Nashville – Calgary 5:6 (po pr.) | Vegas – Montreal 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Vegas Golden Knights
4:5 (2:1, 0:1, 2:2 - 0:1)
Montreal Canadiens
cz Piatok 01.11.2019, 03:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Max DOMI - 4:5
     
    60:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! Zklamaní domácí doslova prchli z ledu, když Montreal rozhodl utkání hned při své první útočné akci. MAX DOMI se dostal před Fleuryho a střelou mezi betony poslal puk do branky. Asistence: Jeff Petry.
    58:02 Brendan GALLAGHER - 4:4
     
    58:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Armia přihrál z levého rohu před branku, kde na hranici brankoviště zapomněl Brayden McNabb (Vegas) BRENDANA GALLAGHERA, který protlačil puk pod Fleurym do branky. Asistence: Joel Armia.
    53:33 Tomáš TATAR - 4:3
     
    53:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Již po přesilové hře se přece jenom hosté dočkali gólu, kdy TOMÁŠ TATAR dokázal dostat puk z levé strany za záda přesouvajícího se Fleuryho. Ve hře ještě bylo případný ofsajd při gólové situaci, ale nepískalo se, vše bylo v souladu s pravidly. Bez asistence.
    48:00 Mark STONE - 4:2
     
    48:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tlak domácích má vyústění v dalším gólu, kdy Kinkaid zbytečně zariskoval, vyjel z branky, ale nechtěl puk odpálit, pouze přihrát. Jeho spoluhráč ale přišel o puk, MARK STONE ho z pravé strany poslal na brankoviště, kde se zdálo, že Paul Stastny poslal puk do branky, ale nakonec je jako střele uveden právě Mark Stone. Asistence: Max Pacioretty.
    44:21 Cody GLASS - 3:2
     
    44:21
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí jdou zaslouženě opět do vedení! Jejich tlak vrcholí gólem CODY GLASSE, který trochu překvapil Kinkaida pohotovou střelou z pravého kruhu pro vhazování. Puk Kinkaidovi prošel mezi betony a doslova se došoural do branky. Asistence: Cody Eakin.
    29:40 Jonathan DROUIN - 2:2
     
    29:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Důrazem se prosazuje z pravé strany JONATHAN DROUIN, který doslova protlačil puk kousek za brankovou čáru. Tam ho dokázal odehrát pryč bránící Nate Schmidt (Vegas), ale bylo to již pozdě, puk byl celým svým objemem za brankovou čárou, je srovnáno. Asistence: Mike Reilly a Max Domi.
    19:37 Alex TUCH - 2:1
     
    19:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ve svém prvním letošním startu za Vegas dává ALEX TUCH gól poté, co z levé strany pronikl do útočného pásma a střelou mezi betony překonal Kinkaida. Asistence: Nate Schmidt a Cody Eakin.
    14:35 William KARLSSON - 1:1
     
    14:35
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault (Vegas) našel fantastickým a dlouhým pasem WILLIAMA KARLSSONA na útočné modré, odkud Karlsson našlápl směrem k brance a z pravé strany vymetl růžek hostující branky, nad pravým ramenem Kinkaida. Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.
    02:35 Phillip DANAULT - 0:1
     
    02:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tomáš Tatar získal puk v útočném pásmu, přenechal ho najíždějícímu Weberovi, který vypálil od modré. Tuto střelu ještě Marc-Andre Fleury dokázal zneškodnit, ale na dorážku PHILLIPA DANAULTA již byl krátký. Asistence: Shea Weber a Tomáš Tatar.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 15. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 20. Tuch (Schmidt, Eakin), 45. Glass (Eakin), 48. Mark Stone (Pacioretty) – 3. Danault (S. Weber, Tatar), 30. Drouin (Reilly, Domi), 54. Tatar, 59. Gallagher (Armia), 61. Domi (Petry)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Glass, Eakin, Tuch – Carrier, Nosek, Reaves.
    Montreal Canadiens: Kinkaid (Price) – Mete, S. Weber, Chiarot, Petry, Reilly, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Drouin, Domi, Armia – Lehkonen, Kotkaniemi, Byron – Cousins, N. Thompson, Suzuki.

    Rozhodca: O’Halloran, Charron – Gawryletz, Gibbs

    Diváci: 18 035