronan, K. Vida – Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Malý, Oravec, Fábry, Šimčák, Abdulrahman, Čmelík.

    ŠKF iClinic Sereď: Iliev – T. Dabó, Ba, Hučko (C), Slaninka – Metalsi, Rorič – Morong, Pankarićan, Iván – Louka.
    Náhradníci: Penksa – Mečiar, Lukáčik, Adekuoroye, Dip Rapanelli, Nascimento, Špehar.

    Rozhodca: Marhefka – Ferenc, Jekkel.
     
    Oba tímy už máme na trávniku. Dunajskostredčania sa predstavia v žltých dresoch a hostia zo Serede v červených.
     
    Pred začiatkom stretnutia sme ešte svedkami minúty ticha.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného stretnutia medzi Dunajskou Stredou a Sereďou mal k dispozícii hosťujúci celok. Lopta sa dostala až k brankárovi Ilievovi.
     
    2
    Po pravej strane sa snažil presadiť Marko Divković. Dostal sa však do neľútostného súboja s Tidianom Baom a DAC získal prvú štandardku. Vysoký center Ronana si pokryl Dejan Iliev.
     
    3
    Prihrávka Metalsiho smerovala na Dabá. Sereď takisto získala štandardku po predchádzajúcom faule. Center Alexa Ivána dokázali domáci odvrátiť.
     
    4
    Zaujímavý výpad podnikli futbalisti Serede. Adam Morong dostal zaujímavú loptu na hrot ihriska. Jedlička musel vybehnúť ďaleko z bránky a zlikvidovať tento pokus hostí.
     
    5
    Na hranicu šestnástky dostal dobrú loptu kapitán Zsolt Kalmár. Prihrával mu Kristopher Vida. Jeho prízemné strelecké zakončenie smerovalo k Ilievovým rukám.
     
    6
    Nepríjemne do brucha dostal loptu Louka, ktorého takto nešetrne zasiahol Kružliak. Hlavný rozhodca si prišiel Louku skontrolovať, či môže pokračovať v hre.
     
    7
    Videli sme ďalší sympatický moment v podaní domácich. Dobrú prihrávku dostal na útočnej polovici Máté Vida, ktorý vypálil spoza vápna a bránu tesne minul.
     
    8
    Beskorovajnyj poskytol priamu prihrávku Ronanovi, ktorý však v strede poľa zaváhal a o loptu prišiel. Využiť to už chcú hostia, o niečo sa snaží Iván.
     
    9
    Blackman sa perfektne zbavil Slaninku a pokračoval do vnútra pokutového územia. Pred päťkou sa mu uvoľnil Eric Ramirez, ktorému naservíroval loptu. Lopta mu mierne skočila, a tak ju nasmeroval iba vysoko ponad bránku.
     
    10
    Sledovali sme tvrdý osobný súboj medzi Blackmanom a Morongom. Technicky mierne zlyhal domáci Blackman, ktorý doslova daroval rohový kop Seredi. Ivanov nákop dokázali domáci zlikvidovať.
     
    11
    Dlhé autové vhadzovanie v podaní hosťujúceho Tomása Dabá smerovalo do pokutového územia. Dvojica Sereďčanov však už zakončovať nedokázala.
     
    12
    Lopta skončila za bránkovou čiarou. Dabó inkasoval ešte predtým tvrdý náraz od Ramireza a následne na neho nepríjemne dopadol spoluhráč Djiby Ba.
     
    13
    Dlhý nákop chcel vyskúšať Davis smerom na Kalmára, ktorý sa rozbiehal pred pokutovým územím. Ba si ho však postrážil a prenechal rozohrávku brankárovi Ilievovi.
     
    14
    Louka bol na útočnej polovici faulovaný Markom Divkovićom. Počuli sme ďalší hvizd hlavného rozhodcu, a tak je hra opäť na niekoľko sekúnd prerušená.
     
    15
    Morong prihrávkou za obranu hľadal Pankaričana. Pomerne dôsledne sa však dozadu vrátil stopér Beskorovajnyj, ktorý odkopol loptu za postrannú čiaru. Je z toho aut pre Sereď.
     
    16
    Center Moronga nebol zbytočný, Kružliak ho odvrátil na rohový kop. Rozohrával ho o pár sekúnd nato Ivan. Louka naskakoval, ale nestihol zakončiť.
     
