Bohemians – Střešovice 10:2 (kon.) | Hattrick Brno – Pardubice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Black Angels 13:5 (kon.)
Královské Vinohrady – Liberec 5:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Chodov – Ostrava 7:6 (2:1 po s.n.)
Česká Lípa – Otrokovice 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
ACEMA Sparta Praha
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Pondelok 28.10.2019, 18:00 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    63:44 Lukáš UJHELYI - 2:1
     
    63:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! LUKÁŠ UJHELYI po sražené střele Lukáše Hájka trefuje přes celé hřiště prázdnou branku Vítkovic a získává tak pro Spartu tak bonusový bod.
     
    60:15
    Sparta to zkouší bez brankáře!
    52:30 Milan GARČAR - 1:1
     
    52:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    MILAN GARČAR si pohrával s brankářem, nakonec si ale míček přehodil na bekhend a jednoduchou trefou k pravé tyči vyrovnání stav dnešního utkání! Bez asistence.
     
    52:30
    Po faulu na Milana Garčara bude Sparta zahrávat trestné střílení!
     
    52:21
    Další velká šance Sparty! Michal Zeman se na pravé straně hřiště uvolnil a razantní trefou rozezněl bližší pravou tyč vítkovické branky.
     
    46:59
    Tak tohle je pro Spartu nepříjemné! Jakub Burian (Sparta) si za vlastní brankou pomohl sekáním soupeře, rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    42:00
    Společně s Lukášem Hájkem se ale na trestnou lavici i Jan Marvánek (Sparta). Ten si navíc odpyká osobní desetiminutový trest, na trestnou lavici si sedne i Michael Řehák, ten se už ale za dvě minuty vrátí do hry.
     
    42:00
    Lukáš Hájek (Vítkovice) teď neudržel nervy na uzdě a surově poslal Jana Marvánka k zemi. Tohle bude minimálně dvouminutový trest.
     
    35:47
    Tak to byla šance! Po nepřesné přihrávce hostujícího kapitána Tomáše Sladkého se sparťané ve čtyřech vydali do rychlého brejku, Jakub Burian našel na levé straně volného Josefa Juhu, který útok horším zpracováním sice trošku přibrzdil, nakonec ale parádní přihrávkou dokázal najít na druhé straně hřiště úplně volného Marka Zouzala. Sparťanský střelec z první trefil pravou tyč vítkovické branky.
     
    25:20
    Sparťanské gólové radosti ukončuje rozhodčí, po střele kapitána Milana Garčara míček do vítkovické sítě dorazil Dominik Bartoš. Rozhodčí gól ale neuznal kvůli faulu, které vstřelené brance předcházel.
     
    24:18
    Šimon Hatala (Vítkovice) před vlastní brankou sekl Michala Zemana do ruky, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou alvici.
    Marek BRÄUER - 0:1
     
    00:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je parádní start do utkání pro hostující Vítkovice. Kapitán Tomáš Sladký našel dobrou průnikovou přihrávkou na levé straně volného MARKA BRÄUERA. Ostravský střelec střelou z první zkušeně poslal míček pod víko sparťanské branky a skóroval tak. Asistence: Tomáš Sladký.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 53. Garčar (t.s.), 64. Ujhelyi – 1. Bräuer (Sladký)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Nový) – Ježek, Bartoš, Garčar (C), Kozák, Marvánek, Zeman – Juha, Ujhelyi, Zouzal – Velc, Pažák, Burian – Lang, Kocián, Čermák – Čáp, Hurt, Řehák.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Hrubý, Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Rýpar, Herblich – Firda, Sladký (C), Gattnar – Řezanina, Hájek, Hatala – Bräuer, Besta.

    Rozhodca: Bališ, Varga

    Diváci: 420