Čerepovec – Petrohrad 1:2 (2:3 po s.n.) | Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Nižnekamsk – Vladivostok 4:3 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
cz Pondelok 28.10.2019, 17:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    33:48 Michail GLUCHOV - 3:1
     
    33:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Z ničeho nice se domácí prosazují a
    znova vedou o dvě branky. Kara postrčil puk před sebe na rozjetého MICHAILA GLUCHOVA, jehož bekhend zapadl na vzdálenější tyč. Asistence: Vladislav Kara a Michail Fisenko.
    20:17 Kirill RASSKAZOV - 2:1
     
    20:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Senzační průnik v přesilové hře předvedl KIRILL RASSKAZOV, který se protáhl přes osu hřiště až k přesnému zakončení, které skončilo za zády Reideborna. Asistence: Michal Jordán a Hynek Zohorna.
    10:17 Andrej PEDAN - 2:0
     
    10:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Na modré čáře nikým neatakovaný ANDREJ PEDAN měl dostatek času i prostoru, které zužitkoval v nahození. Kotouč se poté několikrát odrazil těsně před Langhamerem, až skončil v brance. Asistence: Oleg Li a Daniil Žuravljov.
    05:33 Patrice CORMIER - 1:0
     
    05:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak teď už branka bude platit. Tvrdá střela Ožiganova se odrazila od zadního hrazení přímo před levou tyč, kde pohotově klepl do puku mezi betony PATRICE CORMIER. Asistence: Igor Ožiganov a Dmitrij Judin.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 6. Cormier (Ožiganov, Judin), 11. Pedan (O. Li, Žuravljov), 34. M. Gluchov (Kara, Fisenko) – 21. Rasskazov (Jordán, H. Zohorna)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ožiganov, Pedan, Fazylzianov, Žuravljov – K. Petrov, Cormier, Azevedo – Galijev, O. Li, Galimov – Osnovin, Frattin, E. Galimov – Fisenko, M. Gluchov, Kara – Vojevodin.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, Kondratěv, Koriagin, Korobov, Alexandrov, Šulenin – T. Zohorna, H. Zohorna, Fajzullin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Jazkov, A. Lazarev, Golubev – Rudenkov, Rasskazov, Kacuba.