    17
    Sereď získala loptu pod kontrolu na útočnej polovici a k dispozícii mala dve autové vhadzovania za sebou. Hostia chceli ísť dopredu po ľavej strane, nedobre si však prihrávku spracoval Iván.
     
    18
    Kontrolu nad loptou pre zmenu prebrali domáci hráči. Beskorovajnyj manévroval na útočnej polovici a posunul napokon Davisovi, ktorý dával na kraj Kristopherovi Vidovi.
     
    19
    Šikovnou elegantnou pätičkou chcel prihrávať po ľavej strane Eric Davis. Lopta sa odrazila od nôh hráča Serede a prenikla za postrannú čiaru na aut pre DAC.
     
    20
    Slaninka vyviezol loptu z obrannej polovice a posunul ju Loukovi. Hostia si chcú niečo vytvoriť, defenzíva Dunajskej Stredy je však dobre zorganizovaná.
     
    21
    Na strelu si loptu pripravil Kristopher Vida. Jeho prudké strelecké zakončenie však skončilo iba na tribúne za bránkou Dejana Ilieva.
     
    22
    Dopredu sa po ľavej strane tlačil znovu aktívny Kristopher Vida a v súboji s Dabóm bol úspešnejší, získal rohový kop. Zahrať ho odišiel Connor Ronan. S jeho centrom mal Iliev problémy, keďže tam naskakoval nebezpečný a vysoký Beskorovajnyj.
     
    23
    Po neúspešnej akcii hráčov Dunajskej Stredy prebral loptu do moci brankár Iliev a odchádza ju rozohrávať a odkopávať od vlastnej bránky.
     
    24
    Louka neprestrčil prihrávku cez Vidu. Dopredu smerovali domáci, Divkovićovu prihrávku zachytil Ronan. Na loptu čakal Kalmár, no nedostal ju. Po chvíli predsa len domáci vystrelili, z hranice vápna sa o to pokúsil Ronan, ale triafal vysoko nad.
     
    25
    Opäť sa naskytla príležitosť pre Ronana, ale veľmi to domáci hráč nevyužil. Prihrával iba nepresne na kopačky Slaninku. Dopredu však hostia takisto nešli, neprihrali si presne.
     
    26
    Dabó podnikol nedovolený zákrok voči Kristopherovi Vidovi. Kalmár prenechal realizáciu štandardky Ronanovi. Jeho následný center mieril iba priamo do náručia Ilieva.
     
    27
    Tak teraz sme videli asi najzaujímavejší moment doterajšieho priebehu. Šikovne prenechal loptu Ramirez na hranici šestnástky Connorovi Ronanovi, ktorého strela opečiatkovala pravú žrď!
     
    28
    Hneď nato boli v obrovskej príležitosti futbalisti Serede. Alex Iván sa dostal ku stratenej lopte a pálil z vnútra vápna. Jedlička perfektne vyrazil a následne aj vynikajúco zachytil dôraznú dorážku z kopačky Moronga.
     
    29
    Prelieva sa nám to zo strany na stranu. Šikovne to teraz z pravej strany vymýšľal Blackman, ktorému sa v malom vápne ukazoval Ramirez. Iliev stihol prvý zasiahnuť.
     
    30
    Djiby Ba iba odkopával z obrannej polovice a lopta dorazila na kopačky domáceho stopéra Beskorovajneho. Uvidíme, čo teraz z pravej strany vymyslí nápaditý Blackman.
     
    31
    Slaninka odkopával loptu iba za postrannú čiaru a Dunajskostredčania môžu zahrávať aut. Nachádzajú sa v stredovej oblasti ihriska.
     
    32
    Zachytávať loptu na útočnej polovici chcel Eric Davis, pred ním odkopával Djiby Ba. Prihrávku síce hráč zachytil, odrazila sa však od neho za postrannú čiaru.
     
    33
    Po dlhšom čase chceli zaútočiť aj hostia. Slaninka to však mal z ľavej strany ťažké, musel loptu vrátiť až na svojich spoluhráčov v defenzíve.
     
    34
    Kružliak si vyberal, komu posunie loptu. Mierne to napokon zaváňalo rukou v podaní Erica Davisa, ktorému dlhý center predĺžil Kristopher Vida. Hra rukou sa však nepískala.
     
    35
    Spoza pokutového územia to skúšal Kristopher Vida. Jeho tvrdú delovku dobre prečítal Djiby Ba, ktorý sa postavil do dráhy strely a umne ju zablokoval.
     
