Detroit – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – LA Kings 5:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 5:2 (kon.)
NY Rangers – Boston 4:7 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
Anaheim Ducks
cz Pondelok 28.10.2019, 01:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:48 Adam HENRIQUE - 5:2
     
    46:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté korigují na rozdíl tří branek! Ve středním pásmu získal puk Troy Terry, po jehož přihrávce byl ADAM HENRIQUE sám před Fleurym. Udělal bekhendovou kličku a touš protlačil pod levým betonem domácího gólmana za brankovou čáru – 5:2. Asistence: Troy Terry.
    44:13 Paul STASTNY - 5:1
     
    44:13
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    35 sekund potřebovali domácí na využití přesilovky! Max Pacioretty narýsoval krásnou přihrávku na PAULA STASTNYHO, který zblízka prostřelil přesouvajícího se Gibsona. Ten škrtl puk vyrážečkou, ovšem gólu zabránit nedokázal. Asistence: Max Pacioretty a Mark Stone.
    29:27 William KARLSSON - 4:1
     
    29:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí to ale mrzet nemusí, přesilovku totiž přeci jen využili! Domácí hokejisté sehráli krásnou kombinaci po ose Jonathan Marchessault – Rielly Smith a WILLIAM KARLSSON, který na zadní tyčce doklepával puk do odkryté branky – 4:1. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
    15:29 Nicolas ROY - 3:1
     
    15:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hru přerušil až gól domácích! NICOLAS ROY se trefuje hned při své premiéře v dresu Golden Knights! Domácí útočník se nebál zamířit mezi dva obránce soupeře. Měl i trochu štěstí, když se k němu puk vrátil od bruslí Del Zotta a zblízka trefil prostor mezi betony Gibsona – 3:1. Bez asistence.
    07:40 Ryan REAVES - 2:1
     
    07:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Teď už domácí strhávají vedení na svou stranu! Skvělou práci odvedli hráči čtvrté formace Vegas. William Carrier dokázal v pádu posunout puk mezi kruhy, kde byl RYAN REAVES a zlý muž v sestavě domácích trefil přesně. Asistence: William Carrier.
    04:46 Mark STONE - 1:1
     
    04:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí potřebovali jen 34 sekund na vyrovnání! Po střele MARKA STONEA z mezikruží se puk odrazil od břevna do zad Gibsona a následně spadl vedle něj do brankoviště. Vše pak završil obránce Cam Fowler, který si touš nešťastně zasunul za záda vlastního brankáře. Tohle byl tedy ukázkový vlastenec – 1:1. Bez asistence.
    04:12 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    04:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Kačeři potrestali zaváhání brankáře Fleuryho, který sice dobře vyjel proti sprintujícímu Comtoisovi a byl u puku dříve. Nedokázal ho však odehrát do bezpečí a Comtois ho tak dojel za brankou, odkud adresoval přihrávku RYANOVI GETZLAFOVI, jenž zamířil mezi betony gólmana Golden Knights. Asistence: Maxime Comtois a Nick Ritchie.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. Mark Stone, 8. Reaves (Carrier), 16. N. Roy, 30. W. Karlsson (R. Smith, Marchessault), 45. Stastny (Pacioretty, Mark Stone) – 5. Getzlaf (Comtois, N. Ritchie), 47. Henrique (Terry)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Sparks) – Theodore, McNabb, Holden, Merrill, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Glass, Eakin, Nosek – Reaves, N. Roy, Carrier.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Gudbranson, Del Zotto, Fowler, Guhle, Holzer, Ja. Larsson – Comtois, Getzlaf (C), N. Ritchie – Silfverberg (A), Henrique (A), Rakell – Terry, Steel, Jones – Rowney, D. Grant, D. Shore.

    Rozhodca: McIsaac, Hanson – Racicot, Cherrey

    Diváci: 18 110