Brémy – Freiburg 2:2 (kon.) | Dortmund – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Frankfurt – Bayern 5:1 (kon.)
Leverkusen – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | Lipsko – Mainz 8:0 (kon.) | Union Berlín – Hertha 1:0 (kon.)
koniec
RB Lipsko
8:0 (5:0)
1. FSV Mainz 05
cz Sobota 02.11.2019, 15:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden zásah pro domácí Lipsko! TIMO WERNER si v pokutovém území naběhl na prudký centr z pravé strany a snadnou střelou dovršil svůj hattrick!
     
    51
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Hostující celek je zralý na ručník! Lipsko totiž bleskově přidává i sedmou branku! Na nadýchaný centr z levé strany si u zadní tyče naskočil NORDI MUKIELE a bez problémů skóroval!
     
    49
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Lipsko pokračuje ve velkém stylu také po přestávce a přidává už šestou branku! TIMO WERNER vlétl do pokutového území, tentokrát nezvolil přihrávku před prázdnou branku a prudkou střelou poslal míč k zadní tyči!
     
    45
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Pátá branka na závěr prvního poločasu! Neskutečný výkon domácího Lipska! Marcel Sabitzer svou střelou ještě přiměl brankáře Mohuče k zákroku, jenže k odraženému míči se dostal YUSSUF POULSEN a pohotově jej doklepl do sítě!
     
    39
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečný výkon domácího celku! Lipsko přiává už čtvrtou branku! Na prudkou přízemní přihrávku z pravé strany si v pokutovém území naběhl MARCEL HALSTENBERG a placírkou uklidil míč do sítě!
     
    36
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí Lipsko dělá z dnešního souboje exhibici! Favorit odskakuje na rozdíl tří branek! CHRISTOPHER NKUNKU dostal přihrávku na hranici velkého vápna a krásnou střelou vymetl horní roh branky!
     
    31
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává druhou branku! Lipsko sehrálo vydařený protiútok! Domácí hráči přečíslili obranu Mohuče. Christopher Nkunku poslal přihrávku na malé vápno, kde míč netrefil jeden z obránců a TIMO WERNER už měl snadnou práci!
     
    6
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Domácí Lipsko se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Wener prošel po levé straně do pokutového území, levačkou poslal přízemní centr na malé vápno a MARCEL SABITZER doklepl míč do sítě!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 6. Sabitzer (Werner), 31. Werner (Nkunku), 36. Nkunku (Werner), 39. Halstenberg (Y. Poulsen), 45. Y. Poulsen, 49. Werner (Nkunku), 51. Mukiele (Werner), 88. Werner (Klostermann)

    Karty:   86. Pierre-Gabriel (MAI)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:7.
    RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Upamecano (53. Ampadu), Mukiele, Halstenberg – Demme, Laimer (46. Haidara) – Sabitzer (64. Cunha), Nkunku – Werner, Y. Poulsen.
    Náhradníci: Mvogo – Ampadu, Cunha, Forsberg, Kampl, Ilsanker, Haidara.

    1. FSV Mainz 05: Zentner – Pierre-Gabriel, St. Juste, Hack, Aaron Martín – Öztunali, Malong (55. Brosinski), Boëtius (77. Onisiwo), Baku – Szalai (40. Latza), Quaison.
    Náhradníci: F. Müller – Barreiro, Brosinski, Awoniyi, Burkardt, E. Fernandes, Maxim, Latza, Onisiwo.