    36
    Connor Ronan zahrával rohový kop svojho tímu. Neurobil to práve najlepšie, dobre postavený Morong dokázal okamžite odvrátiť loptu preč zo šestnástky.
     
    37
    Center Beskorovajneho našiel Ramireza, proti ktorému už tvrdo vystupoval Hučko a nedovolil mu pokračovať ďalej v akcii.
     
    39
    Beskorovajnyj mierne zaváhal v rozohrávke, využiť to chcel okamžite Alex Iván, ktorý sa dostával dopredu po pravej strane, lopta mu napokon ušla.
     
    40
    Dopredu sa postupne rozbiehal Pankaričan, ktorého však v stredovom kruhu poriadne potiahol za dres Máté Vida a dostal žltú kartu.
     
    41
    Nasledujúca situácia mierne zaváňala rukou Beskorovajneho. Hostia reklamovali ruku u rozhodcu Marhefku, ten však veľmi nereagoval.
     
    42
    Connor Ronan to na útočnej polovici skúšal technickými parádičkami, ktoré sa veľmi neosvedčili. Pankaričan chcel automaticky otočiť hru, tiež mu to veľmi nevyšlo.
     
    43
    Zsolt Kalmár chcel využiť zaváhanie v rozohrávke Djibyho Baa. Hosťujúci obranca však napravil svoje zlyhanie a čistým sklzom odstavil od lopty Kalmára v šestnástke.
     
    44
    Divković sa rozbiehal dopredu po pravej strane ihriska. So svojou aktivitou to však napokon prehnal a lopta mu unikla za bránkovú čiaru.
     
    45
    Kŕče začali trápiť Abdelaziziho Metalsiho, ktorému pomohol aj hlavný rozhodca. Do polčasovej prestávky to však zrejme zvládne.
     
    45+1
    Rozhodcovia k prvému polčasu pridávajú dve minúty.
     
    45+1
    Hráči DAC držia loptu na útočnej polovici. Divković sa z pravej strany snažil o vysoký center, skončilo to však napokon až na tribúne.
     
    45+2
    Alex Iván to síce zvládol cez Connora Ronana, na Erica Davisa však už nevyzrel a nedokázal ho prekvapiť svojimi kľučkami.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvá štyridsaťpäťminútovka priniesla viacero zaujímavých a aj takmer gólových momentov. Hráči sa však nedokázali dostatočne presadiť, a tak je stav po prvom polčase bezgólový 0:0.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Máté Vida, prichádza Matej Oravec.
     
    47
    Cez polčasovú prestávku teda domáci kouč uskutočnil prvú zmenu v zostave. Hostia pokračujú v pôvodnom zložení, vymenili sa strany a výkop mala Dunajská Streda.
     
    48
    Ronan vysúval na ľavú stranu, kde bol rozbehnutý Davis. Loptu si okamžite pohybom pýtal Divković, chcel si obhodiť Baa a ten ho fauloval. Dunajská Streda má výhodu štandardky.
     
    49
    Blízky center na bližšiu žrď z kopačky Davisa smeroval na hlavičku absolútne voľného Erica Ramireza, ktorý zakončil iba pár centimetrov vedľa sereďskej bránky!
     
    50
    Domáci futbalisti pokračujú v aktivite. O ďalší center sa postaral Divković, ktorý to skúšal zo svojej typickej ľavej strany. Tento pokus však zablokoval už pozornejší Ba.
     
    51
    Útočne sa chceli predviesť aj hostia. Po ľavej strane smeroval dopredu Pankaričan, ktorému sa ukazoval Iván, no táto dvojica si v danej hernej činnosti veľmi nerozumela.
     
    52
    Divković individuálne prenikal po ľavej strane ihriska. Dabó ho atakoval, avšak iba dovoleným spôsobom. Následne mu Dabó čosi dohováral a značne sa to nepáčilo domácim emotívnym fanúšikom.
     
    53
    Pankaričan na útočnej polovici posúval loptu k postrannej čiare Slaninkovi. Slaninka však už loptu zachytával za čiarou a bol nútený odovzdať loptu domácim hráčom.
     
    54
    Dunajskostredčania sa už od úvodných sekúnd druhého polčasu tlačia dopredu aktívnejšie. Ronan si vymieňal loptu s Divkovićom a Kalmárom. Trojica spolupracovala aj naďalej, následný center Sereďčania zneškodnili.
     
    55
    DAC získal prvý rohový kop v druhom polčase. Nepríjemný center Ronana hostia odvrátili. Potom vznikla situácia, v ktorej fauloval Kristopher Vida Moronga a dostal žltú kartu.
     
    56
    Pomerne nevýrazný hosťujúci Rorič dokázal zbaviť lopty domáceho nevýrazného Beskorovajneho, ktorý už viackrát skazil rozohrávku z obrannej polovice a teraz sa to stalo tiež.
     
    57
    Hostia boli pomerne nebezpeční pred šestnástkou. Na strelu si to pripravoval Kristopher Vida, napálil to však priamo do Hučka.
     
    58
    Domáci s ďalšou nepríjemnou možnosťou. Spoza pokutového územia si perfektne namieril loptu Kristopher Vida. Iliev to iba sledoval očami a mal poriadny kus šťastia, keď videl, že lopta ide do pravej žrde!
     
    59
    Individuálne to chcel pred šestnástkou skúsiť aj Zsolt Kalmár. Domáci neúnavne hrajú v ofenzíve a hostia sú zase dobre skoordinovaní a stále držia cenný výsledok na horúcej pôde v Dunajskej Strede.
     
    60
    Nedobre to vyzerá s hosťujúcim Abdelazizom Metalsim, ktorého trápili kŕče už aj v prvom polčase. Teraz ho usporiadatelia odnášajú preč z ihriska na nosidlách a tento futbalista zrejme v zápase už dohral.
     
    61
    Kristopher Vida to skúšal samostatne po pravom krídle. Proti nemu v súboji stál Slaninka. Hráč Serede to spravil výborne, prečítal Vidove pohyby a nepustil ho do šestnástky.
     
    62
    Na útočnej polovici si Louka vypýtal faul a Sereď po naozaj dlhej dobe získava štandardnú situáciu.
     
    63
    Center Alexa Ivána smerom do pokutového územia si domáci futbalisti bezpečne postrážili. Maj Rorič potom po štandardke potiahol dres protihráča a dostáva žltú kartu.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Abdelaziz Metalsi, prichádza Bankole Adekuoroye.
     
    64
    Domáci priaznivci na tribúnach MOL Arény sú už poriadne nabrúsení na hosťujúcich futbalistov, ktorí neúnavne odolávajú čoraz väčšiemu tlaku domáceho DAC.
     
    65
    Davisova vysoká lopta z ľavej strany prišla do pokutového územia. Na nožničky si to už chcel rovnať Kristopher Vida, no bol to pre neho veľmi ťažký center.
     
    66
    Sledovali sme po pravej strane snahu aktívneho Blackmana, proti ktorému opäť výborne vystúpil hosťujúci Slaninka. Ten si v dnešnom zápase zatiaľ plní svoje úlohy na maximum.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6 887 divákov.
     
    67
    Nedovolene si v súboji počítal Divković, ktorý odstavil Louku. Sereď získala rozohrávku na útočnej polovici, no nebude sa zrejme pokúšať o nákop do pokutového územia.
     
    69
    Z ľavej strany poslal center Davis, ktorému však nenaskakovali v šestnástke žiadni spoluhráči. Sereď teda nemala problém so ziskom lopty.
     
    70
    Stále v zápase čakáme aj na ďalšie striedania. Zatiaľ sme ich v priebehu druhého polčasu videli iba dva. Raz striedali hostia a raz domáci.
     
    71
    Kristopher Vida z pravej strany poslal center do vnútra pokutového územia. Hosťujúca štvorčlenná defenzíva však bola dobre zorganizovaná a nenechala priestor súperovi.
     
    72
    Na strelu si to spoza pokutového územia rovnal Connor Ronan, ktorý sa najprv obzrel, komu môže prihrať, ale napokon sa rozhodol pre strelu, ktorú nasmeroval tesne vedľa.
     
    72
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Andrej Fábry.
     
    74
    Do výbornej pozície sa v pokutovom území vysunul Zsolt Kalmár, ktorý už bol takmer zoči-voči Ilievovi. Vynikajúco však opäť zapracoval hosťujúci Slaninka, ktorý zblokoval jeho strelu.
     
    75
    Ošetrovaný zrejme bude hosťujúci Djiby Ba, ktorého v súboji nepríjemne zasiahol Ramirez. Ba spadol na trávnik, aj keď to na prvý pohľad vyzeralo úplne nevinne.
     
    76
    Z hranice pokutového územia tvrdo pálil Andrej Fábry. Jeho tvrdá delovka z hranice šestnástky smerovala priamo do rúk brankára Ilieva.
     
    77
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Alex Iván, prichádza Cleber Silva Nascimento.
     
    79
    Prudký center z pravej strany z kopačky Oravca nenašiel kopačky žiadneho z hráčov v žltom drese. Domáci si teda nerozumeli, loptu však o chvíľu získali späť.
     
    80
    Videli sme zaujímavú situáciu, po ktorej Kružliak hlavičkoval. Nasledovalo to po centri z ľavej strany, brankár Iliev najprv zachytil loptu, Kružliak mu ju vykopol a zasunul do siete, no takýto gól rozhodne neplatí.
     
    81
    Center Andreja Fábryho z rohového kopu našiel pred malým vápnom Ramireza. Beskorovajnyj ešte bol pripustený k dorážke, ale Iliev to dokázal vyriešiť.
     
    82
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Taiwo Abdulrahman.
     
    83
    Z rohového kopu sa pokúšal presadiť Ronan. Jeho center na prednú žrď však bol odvrátený. Ďalší center posielal Kružliak, Dejan Iliev si však na svoje konto pripísal ďalší zákrok.
     
    84
    Zápas sa chýli k záveru a Sereď naozaj siaha po jednobodovom zisku z tohto zápasu. Hostia do týchto chvíľ predvádzajú poctivý defenzívny výkon.
     
    85
    Strela z veľkej vzdialenosti niekoľko metrov spoza šestnástky smerovala iba priamo do rúk brankára Ilieva. Brankár Serede vôbec nemal problém so zachytením strely.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Adam Morong, prichádza Dino Špehar.
     
    87
    Connor Ronan si to spoza pokutového územia rovnal na strelu. Jeho strelecké zakončenie však nebolo výrazné, jeho nerazantná strela mierila po zemi a priamo do stredu bránky.
     
    88
    Jemnú loptu do šestnástky z ľavej strany nasmeroval Beskorovajnyj. Sereď však nedokázala bezpečne odstrániť loptu.
     
    89
    Dunajská Streda v týchto chvíľach získava štandardku a pokúsi sa ešte v záverečných minútach potvrdiť rolu favorita.
     
    90
    Vysoká lopta z kopačky Andreja Fábryho nenašla cieľ, hráči Serede teda iba pohľadom odkontrolovali pohyb lopty.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú štyri minúty.
     
    90+1
    Cesar Blackman bol faulovaný Cleberom Nascimentom a ten za tento zákrok dostáva žltú kartu.
     
    90+2
    Center Erica Davisa došiel k Beskorovajnemu, Djiby Ba však bol pozorný a dokázal ubrániť svoju šestnástku a odstrelil loptu preč.
     
    90+3
    Blackman nasmeroval center z pravej strany šestnástky. Jeho center však smeroval priamo do pokutového územia a hráči Serede bezpečne dokázali ubrániť.
     
    90+4
    Pri rohovom kope sa tvrdo odohral súboj medzi Dabóm a Oravcom. Bude z toho ešte roh.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Roh sa napokon už neuskutočnil. Dunajská Streda v druhom polčase predviedla od úvodných sekúnd maximálnu ofenzívu, no nepodarilo sa jej gólovo presadiť. Defenzíva Serede odolávala do posledných sekúnd a napokon z horúcej pôdy odchádza s veľmi cenným bodom. (18:57:42)

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   40. M. Vida (DUN), 55. K. Vida (DUN) – 63. Rorič (SER), 90+1. Nascimento (SER)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Davis, Beskorovajnyj, Kružliak, Rodolfo – M. Vida (46. Oravec) – Divković (82. Abdulrahman), Kalmár (C), Ronan, K. Vida (72. Fábry) – Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Malý, Oravec, Fábry, Šimčák, Abdulrahman, Čmelík.

    ŠKF Sereď: Iliev – T. Dabó, Ba, Hučko (C), Slaninka – Metalsi (63. Adekuoroye), Rorič – Morong (86. Špehar), Pankarićan, Iván (77. Nascimento) – Louka.
    Náhradníci: Penksa – Mečiar, Lukáčik, Adekuoroye, Dip Rapanelli, Nascimento, Špehar.

    Rozhodca: Marhefka – Ferenc, Jekkel

    Diváci: 6 887